Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2019 Na prośbę członków grupy śląskiej podaję na waszym forum informację o ognisku świętokrzysko-podkarpackim lub podkarpacko-świętokrzyskim??? na które serdecznie zapraszamy. Jest tylko mała zmiana co do godziny, rozpoczęcie o 12.00.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2019 Skoro już tu napisano to z niespodzianki nici. Dla chętnych proponuję wspólne kulanie . Ja planuje być około 10 na McDonald o tu : Pinezka W pobliżu: MOP Stanisławice, 32-015 Kłaj https://maps.app.goo.gl/PZqNkqzZASmGuA6c7 Jest gdzie zatankować i wypić kawę. Zatankowani ( pod korek aby starczyło na powrót w to samo miejsce) i napici lecimy na ognisko.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 15 Października 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Października 2019 14 godzin temu, arturo-bb napisał: z niespodzianki nici Ups. Przysięgam nic nie wiedziałem o planowanej niespodziance???.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Października 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Października 2019 Czyli miało być z "partyzanta", ale nie wyszło.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Października 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Października 2019 Bardzo mi miło że jest chęć spotkania się z nami. ? Jak przyjedziecie to i tak będzie fajna niespodzianka ?. Pogoda zapowiada się super. W wątku Podkarpackim podałem kilka dodatkowych informacji. Może komuś ułatwią życie (znaczy się - dojazd ) ?
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 18 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2019 Ja też nic nie wiedziałam o niespodziance? ?????
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 18 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2019 Ja nawet o ognisku nic nie wiedziałem ?. Chyba że nie pamiętam ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 18 Października 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Października 2019 38 minut temu, subaru gtb320 napisał: Chyba że nie pamiętam ? no chyba???
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 18 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2019 1 godzinę temu, PawełJW napisał: no chyba??? Wezmę buły z sobą ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 19 Października 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Października 2019 22 godziny temu, subaru gtb320 napisał: buły Tylko nie męczybuły
Conan Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 Ja odpuszczam temat. Ogólnie to chyba więcej osób z śląskiej jak gospodarzy będzie ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 20 Października 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Października 2019 Dziękuje że przyjechaliście 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Października 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Października 2019 Serdeczne dzięki Grupie Śląskiej za odwiedziny na ognisku. ? Mam nadzieje że było fajnie i wszyscy najedzeni i zadowoleni szczęśliwie wrócili do domu. Szczególne podziękowania dla Marcina 78 ? Marcin wie za co ?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 20 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2019 Było rewelacja wszystkim wjelkie dzięki. Śmiechu co nie miara. Miejsce super towarzystwo mega. Szczęśliwi cali w domku. 604km dzis wpadły
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2019 Powsinoga też już dotarła do domu. W drodze powrotnej mały "skrót" przez Jędrzejów. Licznik pokazał 560km.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 20 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2019 Teraz, arturo-bb napisał: Powsinoga też już dotarła do domu. W drodze powrotnej mały "skrót" przez Jędrzejów. Licznik pokazał 560km. U mnie wyszło ciut więcej Bo szukałem lokalnego czynnego sklepu bo czegoś brakło ?
Rajmundas Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 To i dobrze, że wszyscy w domach. Dzięki za fajną niedzielę. Do następnego!
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 20 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2019 Od dwóch godzin w domu, fajnie było się spotkać w regionalnym wymieszanym towarzystwie.
Marcin 78 Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 Dnia 14.10.2019 o 17:54, arturo-bb napisał: Skoro już tu napisano to z niespodzianki nici ... A jednak niespodzianka była,bo nikt nie spodziewał się takiej frekfencji z Grupy Śląskiej ? 2 godziny temu, PawełJW napisał: Dziękuje że przyjechaliście Dziękujemy za zaproszenie ? 1 godzinę temu, EndriuBis napisał: Szczególne podziękowania dla Marcina 78 ? Marcin wie za co ? Andrzej oczywiście cała przyjemność po naszej stronie ?, nam nadzieję że następne ognisko na ".............?" będzie również z fajną miejscówką? Dzięki wszystkim za miło spędzony dzionek ,pozdrawiam i do następnego ?
Rekomendowane odpowiedzi