Rzelu Opublikowano 14 Lipca 2019 Opublikowano 14 Lipca 2019 Jest! Piękna haubica górska kalibru 100 mm Skoda M100/17 mod.16. Całkowicie Was to rehabilituje. ?
atat13 Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 Wyprawa pierwsza klasa, widoki cudne (takie wątki zostawiam sobie na jesienne wieczory), dajcie znać ile wasz kosztowała taka wyprawa .
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Robsson Opublikowano 22 Listopada 2019 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Listopada 2019 Po czterech miesiącach w końcu udało mi się stworzyć jakiś zarys naszej wyprawy w formie filmiku. Niestety bez jednego dnia bo okazuje się, że karty SD nie są niezawodne. Miłego oglądania 3
Sympatycy PawełJW Opublikowano 22 Listopada 2019 Sympatycy Opublikowano 22 Listopada 2019 Super filmik. Piękna wyprawa. Brawo. Bardzo fajnie się ogląda. 1
dziadzia Opublikowano 22 Listopada 2019 Opublikowano 22 Listopada 2019 Robsson, jak zwykle filmik MEGA!!!! no i nawet ja się załapałem na filmiku, Bo to był spot G.Z z Globtroter WLkp nad Gardą ? Tylko nie wiem gdzie w przyszłym roku , jak by co to lecę z wami ? 1
Sympatycy Robsson Opublikowano 22 Listopada 2019 Sympatycy Opublikowano 22 Listopada 2019 Jacku, nie mogło Ciebie zabraknąć na tym filmiku.
dziadzia Opublikowano 22 Listopada 2019 Opublikowano 22 Listopada 2019 7 minut temu, Robsson napisał: Jacku, nie mogło Ciebie zabraknąć na tym filmiku. Pięknie dziękuję i pozdrowienia dla całej G.Z Ps. Końcówka filmiku ?
Klubowicze Ewik Opublikowano 24 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2019 Filmik, świetny widać że dobrze się bawicie ?
Kacperki Opublikowano 26 Grudnia 2022 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Super wyjazd i jak wygląda w zgranym gronie. Super się ogląda w zimowe dni. Chciałoby się dołączyć 👍👋😜
Klubowicze grzybek Opublikowano 27 Grudnia 2022 Klubowicze Opublikowano 27 Grudnia 2022 Miło tak ogląda się filmik z wyprawy w Alpy2019, w szczególności jesienno-zimowy grudzień AD2022.👏 To doskonale ładuje akumulatory i nakręca do planowania kolejnych wypadów na nowy sezon. Pozdrawiam całą Grupę Zachodniopomorską. PS. A jakie plany na 2023?🤔
Kacperki Opublikowano 27 Grudnia 2022 Opublikowano 27 Grudnia 2022 9 godzin temu, grzybek napisał(a): Miło tak ogląda się filmik z wyprawy w Alpy2019, w szczególności jesienno-zimowy grudzień AD2022.👏 To doskonale ładuje akumulatory i nakręca do planowania kolejnych wypadów na nowy sezon. Pozdrawiam całą Grupę Zachodniopomorską. PS. A jakie plany na 2023?🤔 Dokładnie tak... Oglądam różne takie od kilku dni 😆 I też ciekawy jestem planów i chętnie zapytałbym o możliwość przyłączenia się... ale na bank plany będą na lipiec lub sierpień więc... Nie pojadę ☹️
Rekomendowane odpowiedzi