Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Maja 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Maja 2020 Nie piszę, że nie ma plusów, Jacku, ale minusów jest więcej, więc chyba nie jadę. ? Ponadto, Brat nie jedzie, to ja też nie jadę. ? A jak Andrzej.S nie jedzie, to już zupełnie nie ma po co jechać.
Klubowicze JACKM Opublikowano 19 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2020 Grzesiu czyżby dopadł cie "KORONA-ŚWIRUS" .gdzie Twój entuzjazm .Jak potrzebujesz to pojadę po Ciebie a wracając odnajdziemy ORŁA CIEŃ a i Andrzeja się po drodze zgarnie. 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Maja 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Maja 2020 Godzinę temu, jackm napisał: ... gdzie Twój entuzjazm ... Entuzjazm wyjedzony przez "świrusa w koronie"i utajniony, (spalić przed przeczytaniem). Poza tym, marazm i degrendolada, więc po co jechać, jak i tak imprezy masowe zakazane. No i: 1 godzinę temu, Saper napisał: Ponadto, Brat nie jedzie, to ja też nie jadę. ? A jak Andrzej.S nie jedzie, to już zupełnie nie ma po co jechać. Niestety. ?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 19 Maja 2020 Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2020 29 minut temu, Saper napisał: Entuzjazm wyjedzony przez "świrusa w koronie"i utajniony, (spalić przed przeczytaniem). Poza tym, marazm i degrendolada, więc po co jechać, jak i tak imprezy masowe zakazane. No i: Niestety. ? Naj bardziej w tych wypowiedziach Grzesiu podobają mi się buźki ??? Szkoda nie zawitasz ??? Saper A więc do następnego innego spotkania?
Tatko Opublikowano 20 Maja 2020 Opublikowano 20 Maja 2020 Tośmy sobie pomarudzili , popłakali a tak na serio Saperku spróbował byś tylko się nie pojawić.tak więc do zobaczyska koniec tego marudzenia.
Rekomendowane odpowiedzi