Mario Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Czołem Misiek będzie kupował na wiosne 50. Co radzicie co wybrać. Jaka 50 najlepiej chroni przed wiatrem i wod? ? Odnośnik do komentarza
0 Hoffi Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witam, my?lę, że powiniene? bardziej sprecyzować pytanie, bo nie jest zadaniem łatwym, odpowiedzieć na tę chwilę Tobie i zrobić to profesjonalnie. Moim zdaniem z 50-tek ?wietn? ochron? przed tymi czynnikami może pochwalić się Peugeot Elyseo (z większ? szyb?). Nie wiem też, jaki styl byłby odpowiedni. Je?li nawi?zanie do Vespy, to naturalnie polecam Vespę ET 2 - model z nowoczesnym silnikiem, może niezbyt zrywn? jednostk? napedow?, ale za to jaka wygodna... Ważna jest także cena, czy model będzie czym? nowiutkim z salonu, czy z drugiej ręki? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
0 Gość Michał Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Ja polecam Habanę. Jest lekka, zwrotna, łatwa w prowadzeniu. Do tego ten wygl?d. Moja wła?nie została oskalpowana i owiewki się wła?nie maluj?, mam jeszcze kilka pomysłów, ale to na razie tajemnica. Je?li byłby? zainteresowany, to będę j? sprzedawał, bo przesiadam się na 125, ale to dopiero pod koniec sezonu. Odnośnik do komentarza
0 Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Krzywy... a może by? tak okre?lił się lepiej? Kto to jest misiek? O co walka? Cały krzywy... Odnośnik do komentarza
0 Mario Opublikowano 14 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Mi?ka znasz, moja kobita. Chodzi mi o sprzęt który będzie chronił od wiatru jak najbardziej z przodu bez montazu dodatkowych szyb. I raczej nie włoski wiadomo z jakich powodów ( ma jeĽdzić a nie stac w serwisie) Odnośnik do komentarza
0 dr.big Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Proponuje T- MAXA . Z napisu oderwiesz jedno 0, a odpowiednia koperta zalatwi rejestracje na 50- ke . Ochrona dobra, nie psuje sie i bedzie w stanie "Misiek" dotrzymac Ci tempa w drodze... Tylko nie wiem czy o to Ci akurat chodzi ? PS. Teoretycznie mozna zrobic to tez z Burgmanem 650, obcinajac szostke . Odnośnik do komentarza
0 Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Mi?ka znasz, moja kobita. No pewnie, że znam... tylko, że napisałe?>> Misiek będzie kupował na wiosne 50 Więc już przez chwilę pomy?lałem, że zmieniłe? orientację z hetero i lubisz teraz włosy na klacie A tak poważnie co do pytania to podpisuje się pod tym co napisał Dr.Big B?dĽ raz mężczyzn? i postaw na swoim Odnośnik do komentarza
0 Mario Opublikowano 14 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Misiek chce w wakacje do pracy na bzyku jeĽdzić, i nie ma prawka A . Dystrybutor SYMa na PL ma Fidelka do sprzedania nowego co o nim myslicie , ładny cholernik jest . Odnośnik do komentarza
0 Administrator Artix Opublikowano 14 Grudnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Obstawial bym chyba jednak na Elyseo z duza szyba, nie jest no rakieta ale ochrone przed wiatrem ma niezla Odnośnik do komentarza
0 Hoffi Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 W takim razie należy rzeczywi?cie realnie pomy?leć o Elyseo, ten nawet bez szyby może się pochwalić największ? ilo?ci? miejsca w?ród 50-tek, jest całkiem zrywny i pojemny a i na naszym rynku jest sporo ofert - jest w czym wybierać, cana nowego trochę odstrasza, przyznaję, ale używane s? znacznie tańsze i można znaleĽć modele w bardzo dobrym stanie technicznym My?lę, że warto także zwrócić uwagę na Yamahę Neo's, jest to 50-tka goszcz?ca na naszym rynku od dobrych paru lat (bodajże od 97 roku), bardzo wygodna i może się spodobać - zwłaszcza kobiecie. A i jej japońskie pochodzenie ?wiadczy o niskiej awaryjno?ci - tak wynika z rozmów z wła?cicielami Neo'sów. A oto ich opisy i zdjęcia, jakie udało mi się znaleĽć: Peugeot Elyseo: http://www.skutery.net/opisy-model.asp?id=13 http://www.scooter.com.pl/peugeot/?s=press&p=mot8_04 http://www.scooter.com.pl/peugeot/?s=press&p=mot5_99 Yamaha Neo's: http://www.skutery.net/testy.asp?id=61 http://www.yamaha-motor.pl/ Mam nadzieję, że teraz łatwiej ocenić walory tych dwóch modeli. Pozdro P.S. Zarówno Yamaha jak i Peugeot obniżyli ceny na jesień, i tak: Peugeot Elyseo ('04) - 9 990 zł Yamaha Neo's ('04) - 8 100 zł Odnośnik do komentarza
0 dr.big Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Misiek chce w wakacje do pracy na bzyku jeĽdzić, i nie ma prawka A . Dystrybutor SYMa na PL ma Fidelka do sprzedania nowego co o nim myslicie , ładny cholernik jest . SYM, Fidelek? Nie znam i altavista tez go nie zna . Masz jakies fotki tego "SYMA co sie kupy nie trzyma" ? Odnośnik do komentarza
0 dr.big Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 No pisz ze to Fiddle: Tu kosztuje 1699 euro. Szkoda tylko ze ma z przodu i z tylu hamulce bebnowe, tylko sa z tym klopoty... Odnośnik do komentarza
0 Sympatycy pawel883 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 cze?c proponuje rozpatrzyc yamahe why50 ,silnik ten sam co w neosie ,duże kola(16),dobrze ci?gnie jak na 50-tke.miałem takiego był super-polecam pawel883 Odnośnik do komentarza
0 Gość Kymco Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Mam na sprzedaz Kymco Super 9 2003rok I własciciel cena 5300 Więcej info gg 4213844 tel 504-204-197 Odnośnik do komentarza
Pytanie
Mario
Czołem
Misiek będzie kupował na wiosne 50. Co radzicie co wybrać. Jaka 50 najlepiej chroni przed wiatrem i wod? ?
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi