Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano
wezmiecie seniora?

ja nie znam zadnego seniora w naszym klubie, myslisz worlan ze jest jakis ;) to moze zaproponuj mu zeby tez z nami jechal, jesli znasz jakiegos :D

Juz dobra Artix, powinienem napisac "mlodego klubowicza". A juz myslalem, ze Ty glowny nacisk polozyles na wypelnianiu profilu ;) i moje posty to tak....na bok, a tu prosze, milo ;)

Wracaj?c do watku to moge sie zalapac na te wyprawe? !piwko

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Slavequs

24

• RobB.

17

• ciachu

12

• Misiek_500V

10

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
wezmiecie seniora?

ja nie znam zadnego seniora w naszym klubie, myslisz worlan ze jest jakis ;) to moze zaproponuj mu zeby tez z nami jechal, jesli znasz jakiegos :D

Juz dobra Artix, powinienem napisac "mlodego klubowicza". A juz myslalem, ze Ty glowny nacisk polozyles na wypelnianiu profilu ;) i moje posty to tak....na bok, a tu prosze, milo ;)

Wracaj?c do watku to moge sie zalapac na te wyprawe? !piwko

Młody ;) czekamy na Ciebie w Uci ;)

Opublikowano

Dzisiejsze spotkanie uważam za bardzo udane. !piwko

Miałem okazję, jako pasażer, przejechać się Piaggio Ape, czyli:

ape.jpg

No i YPka zyskała now? Koleżankę:

spot.jpg

Zdjęcie z drugiej strony - klik

Ciachu, nie dziwię się, że Honda spala Ci 7 litrów, pewnie i tak ograniczałe? się w jeĽdzie, ze względu na mnie. :D

ZmarĽluch (czyt. Zołza) i Robert - następnym razem pojawiacie się na dwóch kółkach, ze |wistakiem w roli plecaczka. ;)

No i cały czas czekamy na nowe osoby.

Ciachu, co do "Odyseji" - chyba trzeba przyjechać w dniu kiedy maj? otwarte i się rozejrzeć i wypytać bo na ich stronie nie znalazłem wielu informacji.

A korzystaj?c z okazji, chciałbym Wam raz jeszcze złożyć serdeczne życzenia Wielkanocne.

• Sympatycy
Opublikowano

Zdjecie super, tylko ta Ypka jakas obca, nie klubowa, czemu jeszcze nie ma naklejek? !piwko

Opublikowano
Miałem okazję, jako pasażer, przejechać się Piaggio Ape, czyli:

ape.jpg

Cała przyjemno?ć po mojej stronie.

Zlocik całkiem udany , dużo osób nie było ale przynajmniej poznało

się kilka nowych postaci !piwko .

Opublikowano
Zdjecie super, tylko ta Ypka jakas obca, nie klubowa, czemu jeszcze nie ma naklejek? :D

Hmm...chyba dlatego, że wła?ciciel nie jest klubowiczem. Może to się kiedy? zmieni.

Opublikowano

Ze wzgledu na wystepujace spory na lini ja - ojciec nie dalem rady sie zjawic :/ i obawiam sie, ze tak bedzie do konca matur :/

Opublikowano
A moze da sie podjechac w piatek przed Bemowem? Gdyby byla ladna pogoda :D ...

toDr. Big tez do Lodzi sie wybiera? ;)

Opublikowano

Było zimno, wiało ale spotkanie sie odbylo:) ważne że sam inicjator zaj?cia wkońcu sie pojawił. Mimo ze jestem nowiutki na forum RobaB i Zołzę dowiozłem bezpiecznie na 4oo. Wiosna już niedlugo w pełni więc i Wycieczkowa sie zapełni.

Dzięki Zołzie i RobBowi miałem okazję poznać Ciachu i jego srebrne skrzydło oraz Slavequs'a i jego Majesty. Tradycyjnie stukneli?my sie jajkami - czekoladowymi które zorganizował RobB i bylo fajnie.

Dzięki za spotkanko.

:angry:

Opublikowano

kurcze żałuje ze mnie nie bylo ,,ale musialem byc w pracy :angry:

Opublikowano

Denver jeszcze to sobie odbijemy :angry:

Opublikowano

ciachu Post: 6-04-2007, 20:12 

Do Uci zapraszamy zawsze bardzo serdecznie  Napewno zawsze znajdzie się opieka pilotarsko-przewodnicka ze zwiedzaniem Piotrkowskiej również  Je?li byłby odpowiedni termin za 3 tygodnie to super  Godzinka też do obgadania Mamu?ka.

--------------------

Pozdrawiam

ciachu

W takim razie dogadam się z ewentualnymi chętnymi z wawa zone i by?my wyruszyli zwart? grup? w odwiedziny... Fajnie będzie was zobaczyć w realu! Już się nie mogę doczekać! :D

Opublikowano

A swoj? drog? w najbliższy pi?tek przydałoby się liczne przybycie Grupy Uć i oczywi?cie wszystkich chętnych !piwko

Przewidziany wspólny wypad na rekonesans w nowe miejsce - miejsca, które być może poznaj? już wkrótce uczestnicy "zwartej grupy odwiedzaj?cej" :D

Gość Marek Gru.
Opublikowano

Jak sprowadzę maszynę z garażu i kupię now? baterię, to też doł?czę w pi?tek do grupy UĆ. !sciana

Opublikowano
A swoj? drog? w najbliższy pi?tek przydałoby się liczne przybycie Grupy Uć i oczywi?cie wszystkich chętnych !OK

Przewidziany wspólny wypad na rekonesans w nowe miejsce - miejsca, które być może poznaj? już wkrótce uczestnicy "zwartej grupy odwiedzaj?cej" :D

Otóż to wła?nie, proszę być możliwie punktualnie bo za długo nie będziemy czekać !scooter

A planujemy parę(dziesi?t/na?cie) km przejechać !scooter .

Do zobaczyska zatem

RobB. !OK

Opublikowano
A swoj? drog? w najbliższy pi?tek przydałoby się liczne przybycie Grupy Uć i oczywi?cie wszystkich chętnych  !happybth

Przewidziany wspólny wypad na rekonesans w nowe miejsce - miejsca, które być może poznaj? już wkrótce uczestnicy "zwartej grupy odwiedzaj?cej" !happybth

Otóż to wła?nie, proszę być możliwie punktualnie bo za długo nie będziemy czekać !happybth

Nie wymagasz czasem ode mnie za dużo? !happybth

Postaram się...

• Administrator
Opublikowano

No więc stało się... Klamka zapadła !OKK

Dzi? póĽnym popołudniem ruszamy na spotkanie z Łódzk? grup?.

Startujemy z Warszawy, tak jak wczoraj ustalali?my na spotkaniu... czyli wszyscy "łapiemy się" w MC. Donaldzie na wylotówce w kierunku Katowic (nie mylić z MC. Donaldem obok Ikeii na wylotówce na Radom!!!) około 1 km. od Centrum Handlowego w Jankach. Ustawka o godzinie 17.30.

Przy okazji chciałem napisać, że "wieziemy ze sob?" na spotkanie z Wami nowy maxiskuter, niespodzianke !TAZ (a może i dwie! !NOT ) , którego będzie można spokojnie pomacać i przymierzyć się :D .

Tak więc jeszcze raz... MC. Donald, wylot na Katowice, godzina 17.30 :D

Opublikowano
A swoj? drog? w najbliższy pi?tek przydałoby się liczne przybycie Grupy Uć i oczywi?cie wszystkich chętnych  :D

Prosiłem o liczne przybycie - a to wła?nie mnie zabraknie !OKK !TAZ !NOT

A wszystko przez t? uparto?ć kobiet :D

Wszystkie szczegóły zna RobB i to on poprowadzi "zwart? grupę odwiedzaj?c?".

Do następnego :D

• Administrator
Opublikowano

Ja tylko dodam ze jedziemy do Lodzi DK8 a potem skrecamy na DK72. Ale jak powiedzial mi wczoraj Denver !OKK po ludzku to bedzie ze jedzimy trasa katowicka a w Rawie Maz. skrecamy na Brzeziny - Uć !TAZ

Opublikowano

A Ja znowu nie mogę !OKK ... ale może by tak grupa Uć w sobotę do Młyna przybyła na otwarcie sezonu .... tak By bardzo się chciał z Wami spotkać !TAZ .

Pozdrawiam ... i miłego spacerku do Łodzi.

Opublikowano

No no fajniutko. !TAZ

Mariusz, skoro będzie okazja, to kupiłbym od Ciebie naszywkę i naklejkę Burgmanii. Prosiłbym więc o zabranie ich dla mnie. !OKK

O której godzinie jest planowany Wasz przyjazd do Łodzi?

Opublikowano
Ja tylko dodam ze jedziemy do Lodzi DK8 a potem skrecamy na DK72. Ale jak powiedzial mi wczoraj Denver !NOT po ludzku to bedzie ze jedzimy trasa katowicka a w Rawie Maz. skrecamy na Brzeziny - Uć  :(

No to zapraszam Was serdecznie, jedĽcie proszę na prawdopodobnie nowe miejsce naszych spotkań:

Bacówka u Józka

mapka z lokalizacj?

Od Was jedziecie tak jak zaplanował Arti DK8, potem DK72 i wylecicie w Łodzi na dużym skrzyżowaniu Wojska Polskiego i Strykowskiej tu trzymacie się kierunku na Katowice DK 1/14 lub E75 jedziecie, aż do skrzyżowania Paderewskiego/Rzgowska(ko?ciół po lewej, a wcze?niej dwa rondka) tu droga na Katowice skręca w lewo, a Wy dalej prosto na Wrocław/Zduńska Wola/Pabianice DK14 po przejechaniu Ronda Lotników przejedziecie pod wiaduktem kolejowym za którym po prawej będzie stacja Statoil, po przejechaniu za ni? 2 ?wiateł i minięciu po lewej Peugota i stacji Shella na kolejnych ?wiatłach należy zawrócić i skręcić zaraz w prawo w ulicę Starorudzk?. Ni? jedziecie kilkaset metrów przez skrzyżowanie ze STOP-em i zaraz po lewej str. macie wjazd do Bacówki, gdzie czekam na Was My i jadło Bacy !OKK

My?lę że wcze?niej niż na 20:00 nie ?ci?gniecie tzn. Mariusz z Artixem będ? pewnie godzinę wcze?niej :D , ale poczekamy.

Pozdrawiam

RobB. !TAZ

Sławku to może jedĽ od razu do Bacówki ?!

Opublikowano

Z Wawy to ja bym jechał gierkówk? do Tomaszowa i tam dopiero skręcił w DK 714 na Rzgów. W Rzgwie na ?wiatłach w rynky skręt w prawo i na rondzie lewo skos. Wjedzie się do Łodzi ulic? Rzudzk?, czyli prawie na miejsce. Do tego nie trzeba się telepać przez miasto.......

Wybór drogi należy jednak do jad?cych do Łodzi !OK

Postaram się rónież tam dotrzeć, bom dawno Waszy g?b nie ogl?dał......

Pozdrówka

P.s. Zabieram PMR w razie czego. RobB.. zrób to samo

Opublikowano

Kubu? dalej jest - 162 vs 142 km i gorzej z oznakowaniem, a tu maj? jak po sznurku.

No ale na upartego też można :D

Pozdrawiam

RobB. !OK

Opublikowano

spotkanie w Łodzi naprawde udane , :lol: bylo super sympatycznie i niech żałuja Ci ktorzy nie byli,wreszcie wyszedłem z krzaków i ukazalem swoja skromn? osobe :lol: dziekuje wszystkim i pozdrawiam !OK