matrixclan Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 strzalka to cos dla mieczakow i milosnikow C1 niezly pomysl niestety nie znam jezyka jezeli ktos wyczyta to moze napisze do jakiej predkosci, waga, itd? arek
0 Gość Dragon Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Bardzo fajna sprawa. Tylko co z t? prędko?ci????? Ale generalnie fajne. Tylko AN 650 nie widziałem w galerii.
0 Olsen Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 He, he, z chęci? sprawiłbym sobie taki dach do SV-ki.
0 kfcent Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 fajny patent...szczegolnie podoba mi si epompowianie spalinami
0 dr.big Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 Mam tylko jedno pytanie, jak to jest kiedy z naprzeciwka zasuwa ciezarowka, a podmuch wiatru prawie zmiata nas ze skutera. Co sie wtedy dzieje z "dachem" ?
0 ortos Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 strzalkato cos dla mieczakow i milosnikow C1 arek ..od Miłosnika Vesp taki komplement dostałem pozdr... ortos
0 Misiek_500V Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Bigu czy ten dach nie jest jakos przyczepiany do szyby?? bo w innym wypadku rzeczywiscie przy spotkaniu z podmuchem od tira musi byc ciekawe show
0 Kacza Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Tak czy inaczej wydaje mi sie ze sa jaja przy takim podmuchu... przeciez to nie ma zadnego "twardego" stelarza ... w najlepszym przypadku moze nam szybe polamac... dziala jak spadachron ;/ nie widzi mi sie to na moim SW Pozdroo Kacza
0 Administrator Artix Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jako uzytkownik C1 raczej marnie widze jazde z ostrym wiatrem. C1 mimo sztywnej konstrukcji podczas ostrego bocznego wiatru jest bardzo nadsterowna. Ten dach raczej dobry jest przy wolnej jezdzie i i bezwietrznej pogodzie, a generalnie kiedy mocno pada to i mocno wieje. Sily sa naprawde spore czego dowodem moze byc to ze kiedy zachcialo mi sie jechac z otwartym szyber dachem to skonczylo sie tak ze z dachu raczej nie wiele zostalo kiedy mi go wyrwalo. Zreszta cala frajdy z jazdy C1 nie polega wcale na dachu ale frajdzie jazdy bez kasku i systemowi audio ze o kufrze nie wspomne
0 Gość Dragon Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mam tylko jedno pytanie, jak to jest kiedy z naprzeciwka zasuwa ciezarowka, a podmuch wiatru prawie zmiata nas ze skutera. Co sie wtedy dzieje z "dachem" ? Wtedy ze skutera jest motolotonia...
0 Misiek_500V Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Nowa dyscyplina: skoki skuterem
Pytanie
matrixclan
strzalka
to cos dla mieczakow
i milosnikow C1
niezly pomysl niestety nie znam jezyka
jezeli ktos wyczyta to moze napisze do jakiej predkosci, waga, itd?
arek
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi