Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Października 2019 Administrator Opublikowano 16 Października 2019 Koncentracja maxi skuterowa! Pamiętacie spotkania w Roztoce (KLIK) czy nad Wkrą (KLIK - mała relacja)? To już nasza tradycja na Mazowszu.... Poza tym.... Czy Wy też widzicie co się dzieje za oknem? Takiej aury w drugiej połowie października nie pamiętają nawet mamuty Na niedzielę mamy zapowiadaną słoneczną, 21 st.C pogodę Ostatnie spotkanie ogniskowe przenieśliśmy nad Wkrę, w zupełnie nowe miejsce, które okazało się być udanym, dlatego co następuje... Zapraszam na Ogniskowe Rozpoczęcie Sezonu Jesiennego... Plan jest taki: Spotykamy się w niedzielę, tj. 20 października 2019 o godz. 11:00 w stałym miejscu na BP/MC D na Modlińskiej - Miejsce startu. Ok. 11:15, zatankowani pod korek ruszamy. Spokojnym tempem i ciekawymi bocznymi drogami (po drodze stajemy w Zakroczymiu na zakupy /KLIK/) lecimy zwartą grupą do El - Daw nad Wkrą, gdzie od 12:00 będziemy mieli przyszykowane tylko dla nas stoły, miejsce na ognisko, patyki do smażenia "gietej" czy co kto tam sobie przywiezie, np. w wersji vege. Planowany czas pobytu na miejscu do 14:30 - 15:00. Po zakończonej konsumpcji i integracji maxi skuterowej wrócimy inną, ale jakże ciekawą krajobrazowo trasą do Warszawy, gdzie dotrzemy ok. 16:00. Niezbędnik potrzebny na niedzielną wycieczkę : - Kiełbasa, kaszanka, kukurydza w kolbie, ziemniak, musztarda, ogórek, pieczywo, etc... - Coś ciepłego lub zimnego do picia - Zatankowany zbiornik - Dobry humor i pozytywna energia Do zobaczenia w niedzielę 2
Klubowicze PIN Opublikowano 16 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2019 Kurcze ten news jak siekiera w pieniek. No zobaczymy może coś się wymyśli ?, bo mam ochotkę się przelecieć.
Klubowicze Jack Opublikowano 16 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2019 ... Jak siekierą w pieniek ? Też mam ochotkę, ale plany już poczynione inne. Może coś się wymyśli... ?
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2019 Jestem ! ?️
Sympatycy orzeł Opublikowano 16 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2019 Miałem ochotę polatać za autem, ale może odpuszczę "kumisy".
Klubowicze .maniek Opublikowano 16 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2019 1 godzinę temu, orzeł napisał: Miałem ochotę polatać za autem, ale może odpuszczę "kumisy". Po co ci Orzeł auto? Skuter Masz więc w niedzielę jedziemy na ognisko. Ja też polecę. Dopisać proszę do listy.
Bulba Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 Pogoda na niedzielę WZORCOWA ! ? www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2019101800&row=406&col=250&lang=pl&cname=Warszawa
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Października 2019 Autor Administrator Opublikowano 18 Października 2019 Mała poprawka co do planu. Najbliższa niedziela jest niehandlowa, więc tematy do konsumpcji należy pozyskać w sobotę, tym samym w niedzielę jedziemy bezpośrednio na miejsce bez przystanków. Do miłego ?
Administrator Artix Opublikowano 18 Października 2019 Administrator Opublikowano 18 Października 2019 Dam radę :)Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 18 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2019 Jestem!
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 18 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2019 Postaram się być.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Października 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Października 2019 Kurcze, w tej Wa-wie to zawsze wszytko na odwyrtkę ? wszyscy kończą, a Wy zaczynacie ? bawcie się dobrze. My będziemy opiekać kiełbaskę u siebie na "zakończeniu" ale będziemy w Wami myślami ? to prawie tak jak by się jedno ognisko paliło ?
Klubowicze El Diablo Opublikowano 18 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2019 Postaram się być . ?
Sympatycy orzeł Opublikowano 19 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2019 Dziś nowe oponki odtluszczone. Tak więc jutro jadziem.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Października 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Października 2019 Bracie, piwem odtłuszczałeś? ? Bo kapselek leży. ?
Klubowicze Jack Opublikowano 19 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2019 Ja przyjadę bezpośrednio nad Wkrę.
kordziuk Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 Postaram się być Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Sympatycy orzeł Opublikowano 19 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2019 2 godziny temu, Saper napisał: Bracie, piwem odtłuszczałeś? ? Bo kapselek leży. ? Braciszku. Kapselek jest po napoju.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Października 2019 Autor Administrator Opublikowano 19 Października 2019 Dnia 18.10.2019 o 13:28, EndriuBis napisał: wszyscy kończą, a Wy zaczynacie Andrzejku... Jak się lata cały rok to nie ma co kończyć Jesień nadeszła więc trzeba otworzyć. Poza tym słowo "koniec" nie kojarzy się nigdy dobrze. Dobra, prowiant jest. Jest coś, na słodko i na gorzko... a nawet 2 l. Kofoli zabieram więc nie zapomnijcie o kubkach "1- raźnych" ? To do jutra Panewki i Pany Ps. Nie zapomnijcie oksów przeciwsłonecznych i kremu do opalania z flitrem
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Października 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Października 2019 19 minut temu, orzeł napisał: Braciszku. Kapselek jest po napoju. Po napoju ??. Braciszku, otruć się chcesz ?? 13 minut temu, MariuszBurgi napisał: ... Jak się lata cały rok to nie ma co kończyć ... Twardziele, pogratulować ?.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 19 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2019 No................ żeby dopełnić tradycji musiałbym się sklonować żeby być tu i....Tu ?
Milimetr Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 Nie było mnie na czwartkowym spocie, (niestety wyjazd służbowy do Płocka), ale aby być na takim spotkaniu, j.w., to chyba nic mi nie będzie w stanie przeszkodzić. Jadę.
Vito Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 CzekamyWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Jaco Opublikowano 20 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2019 Dzięki Wszystkim za spotkankoDo następnego Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi