Gość scottie Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 VATem sie nie martwie bo to i tak na firme. A chce sprowadzic nowke bo mysle o X9 500 a tego u nas nie ma nowego. A nowy bo promo na firme, secundo Ľródło finansowania sie nie zgadza na uzywany... Odnośnik do komentarza
Gość Piotr Tym Opublikowano 10 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 Mirku.... a czy w kwesti formalnej.. mógłby? jednak spojżeć do swojego briefu i podać dokładn? datę pierwszej rejestracji ? tak po prostu z ciekawo?ci... Odnośnik do komentarza
Gość MirekBurgman Opublikowano 10 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 Nie ma sprawy. Juz mówię: Pierwsza rejestracja 03 . 08. 2003. Produkcja - marzec 2003. MirekBurgman Odnośnik do komentarza
Gość MirekBurgman Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 Prosba do administratorów:: Proszę o zmianę w klubie Burgmanii oraz w Galerii klubowej zapisu Burgman 150 , na BURGMAN 400, fotkę do galerii prze?lę póżniej . Odnośnik do komentarza
ŻABA Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Witam, MirekBurgman - niestety nigdzie nie mogę znaleĽć gazetki pt. Gebrachtmotorrad Deutschland, na któr? się powołujesz nie maj? tego w żadnym Empiku ani salonie prasowym. Gdzie szukać??!! Odnośnik do komentarza
Gość MirekBurgman Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Żaba, własnie wysłałem do Ciebie maila Odnośnik do komentarza
Hoffi Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Mirku - widzę, że wysłałe? maila Żabie, ale ja w zasadzie mam do Ciebie to samo pytanie. W Poznaniu ani widu, ani słychu o wspomnianej gazecie. Mógłby? zatem umie?cić jakies info o niej lub/i innych możliwo?ciach jej pozyskania w tym w?tku? Chyba, że ja też mógłbym dostać takiego maila? Pozdro Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 8 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Nie wiem czy chodzi o t? sam? gazetę ale w EMPIKU jest gazeta o nazwie Motorrad Fahren czy jako? tak. Jest tam co prawda trochę ogłoszeń ale Burmanowych nie ma zbyt wiele... Wiem, że Zaba miał z tym problem... Odnośnik do komentarza
ŻABA Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Witam, MirekBurgman - bardzo dziękuję za odpowiedĽ i cenne informacje. Co do gazety ogłoszeniowej: mimo wskazówek Mirka nie znalazłem tej gazety. Podobno jest to dodatek do samochodowej gazety ogłoszeniowej. Przejrzałem wszystkie gazetki dot. samochodów i też nic nie znalazłem. Może ten dodatek ukazuje się co 2 miesi?ce? MariuszBurgi - w MotorradFahren jak i w RollerSpezial faktycznie ogłoszeń prawie nie ma a znalezienie tam Burgmana graniczy z cudem Pozostaje szukać w necie: www.mobile.de oraz www.motoscout24.de, ew. ebay. Ja w każdym razie znalazłem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi