Porter Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Witam Chcę kupić nowy skuter i zastanawiam się między tymi dwoma. Wizualnie podobają mi się oba z przewagą x maxa - bardziej agresywny wygląd. Miał ktoś możliwość przetestowania obu?
0 Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Administrator Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Miał -> Królowie segmentu
0 dzik125 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Stare porównanie nie ma odzwierciedlenia w stosunku do nowych modeli.
0 Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Administrator Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Główne, co dziś odróżnia Forze od X-maxa z czasów testu to elektryczna (wtedy manualna) szyba w Hondzie. Dziś oba mają full LED i smartkey. Reszta to detale a konstrukcyjnie to te same pojazdy co w 2015 roku.
0 Artur WW Opublikowano 30 Maja 2019 Opublikowano 30 Maja 2019 Taka różnica jak między Mercedesem a Audi.Co prawda Mercedes to zawsze inny prestiż.
0 Slavos Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Miałem przyjemność jechać na jednym z wypadów z chłopakami z grupy Globtroter na zlot. Kolega Rysiak jechał X-max'em, ja Forzą. W kwestii porównania wygody i prowadzenia się nie wypowiem, bo nie jechałem X'max'em, ale z perspektywy mojej kanapy, osiągi raczej identyczne.
0 Slawomir Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 Po wymianie wariatori na Malossi w Forzie nawet w nowym modelu poprawia się dynamika o vmax (niektórzy raportują 135 - ja doszedłem na S8 do 125 które zaraz się skończyło jak pojawiła się jazda pod górkę) ale to tylko licznikowo. Generaknie szybki drań jak na 125
Pytanie
Porter
Witam
Chcę kupić nowy skuter i zastanawiam się między tymi dwoma.
Wizualnie podobają mi się oba z przewagą x maxa - bardziej agresywny wygląd.
Miał ktoś możliwość przetestowania obu?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi