Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2019 A kierowca robi sobie jakieś przerwy na zmrużenie oka, czy tak jednym ciągiem leci ?
Sympatycy Robsson Opublikowano 14 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2019 Można być hardcorem ale ciągiem ponad 1600km to byłaby delikatna przesada a wręcz głupota. Mam nadzieję, że jeżeli nie będzie noclegu to przynajmniej kilkugodzinna drzemka w samochodzie. Sam kiedyś leciałem do Frankfurtu a. M. na lotnisko i z powrotem (razem 1600km) bez drzemki 2 godzinnej raczej nie dałbym rady. A może lecicie automatem i będziecie się zmieniać po drodze? ? Wracacie szczęśliwie.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2019 No zrobił 1260 km... teraz zmiana kierowcy i ostatnie 750 km... Lecielismy przez Chorwację od Splitu, by nie ciągnąć sie w górę Bośni. To nabiło trochę wiecej kilometrów, ale za to skrocilo czasowo przelot (non stop autostrady). Widoki też były piękne...
Użytkownicy Nazir Opublikowano 15 Czerwca 2019 Użytkownicy Opublikowano 15 Czerwca 2019 Szczęśliwego i bezpiecznego powrotu!! LnWG, LnWG? - już blisko.
Yarorot Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Wracaj do zdrowia Sławku, bezpiecznej podróży do domu.Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka
darecki2059 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Sławek jest tuż tuż, właśnie dzwonił do mnie ok 9.30, że jest przed promem. Jeszcze się przeprawią na stronę Świnoujścia i będzie w domu. Zaraz jadę do niego żeby mu pomóc wydobyć hondę z busa i zaparkować ją w drewutni a Sławka ułożyć w łóżeczku żeby sobie wypoczął po podróży. ?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2019 Wyjechaliśmy na prom... jeszcze jakieś 10-20 minut i w domu...
Sympatycy Jaco Opublikowano 15 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2019 Najważniejsze że już w domu, cali i zdrowi. Teraz noga napewno szybko się pozrasta. Powodzenia. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Robsson Opublikowano 15 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2019 MELDUJĘ POWRÓT KULASA DO DOMU Sławek cały już w domu. Moto ogarnięte stoi w drewutni. Seba - Twoje kule wymiatają ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Czerwca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Czerwca 2019 32 minuty temu, Robsson napisał: Seba - Twoje kule wymiatają ? To fakt, dobrane kolorystycznie do koszulki.? Dobrze, że Rekonwalescent dotarł do domu. Sławek, powrotu do zdrowia życzę.
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2019 Super, że Sławek już w domu. Szybko i szczęśliwie wrócił. Jeszcze raz słowa uznania dla Subaru za szybkie załatwienie transportu. P.S. Tylko czemu On już łazi i obciąża tę nogę...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2019 19 minut temu, Urbi napisał: P.S. Tylko czemu On już łazi i obciąża tę nogę... Urbi... Mieli mnie wnieść do domu?
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2019 Tak właśnie Albo chociaż podtrzymać Cię pod ramiona, żebyś na tej nodze nie stawał.
darecki2059 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 35 minut temu, Urbi napisał: Tak właśnie Albo chociaż podtrzymać Cię pod ramiona, żebyś na tej nodze nie stawał. Urbi wyjaśniając to Sławek nie stawał na tej nodze tylko trzymał ją w powietrzu a wskakiwał na schodek zdrową nogą i dlatego pomoc w formie podtrzymania nie była konieczna. Na zdjęciu wygląda to inaczej i dlatego rozumiem twoja troskę o zdrowie Sławka. ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 15 Czerwca 2019 Użytkownicy Opublikowano 15 Czerwca 2019 Godzinę temu, Urbi napisał: Super, że Sławek już w domu. Szybko i szczęśliwie wrócił. Jeszcze raz słowa uznania dla Subaru za szybkie załatwienie transportu. P.S. Tylko czemu On już łazi i obciąża tę nogę... Ja również kieruję słowa uznania dla Subaru ( różnie pisali - ale Ty to załatwiłeś?) i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla Slawoy-a. Drogę masz "z głowy" teraz wrzuć na luz by noga się szybko goiła ( poczeka?). Jak pisał Urbi i LnWG?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zaj....e że już prawie po wszystkim. Dobrze że już w domu.Teraz się kuruj i z wagą się popraw? Mam nadzieje że chłopaki się sprawdzili i wszystko wyszło tak jak rozmawiałeś z przewoźnikiem . Czy mam ich w bagażnik pakować???? Szybe musieliście odkręcić do transportu?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2019 25 minut temu, subaru gtb320 napisał: Czy mam ich w bagażnik pakować???? Szybe musieliście odkręcić do transportu? Super chłopaki, wszystko dogadane, jak tylko zainstaluję się w domu na spokojnie ogarniemy temat płatności... Tak szyba i centralny kufer musiały być zdemontowane, bo Trafik trochę niski jest... Na nodze nie staję, po schodach skakałem na jednej nodze, chłopaki mnie asekurowali ?
Marek62 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Witaj w domku , ja stoję Planetą w Szczecinie do zobaczenia Hi
Sympatycy KriSSo Opublikowano 16 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2019 Brawo Sławku, jesteś w domu. BTW, nieprawidłowo chodzisz o kulach. Było szkolenie? Dr coś wspominał? Wchodząc po schodach, stawiasz stopień wyżej najpierw zdrową nogę, następnie chorą nogę, potem dostawiasz kule. Przy schodzeniu ze schodów robisz dokładnie odwrotnie - stopień niżej stawiasz najpierw kule, potem chorą nogę, dostawiasz zdrową nogę.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2019 Godzinę temu, KriSSo napisał: BTW, nieprawidłowo chodzisz o kulach. To kule rozmiaru dziecięcego, wiec nawet utrzymanie ich w dłoni jest problemem, a jestem pochylony, więc trzeba uważać na równowagę. Niebawem będę miał juz normalne, to bedzie o wiele lepiej się latać... Wreszcie odespalem podróż i już czuję sie sporo lepiej, a noga wróciła do normalnych rozmiarów...
dziadzia Opublikowano 16 Czerwca 2019 Opublikowano 16 Czerwca 2019 18 minut temu, SlawoyAMD napisał: a noga wróciła do normalnych rozmiarów... I tak trzymać Sławku, wszędzie dobrze ale w domku wszystko goi się szybciej ?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2019 Wpierw ogarne sprawy ubezpieczenia i siadam do montarzu filmów...
dziadzia Opublikowano 16 Czerwca 2019 Opublikowano 16 Czerwca 2019 43 minuty temu, SlawoyAMD napisał: siadam do montarzu filmów... I to jest suuuuper zapowiedź ?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2019 A dziś odwiedził mnie WD40 z Merida... Dzemik i jajka przywieźli, by noga się zrastała szybko...
Orion Opublikowano 16 Czerwca 2019 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Przy potrzaskanej kostce , moja żona b.często spożywała nóżki kurzęce (żelatyna).Dziś nóżka wygląda super, czego i koledze życzę.
Rekomendowane odpowiedzi