Klubowicze .maniek Opublikowano 26 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2019 Marzenko Ja też bym prosił o pokój jednoosobowy.Z góry dziękuję.
Sympatycy krys70 Opublikowano 28 Września 2019 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2019 Marzenko proszę dopisz do listy Stachu wiocha Przelew w zrobiony dojdzie w poniedzialek
Andrzej 50 Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 Marzenko 2,5 osoby Ewa i Andrzej, Karolina śpi razem z nami jedno łózk?o
Andrzej 50 Opublikowano 30 Września 2019 Opublikowano 30 Września 2019 Poszedł przelew, szybciej niż przyszedł
Klubowicze Marzena Opublikowano 1 Października 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Października 2019 Od czwartku do biesiady jest możliwość wyżywienia na terenie ośrodka. Zainteresowanych proszę o zgłaszanie, liczbę osób zainteresowanych dodatkowym wyżywieniem musimy zgłosić do ośrodka. Dodatkowe wyżywienie opłacamy indywidualnie na miejscu. Ustalona cena wyżywienia- śniadanie - 15 zł obiad - 20 zł kolacja - 15 zł Proszę zgłaszać przykładowo: Czwartek 10.10.2019 – obiad, kolacja Piątek 11.10.2019 – śniadanie, obiad Opłata za czwartek oraz dodatkowe wyżywienie płatne tylko gotówką.
Tatko Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Czwiartek obiad, kolacja.Piątunio śniadanie do łóżka,obiad i kolacja.Pozdrawiwm i do zobaczyska.
Klubowicze Ewik Opublikowano 1 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2019 36 minut temu, Andrzej.S napisał: Czwiartek obiad, kolacja. Piątunio śniadanie do łóżka,obiad i kolacja. Pozdrawiwm i do zobaczyska. Andrzej, w piątek mamy wieczorem przewidzianą według planu biesiadę, to kolacja jest zbędna, chyba że taki apetyt Ci dopisuje ?
Tatko Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 O.k.zagalopowałem się ociupinkę. A apetyt to i owszem do roboty to nie za bardzo ale do jedzenia to i owszem.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Października 2019 Administrator Opublikowano 1 Października 2019 Ten to dopiero żyrty... Dwie kolacje jednego wieczoru No to wyjazd na Mierzeje już za 10 dni
Klubowicze Marzena Opublikowano 1 Października 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Października 2019 Napiszę jeszcze taką ciekawostkę. W każdym pokoju na wyposażeniu jest telewizor, czajnik, łazienka z prysznicem, szklanki, ręczniki, lodówka.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 1 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2019 JA Aga Robert Ewa i Calówka . Czwartek-kolacja. Piątek-Śniadanie a obiad może da się zjeść gdzieś w mieście.
Klubowicze Jack Opublikowano 2 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2019 11 godzin temu, pazdzioch napisał: JA Aga Robert Ewa i Calówka . Czwartek-kolacja. Piątek-Śniadanie a obiad może da się zjeść gdzieś w mieście. Jacek i Agatka tako samo.
Klubowicze .maniek Opublikowano 2 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2019 18 godzin temu, Marzena napisał: Napiszę jeszcze taką ciekawostkę. W każdym pokoju na wyposażeniu jest telewizor, czajnik, łazienka z prysznicem, szklanki, ręczniki, lodówka. No i super. Jeszcze tylko tydzień i będzie się działo. ?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 2 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2019 Czwartek kolacja Piątek śniadanie x3
Klubowicze Marzena Opublikowano 3 Października 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Października 2019 Ilona - Krystian Joanna - Kasia Piątek obiad.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2019 Gdy by ktoś był zainteresowany na Podbeskidzkie % to zbieram zamówienia ?. Butelka 0.5L około 36%. Cena 15zł szt różne smaki. Wyrób prywatny domowy ( nie mój) Kosztowałem nie chorowałem jest ok. Dowóz gratis do Krynicy morskiej dla osób idących na wybory.? Wspomagam renciste.?️♂️
Klubowicze Doktorek Opublikowano 3 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2019 Witaj Marzena ale niestety życie potrafi zmieniać plany ... ?moja Mama trafiła do szpitala w Biskupcu na oddział Chirurgii i w związku z tym nie mogę być na jesiennym spotkaniu naszego Klubu Burgmania, przepraszam i proszę o wybaczenie mojej nie obecności Krynicy ☹️ Przemek Doktorek Żałuję bardzo że nie spotkam się z Wam Kochani
Klubowicze Marzena Opublikowano 8 Października 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Października 2019 Kochani lista zaktualizowana zamknięta. Do Zobaczenia w Krynicy Morskiej.
Andrzej 50 Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 Widzimy się w Krynicy, jeszcze trzy dni.
Klubowicze Marzena Opublikowano 8 Października 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Października 2019 Andrzej my już jedziemy w czwartek.
Andrzej 50 Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 Zostawcie trochę dla reszty? My wyjedziemy dopiero ok. 15- takie życie Szerokiej drogi i do zobaczenia w piątek?
kordziuk Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 Uff rzutem na taśmę Marzena Ewik dziekuje za mozliwosc uczestnictwa i do zobaczenia Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 9 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2019 No to szybkie spanko i do zobaczenia już dzisiaj.
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2019 Jacuś, widzę podekscytowany wyprawą... ?
Kamil Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 Szkoda, że nie bardzo możemy jechać tym bardziej, że nas tam jeszcze nie było a i pogoda zapowiada się dość sympatyczna. Co do "trunków emeryta" to ciekawe jak smakuje Malibu, jednak co jak co ale Wiśnia jest Wiśnia. Miłej zabawy for all ?
Rekomendowane odpowiedzi