rafałek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Kilka zdjęć z otwarcia sezonu na Południu Jasna Góra 2007 EDIT: Popełniłem mały plagiat i dorzuciłem do galerii zdjęcia przysłane przez Pilota. Mam nadzieję, że nie spotkamy się w s?dzie !OKK
Gość scottie Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Tak mi żal, że nie mogłem z wami być !OKK
Gość legwan1 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 To był mój pierwszy zlot w życiu jestem do dzisiej pod wielkim wrażeniem .Objecuje że jak tylko będe mógł i praca pozwoli zawsze będe ,tak bardzo mi się podobało.Wielkie pozdrowienia dla brzozy2 i reszty burgmaniaków za przyjemn? atmosfere. Pozdrowionka .
Gość madzia Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Choc mnie tam nie było ...w tym samy czsie odbywało się rozpoczęcie w Poznaniu to mam kilka zdjęc i zapraszam do ogl?dania ( podesłam mi je kolega !OK ,którego serdecznie pozdrawiam ) http://www.jasnagora.com/galzdjecNewsAuto.php?ID=2659
Rekomendowane odpowiedzi