Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jak co roku tak i w tym, aby tradycji stało się zado?ć będziemy robić "jajeczko" Wielkanocne Burgmanii w Starym Młynie . Będ? potrawy Wielkanocne (bliżej nie okre?lone- tu rz?dzi Starszy Młynarz ) no i oczywi?cie jajek zalanych w majonezie nie zabraknie napewno !tut Cena "wieczerzy" Wielkanocnej nie będzie raczej odbiegać od kosztów z lat ubiegłych i wyniesie 20- 25 PLN. Je?li s? chętni proszę o sygnał celem przygotowanie odpowiedniej ilo?ci nakryć !tut . Zapraszamy wszystkich chętnych !tut Ps. Nieoficjalnie dowiedziałem się, że jutro będziemy mieli przyjezdnego go?cia !OK
Administrator Artix Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No z mojej strony obecnosc obowiazkowa !tut
Kasieńka Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Tak jak na wszystkich „wieczerzach” oczywi?cie będziemy. !tut Kaisa
Sympatycy spinka Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A i owszem , a i tak może nawet razy dwa !tut
Klubowicze Profesor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Życzę wspaniałej uczty jajkowej (i nie tylko). Zdrowych, radosnych |wi?t. Niestety trochę za daleko. Pozdrówko
BRODATY MIKE Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zycze wszystkim zdrowych,pogodnych i rodzinnych Swiat Wieklanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa!!! !tut Do Mlyna obawiam sie ze nie wpadne bo prawdopodobnie bede mial remanent w pracy
pablos Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zamierzamy się pojawić .... w trójkę .... znów niestety katamaranem . Proszę o rezerwację tylko jednego nakrycia (porcji wielkanocnej) tylko dla mnie gdyż dziewczyny nic nie jedz? - dieta CUD . Pozdrawiam
Gość Ponti Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Oczywi?cie,że będę :PPozdeawiam!!!
dacja Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Wo mamo toż to już jutro Będe oczywi?cie, że będe - zawsze jestem ....
Wojtecki Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Bede napewno i bedzie pewnie fajnie jak zwykle.
Klubowicze kolce_de Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Hej ho ! Nie bedzie mnie ale zycze udanych jajeczek Bawcie sie dobrze
Ssylwia Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 My tez sie najprawdopodobniej pojawimy... oczywiscie w 3-ke I tez poprosimy jedno nakrycie :-)) bo ja jestem na tej diecie CUD a Ciachon ma swoja wlasna jadlodajnie :-) pozdrawiam...
Mamuśka Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 My też się pojawimy tzn. ja i Emiksik. Mam nadzieję że nie jest jeszcze za póĽno?!
Sympatycy Kisiel Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Również wpadne, jednoosobowo
Gość scottie Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No ja sie niestety nie mam jak pojawic, ale z gory zycze wszystkim wesolych swiat wielkanocnych, smacznego jajeczka i mokrego dyngusa
dr.big Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Smacznego "jajecka ", Wesolych Swiat i mokrego (jak dla mnie moze pozostac suchy )... PS. No i mam nadzieje, ze pogoda bedzie ...
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Mam nadzieje ze uda mi sie przybyc. W godzinach popoludniowych musze wyjechac w okolice Radomia. Jak do godziny 19 dojade do Janek to smigam prosto do Mlyna, jak pozniej to trudno . Jadla nie zamawiam ale jak uda sie dojechac mam nadzieje ze zostanie jakas cwiartka........(jajeczka)
Gość KKAC Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ja niestety nie podolam przyjechac gdyz aktualnie jestem poza granicami wawki i powrot mam zaplanowany na sobote. zycze wszystkim wesolego jajaeczka we mlynie i zdrowych i pogodnych Swiat Wielkiejnocy. wszystkiego dobrego.
jagroski Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Czy wpadnę nie wiem, więc Wesołego jajczenia, mokrego dyngusa i WSZYSTKIEGO NAJJJJ. !placz1
Pavulon Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zycz e wszystkim spokojnych i wesolutkich swiat Niestety dzis mam jajo w pracy co uniemozli mi zajechanie do mlyna a pewnie i z powrotem do domu beda problemy ...
ERMI Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 no to stuknijcie sie jakami panowie i złóżcie sobie życzenia a ja jeszcze pożyczę aleluja paniom.
drogowiec Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No to najlepzego w te |więta zarówno koleżankom, jak i kolegom. Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi