Sympatycy Zenek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Jak juz Kubo napisal: jesli nic niespodziewanego nie wypadnie jutro kolo 9 jestesmy w czestochowie !OKK Tylko jak ja pojade bez licznika? !OKK
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Rafałek wiem gdzie to jest (Padwarpie) dawniej na tym skrzyżowaniu skręcałem na dobre golonko !OKK . Zastanawiałem się dlaczego Kraki w osobie Pilota chc? podjechać do M1 a nie spotkać się na trasie, ale maj?c B650 to tylko jeĽdzić i jeĽdzić i .... Pod M1 musimy się spotkać wcze?niej (ruszamy 8:00) jak mamy być o 8:10 w Podwarpiu.
pilot Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Rafałek wiem gdzie to jest (Padwarpie) dawniej na tym skrzyżowaniu skręcałem na dobre golonko . Zastanawiałem się dlaczego Kraki w osobie Pilota chc? podjechać do M1 a nie spotkać się na trasie, ale maj?c B650 to tylko jeĽdzić i jeĽdzić i .... Pod M1 musimy się spotkać wcze?niej (ruszamy 8:00) jak mamy być o 8:10 w Podwarpiu. Juz tlumacze ja nie chce sie umawiać tam tylko z tego powodu ze nie wiem ile osob przyjedzie na spotkanie w Krakowie ja sam to napewno bym przyjechal pod M1 a reszty nie moge ciagnac za soba. !scooter !wchair
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Pilot, trasa jak? wybrałe? z Krakowa jest OK. Gdyby spotkanie było póżniej można wybrać dłuższ? trase ale po co wstawać o 5 rano !scooter Podwarpie jest OK. Jak to w reklamie ( http://www.kp.pl/reklama/debowe_wieza.mpg ) "(...)jeszcze się Ksi?że ponajeżdża"
pilot Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Nistety do tej pory nikt nie zaoferowal wyjadu z Krakowa wiec bedzie nas dwóch moze ktos na miejsce zbiorki sie zjawi. !scooter
Sympatycy Kubo Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Kuba i Zenek o 8.00 ruszaj? z Trzebini... O 09.00 stawiamy się pod Tesco więc czekajcie na Nas w razie czego... Pozdrowiaski, Kuba !scooter
Gość majon Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 no to widzimy sie jutro !scooter
Sympatycy Kubo Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Jam już w domeczku... PojeĽdzili?my poż?dnie, trzeba to przyznać... Dzisiejszy wynik, to ~230km(w sumie nic takiego), jednak w takim towarzystwie, to sama przyjemno?c było przyjechać. Samo spotkanie pod szyldem 'Jasna Góra' nie przypadło Mi do gustu... Tłumy motocyklistów, leż?ca i kwicz?ca organizacja... Żadnej parady(jedynie przejazd z górki przepro?nej, który był spowodowany przesyceniem motocyklistów) dodatkowo przez ogromn? ilo?ć ludzi Burgmaniacy się pogubili i stanęli?my każdy w innym miejscu, więc utrudnione warunki do rozmów... Msza jak msza... Choć niepowiem, na takie to jeszcze mógłbym chodzić... Pogoda PIĘKNA, za? Burgmaniacy dopisali ilo?ciowo. Bardzo dziękuję Wam wszystkim za przybycie... trochę Waszych buziek nie widziałem, więc tym milej było się spotkać... Grupa pojechała póĽniej zwiedzać i je?ć... My z Zenusiem i Madzi? pojechali?my do domciu, gdzie po drodze zjedli?my sobie co?-nieco?. Ilo?ć motocykli w drodze powrotnej PORAŻAJˇCA... Wcale nie fajnie się tak jechało, więc przerwa na szamanko dobrze zrobiła, bo 4/5 moto przejechało... Oto 2(jedyne) fotki, jakie zrobiłem przez cały dzień... Pozdrowiaski, Kuba !scooter
Krzyżówka Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Podsumowuj?c: -Pobudka straszna-> Pilot czyli tata zrewał nas nagle, z łóżek, pytaj?c się czy jedziemy, wiec my w piec minut w ciuchy i w droge, oczywi?cie bez ?niadania. -pogoda cudna-> efekty tego cudownego słonczka widać na naszych twarzach -droga-> pocz?tkowo spokojnie i bez wiekszego tłoku, poĽniej zaczało sie nas namnażać, aż w końcu na przepro?nej górce zrobiło sie tak tłoczno, ze nawet pieszo ciezko sie można było przecisn?ć -parada->jak to była parada to ja jestem kołem od skutera -organizacja-> cieniutko oj cieniuko -jedzenie po drodze-> dwie godziny czekania na zechłego kurczaka w panierce, ziemniaki zerwanych chyba co tylko z krzaczka, a surówka ujdzie w tłumie motocykli Ale ogólnie było SUPER!! I fajnie było poznać kolejnych klubowiczów Pozdrawia Krzyżówka, która czekaj?c na obiad chciała upolować kota i Kicia, który już z desperacji stał sie obojętny na smak zdechłego kurczaka !scooter !tut !TAZ !scooter
Abach Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Nawet pisz? o tej imprezie, ale tytuł nie do końca udany.... http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat...24&ticaid=1392b
brzoza Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Pogoda gitesowa ,trochę zamieszania .Ale przy takiej ilo?ci jak powjadaj? 12 tysiaczy , to itak było calkiem ok. Pozdrowienia dla nowo poznanych !scooter
pilot Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Byłem widziałem fajnie bylo tyle że nie którzy nie wiedza po co tam przyjechali no i organizacja mogła by być troszke lepsza. Byłem pierszy raz i jesli dotrwam do nastepnego roku to też pojade. Szkoda tylko że dwie imprezy nałozyły sie na siebie bo mysle ze wiecej ludzi przyjechalo by z Burgmani. Dzieki wszystki za mila atmosfere. Pozdrawiam wszystkich obecnych na Jasnej Górze i tych których tam nie było.
Matador Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Pozdrówka dla wszystkich uczestników Zlotu GwiaĽdzistego. Dojechałem cało i zdrowo aczkolwiek wjechałem w remontowan? drogę Koziegłowy - Lubliniec , oj, dwa postoje wahadłowe i jeszcze objazd ok 10 km, ale i tak nieĽle, w domu zameldowałem się o 18.40. Dziękuję wszystkim za fajne spotkanie i atmosferę, a to długie oczekiwanie na obiad wcale nie było złe !scooter . PS. Pozdrowienia dla motostopowicza !scooter
Gość Dylus Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Od siebie dodam tylko: http://images22.fotosik.pl/101/2dbb2353ff091f61.jpg http://images20.fotosik.pl/231/5047b55ff27cd3ee.jpg bo koledzy już wcze?niej powiedzieli - SUPER!
Sympatycy Kubo Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Dylu?, czy Ty jechałe? może w towarzystwie Motocykli? Bo jak jechali?my DO częstochowy z Zenkiem we 2 moto, to mijalismy YP'kę wła?nie i chyba to byłe? Ty . Moj? Żółtaczkę, to powiniene? kojarzyć, je?li Cię mijali?my(tak do?ć 'sprawnie' że to tak ujmę ). Pozdrowienia dla wszystkich... A czy za rok w to samo miejsce? Zobaczymy co los przyszykuje P.S. FAK, czemu My?my nie wiedzieli, że na wieżę można wej?ć? Co za DUPA... "JedĽcie w pokoju Chrystusa" !OK ( )
Sympatycy pawel883 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Dzięki ,miło spędzili?my dzień . pawel883 i gosia
Gość Dylus Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Bardzo możliwe - przedemn? jechało 5 skuterów, a za mn? bracik na wi?niowej ER-5 i chyba na samym końcu czerwony Simson S51 Zyzia widziałem conajmniej raz na paradzie, żółtko też mi się o oczy obiło !OK
Sympatycy Zenek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Hello. Pogoda super, towarzystwo tez. Fajnie bylo zobaczyc znowu coniektore buzki Jedzonko w Gospodzie u Karola wysmienite. Pozdrawiam i do nastepnego. !OK
drogowiec Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 I ja tam byłem. Dojechałem już w sobotę wiecorkiem i rano zameldowałem się pod Tesco na miejscu zbórki. Fajnie było. Zwłaszcza powrt mile wspominam. Z tej knajpy ruszyli?my do domku tak szalenie malownicz? drog?, że mam j? wci?z przed oczyma. Oczywi?cie najważniejsze jest to, że znów spotkali?my się w tak licznym i zacnym gronie Pozdrówka
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Dzień mogę już (22:23) zaliczyć do udanych i to nie ze względu na ładn? pogodę ale na to, że poznałem kolejnych fajnych ludzi z forum. !OK Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję za spotkanie, może w najbliższym czasie znowu co? zaplanujemy. ps. Pilot, powiedz "dziecku" że ziemniaki nie rosn? na krzakach
Gość CHOOPER Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 No ponoc impra całkiem była, Dudek mi zdał relacje jak mu jakas babcia dawała Krzyżyk na droge Ja jednak tym razem nie mogłem wpa?c....w piatek 13stego akurat załapałem kapcia jak wracołech z szychty, a opony już nie opłacało sie kleic jest do zmiany po prostu, zamówiłem już i czekam na now? ...
Gość Asia Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Spotkanie na Jasnej Górze hm... całkiem fajne do?wiadczenie tylko jako? tak dziwnie dużo tych motocyklistów !OK sk?d oni się wzieli?? Ale i tak najfajniejsze w tym wszytkim było kolejne spotkanie z południow? ekip? BURGMANI Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich obecnych w Częstochowie , a takie najserdeczniejsze dla Roba
rafałek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Fajnie, gor?co i ubranie mi do tej pory ?mierdxzi spalinami. "Parada" nie podobała mi się wogóle. Ale dzień spędzony super. Dzięki wszystkim
Gość deleted1 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam! Ja mogę powiedzieć , ze może i Kotlet jest pożeraczem asfaltu ale o ile trasa nie trwa dłużej niż godzinkę, a i tak lepiej mu wychodzi chlipanie benzynki. zwłaszcza w korku ma pragnienie niesamowite. Dobrze ,że w słynnej Włoszczowej była jaka? czynna stcja benzynowa. Dzięki wszystkim za super zabawę. Pierwszy raz widziałam tyle motocyklistów na oczy . Dzięki Kubusiowi za pilotowanie prawie do Pabianic i całej czwórce za wyrozumiało?ć je?li chodzi o częste postoje !tut . Pozdrawiam
Gość siwy Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Byłem widziałem i oceniam wypad na 5 Widziałem skutery burgmaniaków, ale przy nich nikogo nie było...
Rekomendowane odpowiedzi