Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Września 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Września 2019 Panie i Panowie, jest taki pomysł aby na zakończenie sezonu spotkać się przy ognisku, upiec jakąś kiełbaskę i razem powspominać co się od wiosny wydarzyło. Miejsce spotkania: Miejsce na ognisko - Leśnictwo Czajkowa. w niedzielę 20 października br. adres: Czajkowa , powiat mielecki. Współrzędne GPS: Dł. geogr. 21° 33´ 19˝ ; Sz. geogr. 50° 22´ 26˝ Dlaczego tam ? Bo liczę że na ognisko przyjadą też z regionu Świętokrzyskiego, ale i nasi ludzie z Kolbuszowej i Stalowej Woli - będą mieli blisko ?. Zresztą inni też mile widziani. Kilka zdjęć obiektu:
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Września 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 27 Września 2019 Obiekt może najpiękniejszy nie jest, ale za to bardzo przestronny. Największy minus to brak przy obiekcie części sanitarnej, ale jak widać na zdjęciach - las w koło. ? Ponieważ to już będzie późny październik ognisko będzie uzależnione od pogody. Tak samo nie ma obowiązku przyjazdu na skuterze - motocyklu. Można zabrać rodzinę, żonę, dzieci. ? Na razie zbieram chętnych. Proszę o deklarację uczestnictwa. Muszę zgłosić do Nadleśnictwa plus minus ile nas będzie. Pozostałe szczegóły w późniejszym terminie. Lista chętnych: Baśka EndriuBis Gumis Saper (jak dożyje ? ) ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 27 Września 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Września 2019 Jak dożyję, to będę, chyba.
tomekstw Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 Nas w tym terminie nie będzie. W ten właśnie weekend gonimy w Wielkopolskie. ?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Września 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 27 Września 2019 3 minuty temu, tomekstw napisał: Nas w tym terminie nie będzie. W ten właśnie weekend gonimy w Wielkopolskie. ? Szkoda ? z pewnych przyczyn jest to ostatni wolny termin - niestety.
tomekstw Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 co zrobisz jak nic nie zrobisz, sezon ciekawy i jest co powspominać ale będzie jeszcze okazja.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 30 Września 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 30 Września 2019 Hallo drogie koleżanki i drodzy koledzy. Mam zgodę na ognisko a jakoś nie widzę "lasu rąk" chętnych ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Października 2019 Zostało niewiele czasu, data i miejsce są podane, brakuje mi tylko godziny rozpoczęcia.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Października 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 14 Października 2019 Ponieważ dzień już coraz krótszy i aby Ci co zdecydują się dojechać na mogli wrócić jeszcze w znośnej temperaturze zaczynamy o godz. 12:00. Drzewo biorę na siebie. Mam nadzieje że uda mi się dogadać z leśniczym, a jak nie to kupię drzewo do kominka w Castoramie. ? w zależności ile nas będzie składka na drzewo nie powinna przekroczyć 10,00 zł od osoby. Dla przypomnienia. Na grilla każdy przywozi co lubi. Zapewniamy tylko miejsce i ogień ? proszę też nie zapomnieć o dobrym humorze, a jak ktoś ma i umie używać to gitara mile widziana. Może coś wydusimy z siebie wspólnymi siłami. ? Dla przypomnienia jeszcze raz miejsce spotkania: Leśnictwo Czajkowa - dojazd . Miejsce na ognisko jest z tyłu w lesie za budynkiem Leśnictwa.
tomekstw Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Kurcze zapowiada się kolejny weekend z ładną pogodą niejeżdżony, jak żyć.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Października 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 16 Października 2019 Dzisiaj przed pracą zrobiłem sobie małą wycieczkę i pojechałem do leśniczego w sprawie drzewa. Drzewo załatwione i za "drobną" opłatą ma być przygotowane. ? jedyny problem to taki że ognisko robimy w niedzielę. Istnieje obawa że nasze drzewo "zginie" w sobotę ? ma być odłożone w ustronnym miejscu. Zobaczymy. Przy okazji oglądnąłem dzisiaj dokładniej kratkę - grilla nad ogniskiem. Generalnie nie jest źle. Podnoszenie i opuszczanie działa. Jest dość spora, więc tłoku być nie powinno. Warto na wszelki wypadek zabrać kilka tacek ALu na grilla, ale jak dobrze opalimy to pewnie może być i bez tacek. ALu ponoć szkodliwe jest. Dla chętnych wspólny wyjazd z Rzeszowa ze stacji BP ul. Warszawska 40 b . Spotkanie godz. 10:00 , wyjazd 10:15 . Jesteśmy współgospodarzami spotkania dlatego wypada być parę minut wcześniej. Trasa przez Bratkowice . Jeszcze informacja dla tych co chcą dojechać na własną rękę, a mają problem z nawigacją, albo ich nawigacja nie czyta współrzędnych. Proszę kierować się na miejscowość Czajkowa (Tuszów Narodowy, Polska ? ). Nawigacja powinna doprowadzić mniej więcej do środka miejscowości. Następnie proszę jechać główną drogą przez wioskę na wschód do "utraty pierwszeństwa". ? na skrzyżowaniu powinna być kapliczka i drewniany drogowskaz do Leśnictwa. Skręcamy w lewo. klik mapka Dalej jedziemy za drogą, wyjeżdżamy ze wsi i dalej lasem do końca asfaltu. Z asfaltu w prawo, za budynkiem Leśnictwa szutrem około 100 m.
emjarek Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 Będę. Ale fajnie, ze mogę. YEAAAAAAAAAAAAAH 38 minut temu, emjarek napisał: Będę. Ale fajnie, ze mogę. YEAAAAAAAAAAAAAH EEEEEEEEEEEj ale będziecie koło mojej chałupy przejeżdżać. To może bym poczekał na podwórcu? Czy jak? Ło tu ło:
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Października 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Października 2019 My na miejscu. Frekwencja jak ta lala.
szupek Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 Dzięki za spotkanie - miło było poznać ekipę ? 1
tomekstw Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 szkoda że nie mogliśmy przyjechać pogoda super Wam się udała
emjarek Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 Melduję powrót. Dzięki wszystkim za spotkanie! Jak się wyrobię ze zdjęciami i filmem - wrzucę na forum..
Rajmundas Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 I już w domu. Pogoda, towarzystwo i żarełko - wyśmienite! Dziękuję za spotkanie i szczęśliwych powrotów.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Października 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Października 2019 Ja od jakiegoś czasu w MSD. Dziękuję wszystkim za spotkanie i pogaduchy, było ciepło i słonecznie, cieszę się, że chciało się Wam przyjechać, frekwencja powaliła, dzięki.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 20 Października 2019 Użytkownicy Opublikowano 20 Października 2019 Jak widzę EndriuBis - drewna Wam nie zakosili ( fachowo schowałeś?). Gratuluję frekwencji ( jak pisze Saper) i Pogody, która dzisiaj była jak na rozpoczęcie sezonu.
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 20 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2019 My już w domku. Dzięki wszystkim za miłą niedzielę dziewczyny ze Śląska wasze ciasto poziomkowa wiśniowe rewelacyjne musimy to powtórzyć Wysłane z mojego F1 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy robert1973 Opublikowano 20 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2019 Od 18 w domu ? dzięki za wspólne kolanko na ognisko, Organizatorom za zorganizowanie ogniska, współbiesiadnikom za pogaduchy i kupę śmiechu....do zobaczenia wiosną
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Października 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 20 Października 2019 My też meldujemy się w domu. Dziękujemy wszystkim obecnym za wspólne biesiadowanie ? szczególnie tym z daleka, że się im chciało. Pogoda udała się fantastyczna, zdjęcia dodam jak trochę się ogarnę. 35 minut temu, Nazir napisał: Jak widzę EndriuBis - drewna Wam nie zakosili ( fachowo schowałeś?). Gratuluję frekwencji ( jak pisze Saper) i Pogody, która dzisiaj była jak na rozpoczęcie sezonu. Drzewo było, nawet trochę zostało ? a dla czego kolega nie przyjechał ? Bunkrów nie było, ale i tak było zaje...cie ?
szupek Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 @EndriuBis zapomniałem zapytać jak się rozliczamy? Coś jakaś zrzuta była/ma być? Pzdr, Łukasz
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Października 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 20 Października 2019 Z rozliczeniem jest wszystko OK. ?
Rekomendowane odpowiedzi