Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 wezmiecie seniora? ja nie znam zadnego seniora w naszym klubie, myslisz worlan ze jest jakis to moze zaproponuj mu zeby tez z nami jechal, jesli znasz jakiegos Juz dobra Artix, powinienem napisac "mlodego klubowicza". A juz myslalem, ze Ty glowny nacisk polozyles na wypelnianiu profilu i moje posty to tak....na bok, a tu prosze, milo Wracaj?c do watku to moge sie zalapac na te wyprawe? !piwko
ciachu Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 wezmiecie seniora? ja nie znam zadnego seniora w naszym klubie, myslisz worlan ze jest jakis to moze zaproponuj mu zeby tez z nami jechal, jesli znasz jakiegos Juz dobra Artix, powinienem napisac "mlodego klubowicza". A juz myslalem, ze Ty glowny nacisk polozyles na wypelnianiu profilu i moje posty to tak....na bok, a tu prosze, milo Wracaj?c do watku to moge sie zalapac na te wyprawe? !piwko Młody czekamy na Ciebie w Uci
Slavequs Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dzisiejsze spotkanie uważam za bardzo udane. !piwko Miałem okazję, jako pasażer, przejechać się Piaggio Ape, czyli: No i YPka zyskała now? Koleżankę: Zdjęcie z drugiej strony - klik Ciachu, nie dziwię się, że Honda spala Ci 7 litrów, pewnie i tak ograniczałe? się w jeĽdzie, ze względu na mnie. ZmarĽluch (czyt. Zołza) i Robert - następnym razem pojawiacie się na dwóch kółkach, ze |wistakiem w roli plecaczka. No i cały czas czekamy na nowe osoby. Ciachu, co do "Odyseji" - chyba trzeba przyjechać w dniu kiedy maj? otwarte i się rozejrzeć i wypytać bo na ich stronie nie znalazłem wielu informacji. A korzystaj?c z okazji, chciałbym Wam raz jeszcze złożyć serdeczne życzenia Wielkanocne.
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zdjecie super, tylko ta Ypka jakas obca, nie klubowa, czemu jeszcze nie ma naklejek? !piwko
djquest2 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Miałem okazję, jako pasażer, przejechać się Piaggio Ape, czyli: Cała przyjemno?ć po mojej stronie. Zlocik całkiem udany , dużo osób nie było ale przynajmniej poznało się kilka nowych postaci !piwko .
Slavequs Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zdjecie super, tylko ta Ypka jakas obca, nie klubowa, czemu jeszcze nie ma naklejek? Hmm...chyba dlatego, że wła?ciciel nie jest klubowiczem. Może to się kiedy? zmieni.
Misiek_500V Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ze wzgledu na wystepujace spory na lini ja - ojciec nie dalem rady sie zjawic :/ i obawiam sie, ze tak bedzie do konca matur :/
Gość denver27 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 A moze da sie podjechac w piatek przed Bemowem? Gdyby byla ladna pogoda ... toDr. Big tez do Lodzi sie wybiera?
Gość |wistak Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Było zimno, wiało ale spotkanie sie odbylo:) ważne że sam inicjator zaj?cia wkońcu sie pojawił. Mimo ze jestem nowiutki na forum RobaB i Zołzę dowiozłem bezpiecznie na 4oo. Wiosna już niedlugo w pełni więc i Wycieczkowa sie zapełni. Dzięki Zołzie i RobBowi miałem okazję poznać Ciachu i jego srebrne skrzydło oraz Slavequs'a i jego Majesty. Tradycyjnie stukneli?my sie jajkami - czekoladowymi które zorganizował RobB i bylo fajnie. Dzięki za spotkanko.
Gość denver27 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 kurcze żałuje ze mnie nie bylo ,,ale musialem byc w pracy
Misiek_500V Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Denver jeszcze to sobie odbijemy
Mamuśka Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ciachu Post: 6-04-2007, 20:12 Do Uci zapraszamy zawsze bardzo serdecznie Napewno zawsze znajdzie się opieka pilotarsko-przewodnicka ze zwiedzaniem Piotrkowskiej również Je?li byłby odpowiedni termin za 3 tygodnie to super Godzinka też do obgadania Mamu?ka. -------------------- Pozdrawiam ciachu W takim razie dogadam się z ewentualnymi chętnymi z wawa zone i by?my wyruszyli zwart? grup? w odwiedziny... Fajnie będzie was zobaczyć w realu! Już się nie mogę doczekać!
ciachu Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 A swoj? drog? w najbliższy pi?tek przydałoby się liczne przybycie Grupy Uć i oczywi?cie wszystkich chętnych !piwko Przewidziany wspólny wypad na rekonesans w nowe miejsce - miejsca, które być może poznaj? już wkrótce uczestnicy "zwartej grupy odwiedzaj?cej"
Gość Marek Gru. Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Jak sprowadzę maszynę z garażu i kupię now? baterię, to też doł?czę w pi?tek do grupy UĆ. !sciana
RobB. Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A swoj? drog? w najbliższy pi?tek przydałoby się liczne przybycie Grupy Uć i oczywi?cie wszystkich chętnych !OK Przewidziany wspólny wypad na rekonesans w nowe miejsce - miejsca, które być może poznaj? już wkrótce uczestnicy "zwartej grupy odwiedzaj?cej" Otóż to wła?nie, proszę być możliwie punktualnie bo za długo nie będziemy czekać !scooter A planujemy parę(dziesi?t/na?cie) km przejechać !scooter . Do zobaczyska zatem RobB. !OK
Slavequs Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A swoj? drog? w najbliższy pi?tek przydałoby się liczne przybycie Grupy Uć i oczywi?cie wszystkich chętnych !happybth Przewidziany wspólny wypad na rekonesans w nowe miejsce - miejsca, które być może poznaj? już wkrótce uczestnicy "zwartej grupy odwiedzaj?cej" !happybth Otóż to wła?nie, proszę być możliwie punktualnie bo za długo nie będziemy czekać !happybth Nie wymagasz czasem ode mnie za dużo? !happybth Postaram się...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 13 Kwietnia 2007 No więc stało się... Klamka zapadła !OKK Dzi? póĽnym popołudniem ruszamy na spotkanie z Łódzk? grup?. Startujemy z Warszawy, tak jak wczoraj ustalali?my na spotkaniu... czyli wszyscy "łapiemy się" w MC. Donaldzie na wylotówce w kierunku Katowic (nie mylić z MC. Donaldem obok Ikeii na wylotówce na Radom!!!) około 1 km. od Centrum Handlowego w Jankach. Ustawka o godzinie 17.30. Przy okazji chciałem napisać, że "wieziemy ze sob?" na spotkanie z Wami nowy maxiskuter, niespodzianke !TAZ (a może i dwie! !NOT ) , którego będzie można spokojnie pomacać i przymierzyć się . Tak więc jeszcze raz... MC. Donald, wylot na Katowice, godzina 17.30
ciachu Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 A swoj? drog? w najbliższy pi?tek przydałoby się liczne przybycie Grupy Uć i oczywi?cie wszystkich chętnych Przewidziany wspólny wypad na rekonesans w nowe miejsce - miejsca, które być może poznaj? już wkrótce uczestnicy "zwartej grupy odwiedzaj?cej" Prosiłem o liczne przybycie - a to wła?nie mnie zabraknie !OKK !TAZ !NOT A wszystko przez t? uparto?ć kobiet Wszystkie szczegóły zna RobB i to on poprowadzi "zwart? grupę odwiedzaj?c?". Do następnego
Administrator Artix Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Ja tylko dodam ze jedziemy do Lodzi DK8 a potem skrecamy na DK72. Ale jak powiedzial mi wczoraj Denver !OKK po ludzku to bedzie ze jedzimy trasa katowicka a w Rawie Maz. skrecamy na Brzeziny - Uć !TAZ
pablos Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 A Ja znowu nie mogę !OKK ... ale może by tak grupa Uć w sobotę do Młyna przybyła na otwarcie sezonu .... tak By bardzo się chciał z Wami spotkać !TAZ . Pozdrawiam ... i miłego spacerku do Łodzi.
Slavequs Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2007 No no fajniutko. !TAZ Mariusz, skoro będzie okazja, to kupiłbym od Ciebie naszywkę i naklejkę Burgmanii. Prosiłbym więc o zabranie ich dla mnie. !OKK O której godzinie jest planowany Wasz przyjazd do Łodzi?
RobB. Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Ja tylko dodam ze jedziemy do Lodzi DK8 a potem skrecamy na DK72. Ale jak powiedzial mi wczoraj Denver !NOT po ludzku to bedzie ze jedzimy trasa katowicka a w Rawie Maz. skrecamy na Brzeziny - Uć No to zapraszam Was serdecznie, jedĽcie proszę na prawdopodobnie nowe miejsce naszych spotkań: Bacówka u Józka mapka z lokalizacj? Od Was jedziecie tak jak zaplanował Arti DK8, potem DK72 i wylecicie w Łodzi na dużym skrzyżowaniu Wojska Polskiego i Strykowskiej tu trzymacie się kierunku na Katowice DK 1/14 lub E75 jedziecie, aż do skrzyżowania Paderewskiego/Rzgowska(ko?ciół po lewej, a wcze?niej dwa rondka) tu droga na Katowice skręca w lewo, a Wy dalej prosto na Wrocław/Zduńska Wola/Pabianice DK14 po przejechaniu Ronda Lotników przejedziecie pod wiaduktem kolejowym za którym po prawej będzie stacja Statoil, po przejechaniu za ni? 2 ?wiateł i minięciu po lewej Peugota i stacji Shella na kolejnych ?wiatłach należy zawrócić i skręcić zaraz w prawo w ulicę Starorudzk?. Ni? jedziecie kilkaset metrów przez skrzyżowanie ze STOP-em i zaraz po lewej str. macie wjazd do Bacówki, gdzie czekam na Was My i jadło Bacy !OKK My?lę że wcze?niej niż na 20:00 nie ?ci?gniecie tzn. Mariusz z Artixem będ? pewnie godzinę wcze?niej , ale poczekamy. Pozdrawiam RobB. !TAZ Sławku to może jedĽ od razu do Bacówki ?!
drogowiec Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Z Wawy to ja bym jechał gierkówk? do Tomaszowa i tam dopiero skręcił w DK 714 na Rzgów. W Rzgwie na ?wiatłach w rynky skręt w prawo i na rondzie lewo skos. Wjedzie się do Łodzi ulic? Rzudzk?, czyli prawie na miejsce. Do tego nie trzeba się telepać przez miasto....... Wybór drogi należy jednak do jad?cych do Łodzi !OK Postaram się rónież tam dotrzeć, bom dawno Waszy g?b nie ogl?dał...... Pozdrówka P.s. Zabieram PMR w razie czego. RobB.. zrób to samo
RobB. Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Kubu? dalej jest - 162 vs 142 km i gorzej z oznakowaniem, a tu maj? jak po sznurku. No ale na upartego też można Pozdrawiam RobB. !OK
Gość denver27 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 spotkanie w Łodzi naprawde udane , bylo super sympatycznie i niech żałuja Ci ktorzy nie byli,wreszcie wyszedłem z krzaków i ukazalem swoja skromn? osobe dziekuje wszystkim i pozdrawiam !OK
Rekomendowane odpowiedzi