RobB. Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 No to byłem najbliżej Tak my?lałem, że elektryka bo to ona daje z reguły takie nagłe objawy. GaĽniki to raczej, spadek mocy i kłopoty z zapalaniem. Cieszę się, że nic poważniejszego Pozdrawiam RobB. !tut Odnośnik do komentarza
pilot Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Oj Pilot co? nieuważnie czytasz Miałe? racje z tym czytanie, ale skoncentrowałem sie na nieszcze?ciu Wolrana a nie na tym że już znalazł usterkę. Odnośnik do komentarza
Slavequs Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Wracam z tematem pi?tkowych spotkań. Zmieniamy miejsce z Wycieczkowej na Starorudzk? na stałe, czy "u Józka" spotykamy się, powiedzmy, co jaki? czas? A może szukamy innego miejsca, bardziej w centrum? I co z dniem jutrzejszym? Pytania te formułuję po lekturze uckiego forum. Mnie jutro na 90% nie będzie na spocie. Odnośnik do komentarza
RobB. Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Wracam z tematem pi?tkowych spotkań.Zmieniamy miejsce z Wycieczkowej na Starorudzk? na stałe, czy "u Józka" spotykamy się, powiedzmy, co jaki? czas? A może szukamy innego miejsca, bardziej w centrum? I co z dniem jutrzejszym? Pytania te formułuję po lekturze uckiego forum. Mnie jutro na 90% nie będzie na spocie. !V My?lę, że w "Bacówce u Józka" pogoda jest dziwna, a tam można przeczekać jakie? przej?ciowe wiatry czy opady. Do zobaczenia zatem RobB. Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 [ostrzegam dawno tam nie bylem i nie orientuje sie w sytuacji] A czy przy bacowce jest jakis w miare poziomy, zeby mocna bylo spokojnie postawic byzka na centralce i nie martwic sie o to czy sie nie znajdzie na boku?? !scooter z tego co mnie pamiec nie myli (albo i myli) tam byly spore nachylenia Odnośnik do komentarza
Gość deleted1 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Cze?ć! Jest nawet nie jeden parking. Najniższy, zaraz przy bramie nie ma wogóle spadków. Ten na pięterku też jest taki ze nie ma problemu, Wawa-Zone z Grup? Uć prakowały sporo maszyn i nic nie nie stało na szczę?cie. No jest jeszcze kawałej asfaltu pod same stoliki na którym też można stawiać ale tam rzeczywi?cie jest "górsko- klimatycznie". Miejsca jest dużo i zawsze sobie stanowisko wypatrzysz !scooter Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 to good Odnośnik do komentarza
RobB. Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Przypominam o co tygodniowym spotkaniu "U Bacy" Mam nadzieję, że jutro będzie nieco więcej uczestników niż ostatnio Pozdrawiam RobB. Odnośnik do komentarza
Slavequs Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 I kolejny tydzień nie miałem możliwo?ci spotkania się z Wami. Za to ?ledzę fora i widzę niestety jaki? podział na Wycieczkow? i Starorudzk?. Odnośnik do komentarza
drogowiec Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Dzi? na Staroru dzkiej było nad dwuch..... Ja i RobB Pozdrówka Odnośnik do komentarza
Gość Asia Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 I kolejny tydzień nie miałem możliwo?ci spotkania się z Wami. Za to ?ledzę fora i widzę niestety jaki? podział na Wycieczkow? i Starorudzk?. ...czy mógłby kto? mi wyja?nić dlaczego tak się dzieje ? Asia Odnośnik do komentarza
Gość deleted1 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Eeeeeuuuuhhhmmmm....eee chyba nei wszyscy zaakceptowali pomysł spotkań w bacówce albo nie chcę spotykać sie z maxi. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza
Gość ravw Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 mam do was prosbe kiepsko znam sie na motorkach w sobote ta jestem umowiony na zobaczenie spr sprzetu tzn kymco Xiting 500 w zdunskiej woli facet chce usilnie przez komis sprzedac moze to jakas mina, moglby ktos mi pomoc? mowa tu o tym: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M369119 Odnośnik do komentarza
ciachu Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Słuchaj Ravw, wyj?cie widzę następuj?ce - w Zduńskiej Woli i okolicy największym ekspertem jest Drogowiec !pomidor Spróbuj więc skontaktować sie z nim i omówić wszystkie szczegóły Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 mam do was prosbe kiepsko znam sie na motorkach w sobote ta jestem umowiony na zobaczenie spr sprzetu tzn kymco Xiting 500 w zdunskiej woli facet chce usilnie przez komis sprzedac moze to jakas mina, moglby ktos mi pomoc?mowa tu o tym: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M369119 Tak mina ... to xciting który doznał wybuchu w silniku ... miał remoncik jaki? robiony ... Odnośnik do komentarza
Gość ravw Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 pablos moglbys uzasadnic bo nie wiem czy sie zgrywasz czy mowisz prawde? Odnośnik do komentarza
Slavequs Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 W tym temacie rozmawiano o interesuj?cym Cię Kymco. Aczkolwiek i tak ciężko jest powiedzieć, czy warto... Jutro znów nie będzie mnie na spocie, pojawię się za tydzień. Odnośnik do komentarza
Gość ravw Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Dzieki jutro Drogowiec podjedzie sprawdzic oby byl ok - bo meczy mnie juz szukanie a lato juz za pasem !pomidor Odnośnik do komentarza
Slavequs Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Słuchajcie Ziomki. Gdyby kto? nie wiedział, zapomniał, miał w?tpliwo?ci, to chciałbym przypomnieć, że w każdy pi?tek od godz. 17 spotykamy się w Bacówce na Starorudzkiej. Spróbujcie się zmobilizować i przyjechać już w najbliższym terminie. Dobrze, żeby było co najmniej tyle osób co na spotkaniu z grup? warszawsk?. Odnośnik do komentarza
Gość ravw Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Chlopie ja najwczesniej w sobote bede mial majesty 250 wiec w ten piatek nie wypali z mojej strony oczywiscie !happybth Odnośnik do komentarza
Gość |wistak Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Słuchajcie Ziomki. Gdyby kto? nie wiedział, zapomniał, miał w?tpliwo?ci, to chciałbym przypomnieć, że w każdy pi?tek od godz. 17 spotykamy się w Bacówce na Starorudzkiej. Spróbujcie się zmobilizować i przyjechać już w najbliższym terminie. Dobrze, żeby było co najmniej tyle osób co na spotkaniu z grup? warszawsk?. Gdybym tylko mial 200 napewno bym sie pojawil !OKK Pech chciał ze caly tydzien nawet 400 kola mam unieruchomione !happybth Totalna padaczka !scooter Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 |wistak wspolczucia.... caly tydzien bez warkotu silnika.... !tut Odnośnik do komentarza
Gość ravw Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Jak bede tylko w posiadaniu 2oo to melduje sie na rozkaz ps w sobote jade spotkam sie z Zołza i kupuje ten sprzecik mam nadzieje ze mnie nie wystawi !czary z tym skuterkiem. Odnośnik do komentarza
Slavequs Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Nie?miało spytam...będzie kto? jutro? Odnośnik do komentarza
Gość ravw Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 ja bede na bank za tydzien Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi