pablos Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Byli?my jajo zjedli?my ... atmosfera jak zawsze cool, a do tego niespodzianka Mar@iz się pojawił ... ot wędrowiec. Pozdrawiam
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Uff... wróciłem, nogi i ręce mnie bola jak diabli, musiałem się wklinować w skuter żeby mnie nie zwiało... Ponad 300 km walka z wiatrem, cholera odciski mi się porobiły na dłoniach od kurczowego trzymania kierownicy... Trzepało mn? jak reklamówk?... Ciężkie bywaj? czasami powroty oszczednie zbudowanego humanisty... Ale w Młynie było OK, na serwisie w Motositi również !piwko
jagroski Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 M@rkiz, może wreszczie zaczniesz jeĽdzić w pasie ołowianym dla nurków, albo przy najmniej przypniesz sie pasami gumowymi( coby powrócić "szybko" na miejsce)do skutera. !piwko Inaczej będziesz jak lotnia bez lotniarza.
pilot Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Z przykro?ci? stwierdzam że moim zamiarem było odwiedzenie Starego Młyna przy powrocie z Lublina do Krakowa ale niestety z przyczyn odemnie niezaleznych musiałem wracać prosto do Krakowa i jest mi z tego powodu przykro !tut ale obiecuje ze jak bede jechał na przeglad to napewno sie zjawie.
Ssylwia Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Parę zdjęć z jajeczka... Przepraszam, że tak póĽno, ale niestety teraz nie mam wpływu na to co robię i kiedy :-)) Życzenia:-) Czym chata bogata Najmłodsi biesiadnicy, woleli jednak swoje własne jadłodajnie :-) Jak to kiedy? kto? powiedział: Danie główne
Rekomendowane odpowiedzi