Sympatycy PawełJW Opublikowano 12 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2019 Frombork zaliczony Dziekujemy Andrzej za towarzystwo. 1
Tatko Opublikowano 12 Października 2019 Opublikowano 12 Października 2019 To Ja Wam dziękuję żeście Mnie wyciągneli.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 12 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2019 Klimatycznie w jesienne popołudnie przy grzańcu na plaży
Sympatycy krys70 Opublikowano 12 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2019 Proponuję mały konkurs Kto to jest? Dla zwycięzcy przewidziana nagroda niespodzianka.
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 12 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2019 Ja wiem ja wiem co jest nagrodą bo boję się tej wygranejWysłane z mojego F1 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 12 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2019 Proponuję mały konkurs Kto to jest? Dla zwycięzcy przewidziana nagroda niespodzianka. No jak to kto??? Producentkolder Pozdrawiam Piootr
Tatko Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Żal będzie wracać jak ten czas szybko leci. 1
Sympatycy krys70 Opublikowano 13 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2019 8 godzin temu, Piootr napisał: No jak to kto??? Producentkolder Pozdrawiam Piootr Piotrek nie trafiłeś Pozdrawiam Ciebie również
Marcin 78 Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 13 godzin temu, krys70 napisał: Kto to jest? Czyżby Maciuś (Sobier) poszedł sie schłodzić ??
Sympatycy PawełJW Opublikowano 13 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2019 9 godzin temu, Piootr napisał: No jak to kto??? Producentkolder Piotruś za mało rozgrzany byłem ? % ? na tak odważne kąpiele
Klubowicze BUGI Opublikowano 13 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2019 Volvo..??
Karcia Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Marzenko i Evik dziękujemy bardzo za Mega weekend.aż żal wracać..?
kordziuk Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Już po głosowaniu Marzena Ewik bardzo dziękujemy za wspaniałą imprezke bawiliśmy się świetnie przy okazji poznaliśmy super ludzikow których serdecznie pozdrawiamy. KORDZIUK I DORKAWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 1
Tatko Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Motór umyty odpoczywa w garażu Wszystkim dzieki i do następnego.A teraz na głosowanko. 1
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 13 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2019 Już po głosowaniu. Dzięki wszystkim za reaktywowaną "Mierzeję". Właśnie smażą się świeże rybki zakupione w Kątach Rybackich. Do następnego. 1
Klubowicze PIN Opublikowano 13 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2019 Dzięki wszystkim za fajny czas. Nie udało się pożegnać ze wszystkimi więc pozostałym tu robimy papa i do następnego. Org. wielki szacun i dzięki.mobile 1
Sympatycy orzeł Opublikowano 13 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2019 23 godziny temu, krys70 napisał: Proponuję mały konkurs Kto to jest? Dla zwycięzcy przewidziana nagroda niespodzianka. Sobier.
Klubowicze .maniek Opublikowano 13 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2019 Orzełku Wygrałeś konkurs.? Nagroda do odebrania u Organizatora konkursu.? 1
Sympatycy krys70 Opublikowano 13 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2019 10 godzin temu, Marcin 78 napisał: Czyżby Maciuś (Sobier) poszedł sie schłodzić ?? Marcinku bingo Wygrałeś nagrodę główną wymyślona przez Miga Możliwość postawienia butelki wody ognistej w pierwszym nadarzającym się terminie GRATULACJE ? A teraz płynnie przechodzę do podziękowań dla organizatorów, a także współbiesiadników za stworzenie niepowtarzalnej atmosfery... Pozdrawiamy i do zobaczenia Godzinę temu, .maniek napisał: Orzełku Wygrałeś konkurs.? Nagroda do odebrania u Organizatora konkursu.? Maniek Ciebie jeszcze nie puscilo??? Zwycięzca konkursu jest tylko jeden Marcin78 No chyba ,że będzie chciał się podzielić główną nagrodą z Orłem ?
czadzo Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Cali i zdrowi dotarliśmy do domuGłos oddany, whisky zalałem Colą i czekam na wyniki Organizatorom tegorocznej Mierzeji bardzo dziękujemy, klimat jak zawsze super, jak zawsze żartom nie było końca.``Pozytywni wariaci`` są lekarstwem na wszystko.Do zobaczenia Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Marcin 78 Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 19 minut temu, krys70 napisał: Marcinku bingo Wygrałeś nagrodę główną wymyślona przez Miga Możliwość postawienia butelki wody ognistej w pierwszym nadarzającym się terminie GRATULACJE ? Dziękuję bardzo za wygraną ?,choć szczerze mówiąc chciałem ją przekazać charytatywnie na biedne dzieci z SOmalii (SO) ? Ok biorę w takim razie na siebie i oczywiście pierwszą nadchodzącą okazją będzie zlot ŁAG OFF 2019 http://www.forum.burgmania.net/topic/33482-łag_off-2019-i-zlot-słuchaczy-radia-mbox-oraz-zakończenie-sezonu-motocyklowego-2019-25-27-października/ ,a buteleczka wody ognistej już się chłodzi ,więc chętnych serdecznie zapraszam ???
Sympatycy PawełJW Opublikowano 13 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2019 Zapisując w pamięci jeszcze nie przekopaną ale wykarczowaną Mierzeję i odwiedzając Pomnik Obrońców Mławy dotarliśmy szczęśliwie do domu. Bardzo dziękuję organizatorom i ich pomocnikom za (reaktywację) , a wszystkim uczestnikom za wspaniałą atmosferę, potańcówki i pogaduchy do późnej nocy. Do zobaczenia.
Klubowicze Jack Opublikowano 13 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2019 Dopiero dotarliśmy do domciu, bo odwiedzaliśmy swoje rodzinne wioski i zbieraliśmy grzyby przez okna samochodu. Dzięki za super imprezę. Już bym chciał następną. ?
Rekomendowane odpowiedzi