michumichu Opublikowano 23 Maja 2023 Opublikowano 23 Maja 2023 W dniu 10.04.2023 o 20:31, skala napisał(a): Cześć, odkręcić szybę przednią potem zdemontować nosek ten czarny trójkątny. Tam są śruby od góry i od dołu lampy przedniej. Idzie wyjąć lampę po manipulacji reflektorem . Z tyłu są zaślepki okrągłe , gumowe i wyjmujesz żarówki do wymiany. Innej metody nie ma. Koledzy zalecają albo dobre żarówki H8 albo ledy . Ledy mieszczą się na styk w soczewkach i dają dobre światło. Niestety lampy w Quadro nie świecą dobrze w oryginalnej wersji. Witam jestem nowy kupiłem quadro S 350 i drży przy ruszaniu puźniej jest spokuj nie wiem co mam robić i czy wogule są czesci dostępne
skala Opublikowano 23 Maja 2023 Opublikowano 23 Maja 2023 z częściami jest różnie, zależy co potrzebujesz. sprawdz rolki i pasek.
michumichu Opublikowano 30 Maja 2023 Opublikowano 30 Maja 2023 Witam skuter drży przy ruszaniu co to może być
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2023 Może mu zimno 🤣 A tak serio to zacząłbym od czyszczenia napędu ( bankowo dużo syfu w sprzęgle i pewnie zeszklone powierzchnie cierne okładzin )
michumichu Opublikowano 2 Czerwca 2023 Opublikowano 2 Czerwca 2023 W dniu 30.05.2023 o 11:44, arturo-bb napisał(a): Może mu zimno 🤣 A tak serio to zacząłbym od czyszczenia napędu ( bankowo dużo syfu w sprzęgle i pewnie zeszklone powierzchnie cierne okładzin ) Spróbuję zobacze może będzie lepiej
michumichu Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 W dniu 30.05.2023 o 11:44, arturo-bb napisał(a): Może mu zimno 🤣 A tak serio to zacząłbym od czyszczenia napędu ( bankowo dużo syfu w sprzęgle i pewnie zeszklone powierzchnie cierne okładzin ) Wyczyscilem faktycznie było syfu ale nadal drży przy ruszaniu jak by miał się rozpaść,a od pasa taż tak może być
bono45 Opublikowano 7 Lipca 2023 Opublikowano 7 Lipca 2023 Witam wszystkich Quadro S350, jeżdzę od dwóch lat. Póki co skuter sprawdza się super. Ostatnio zaliczona trasa ok 1000km. Podlasie i z powrotem. Myślę nad zmianą na Quadro 4.
bono45 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Ktoś wie, gdzie dostać tarcze hamulcowe przód do S350 ?
szkuto11 Opublikowano 28 Lutego 2024 Opublikowano 28 Lutego 2024 Witam może ktoś z was wie jak wyregulować swatała bez rozbierania tego wszystkiego jest jakieś pokrętło w miarę widoczne Co do tarcz jest taka firma KISS MOTORS chyba z Katowic maja do tego części nowe więc może tu podpytaj
Rekomendowane odpowiedzi