burgifan Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Toż to nova Zofia! Prezes se zamienił Zosię ? Marku zdradź tajemnicę jak się to robi ?
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2019 14 godzin temu, burgifan napisał: Toż to nova Zofia! Prezes se zamienił Zosię ? Marku zdradź tajemnicę jak się to robi ? Żadna tajemnica to nasza koleżanka którą większość z nas powinna znać.
Rogierro Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Marku, ja nie znam, a na pewno bym zapamiętał jak bym poznał, ale chętnie poznam jak by co
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2019 29 minut temu, Rogierro napisał: Marku, ja nie znam, a na pewno bym zapamiętał jak bym poznał, ale chętnie poznam jak by co Nie bywasz nie znasz. ? poszukaj na zdjęciu.
Elvis Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Nie bywasz nie znasz. poszukaj na zdjęciu. No właśnie ... wiedziałem że skądś znam ... ładne dziewczyny zostają mi w pamięci ...
romeo1971 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Spontan do Miedzywodzia na loda i szybki powrót Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, romeo1971 napisał: Spontan do Miedzywodzia na loda i szybki powrót Brawo WY.
Sympatycy Robsson Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zaplanowany wypad do Miłowa k. Stepnicy 1
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Robsson napisał: A co to za chłopczyk? ?
Sympatycy Robsson Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2019 6 minut temu, bilety napisał: A co to za chłopczyk? ? A taki wiejski pachołek ?
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Robsson napisał: A taki wiejski pachołek ? No co ty, aleś poszedł.
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2019 W ramach czwartkowego spota jedziemy odwiedzić http://www.forum.burgmania.net/profile/11523-dziadzia do Niechorza, Start czwartek godzina około 16:30 kierunek morze.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Być może przyjadę Was uściskać na dowidzenia. Niestety na dłużej nie mogę - mam dyżur.
Sympatycy Robsson Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Macie zaplanowaną trasę? Chętnie dołączę do Was.
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Godzinę temu, ArtCho napisał: Być może przyjadę Was uściskać na dowidzenia. Niestety na dłużej nie mogę - mam dyżur. Dać ci znać, być może uda się z pół godziny wcześniej ruszyć 21 minut temu, Robsson napisał: Macie zaplanowaną trasę? Chętnie dołączę do Was. Na Kamień Pom. i dalej, fajnie miło będzie z tobą się spotkać. Zdzwonimy się.
Elvis Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Niestety ... mam dyżur. Czyżby do łask wróciła funkcja dużurnego satyryka kraju
kantos Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Czy ktoś wybiera się dziś w inne miejsce niż nad morze? Trasę nadmorską mam przećwiczoną aż za dobrze więc wybrałbym sie gdzieś indziej
Elvis Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Czy ktoś wybiera się dziś w inne miejsce niż nad morze? Trasę nadmorską mam przećwiczoną aż za dobrze więc wybrałbym sie gdzieś indziej ... wszyscy razem w jednym tempie ...
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Godzinę temu, kunisz napisał: To o której zbiórka i gdzie? Start około 16-ta u Zosi pod domem.
dr.big Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 5 godzin temu, kantos napisał: (...)Trasę nadmorską mam przećwiczoną aż za dobrze więc wybrałbym sie gdzieś indziej A mnie dzisiaj na prostej przed Babigoszczą zatrzymała po raz pierwszy od wielu lat w tym miejscu do kontroli Straż Graniczna? (tam gdzie b. często stoją)... Prawka szukałem z 5 min?, tak dawno go nie potrzebowałem. Już myśleli na serio, że go nie mam?. A tu ZONK. PS. Przynajmniej dowiedziałem się z nieautoryzowanego źródła, że ten odcinek pomiaru jest jednym z lepszych w Polsce pod kątem wpływów ? .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Gratulacje! ? Bigu, a dowiedziałeś się czy motocykle (czyli od tyłu) też cykają?
dr.big Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Arturze nie pytałem się ? , bo ja akurat tam zawsze przepisowo jeżdżę ? . Szkoda zdrowia i życia, zwłaszcza na jednopasmówkach S, bo szajbusów na/z urlop(u) mnóstwo śmiga.
Rekomendowane odpowiedzi