Tatko Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 Nie pierwszy ale na miejscu.
Klubowicze Ewik Opublikowano 10 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2019 My w drodze pewnie za jakieś dwie godziny będziemy Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Października 2019 Administrator Opublikowano 10 Października 2019 @AndrzejS, uwielbiam twoje wyszukane fotki ? Jutro z rana startuje mój wesoły autobus. Już się cieszę ? Do zobaczenia na miejscu
Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2019 U nas sprzęt już spakowany, startujemy z samego rańca???. Pogoda ma być na moto, więc moto jedzie z nami??? 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Października 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Października 2019 5 minut temu, PawełJW napisał: U nas sprzęt już spakowany, startujemy z samego rańca???. Pogoda ma być na moto, więc moto jedzie z nami??? a..... to po to był ten stojak spawany ? Paweł, to może od następnego sezonu assistance będziemy wpłacać do Ciebie ? zazdroszczę Wam trochę, no ale są rzeczy ważne i ważniejsze. Bawcie się dobrze.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2019 Godzinę temu, EndriuBis napisał: zazdroszczę Wam trochę, no ale są rzeczy ważne i ważniejsze. Bawcie się dobrze. Jeszcze jest szansa zabrać się z nami.......
Użytkownicy tommac Opublikowano 10 Października 2019 Użytkownicy Opublikowano 10 Października 2019 Życzę wszystkim pogody, super atmosfery i szerokości
GrzechoCnik Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 a czy dziki łażą po Krynicy? i nie mam na myśli tatka ?
Klubowicze Ewik Opublikowano 10 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2019 Nie widziałam, ale są napisy nie dokarmiać dzików Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 11 Października 2019 Opublikowano 11 Października 2019 Wczoraj była dobranoc z morzem to i przywitać się trzeba. Słonko cosik złe bo na czerwono wstaje ?A nie bo to od nich to zielone nie będzie.
Klubowicze PIN Opublikowano 11 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2019 No my z Romkiem jeszcze tylko ślubowanie i w drogę.mobile
Tatko Opublikowano 11 Października 2019 Opublikowano 11 Października 2019 Żeby nie było grzyby też są.
Klubowicze BUGI Opublikowano 11 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2019 12 godzin temu, GrzechoCnik napisał: a czy dziki łażą po Krynicy? i nie mam na myśli tatka ? ..łażą łażą w centrum spotkaliśmy, ale nie atakowały.. to łakomczuchy.. I My się zbieramy do śniadania i w drogę, widzimy się w Krynicy?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 11 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2019 A my jeszcze 200km do celu. Przerwa na kawkę z serduszkiem.
Bulba Opublikowano 11 Października 2019 Opublikowano 11 Października 2019 Pogodę macie jak marzenie. Ktoś musiał konkretnie na tacę sypnąć ? Życzę wspaniałej zabawy ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Października 2019 Administrator Opublikowano 11 Października 2019 No to się zaczęło... ...i zaraz będzie avanti na gołe klaty Niebawem przekąska przed kolacją. Działamy
Tatko Opublikowano 12 Października 2019 Opublikowano 12 Października 2019 Ja to mam fart do kobiet. Ups chłopina jej pilnuje. Szukałem Dzieciaków i znalazłem. 1
Klubowicze Jack Opublikowano 12 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2019 Nie pada.... Dalej nie idę! Instrukcja użytkowania stolu. A rzeczywistość...
Sympatycy PawełJW Opublikowano 12 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2019 Piątek zaliczony szybką wycieczką pod granicę Obwódu Kalingrackiego, nie obyło się bez ucieczki przed służbą graniczną, ale burgman dzielnie mknął przez las?. Nie mogło również zabraknąć dzików i pyszności.
Klubowicze Jack Opublikowano 12 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2019 Aż żal nie rwać, ale nie bierzemy. Niech sobie rosną.
kordziuk Opublikowano 12 Października 2019 Opublikowano 12 Października 2019 To prawda jest pięknie Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi