Marcin 78 Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 Wiosna małymi krokami nadchodzi ,a wraz z nią początek sezonu motocyklowego ?.Jedni już mają za sobą pierwsze kilometry przejechane ,drudzy dopieszczają swoje 2oo do sezonu ,więc najwyższy czas wstępnie planować termin ogniska Co do terminu proponuję następujące 07.04 ; 14.04 ; 21.04 ; 28.04 ; 05.05 - przypomnę tylko że w dniach 12-14.04 jest VI Wiosenne spotkanie ,a kolejny weekend są święta i nie każdemu będzie pasować Poproszę o głosowanie lub inne propozycje ,a wybierzemy termin który większości będzie pasował
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2019 Nie ukrywam że właśnie 14.04 wiosenne w planach . A i 28.04 to będę pod Jelenią Górą . Święta to święta. A 05.05 to wiele osób będzie na Majówce . Tak więc oddaję głos za 7.04
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 11 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2019 7 kwietnia Robert wrzucił rozpoczęcie w Częstochowie. Jak dla mnie to 28.04
Klubowicze ziga Opublikowano 11 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2019 zajęte mam 28.04 gdyż od 24 .04 Beata będzie w szpitalu -Poznań a chciałbym by mogła też uczestniczyć inne terminy pasują[z wyjątkiem świąt ]więc głosuje za 07.04 gdyż w razie braku pogody można następne terminy
Klubowicze Trebor Opublikowano 11 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2019 Zagłosowałem na pierwszy termin, czym wcześniej tym lepiej
Klubowicze maroch75 Opublikowano 11 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2019 7 kwietnia jest Zlot Jasnogórski na którym chciałbym być i zarezerwowałem wolne w robocie. Jeśli ten termin przejdzie to być może uda się to połapać tak jak w zeszłym roku i zaliczyć obie imprezy jednym strzałem. Co do pozostałych terminów to na dzień dzisiejszy nie wiem jak mi się grafik w pracy poukłada.
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2019 Mnie obojętne. Bylebym wolne akurat miał, bo nie mam już pomysłu na "łgarstwo" dla planistów w zakładzie...??
Sympatycy PawełJW Opublikowano 12 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 12 Marca 2019 proszę poprawkę na 07,04 bo mi się kalendarzyk po.........i źle ?.
Klubowicze MarP Opublikowano 12 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2019 Dla mnie każdy termin jest w zasadzie dobry (z wymienionych ?) - podporządkuję się woli większości.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 12 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 12 Marca 2019 Każdy termin fajny ( poza 7.04) ale jak życie pokazało można też to pogodzić tylko po co się "gonić"....... na "moje" za dużo terminów ...3 daty by wystarczyły
Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2019 Najbardziej (na teraz) pasuje mi 7.04, jeśli będzie inny to spróbuję się dopasować.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2019 A ja to nawet jak będzie pochmurno ?
Moni82 Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 A ja uważam że 3 pierwsze terminy nie powinny być brane pod uwagę ( wyjazd do Częstochowy, na Rynię i święta). Poprzednio też ognisko nałożyło się z rozpoczęciem sezonu w Częstochowie. Dajmy szansę uczestniczyć wszystkim w ORS.
GadekW Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 7.04 i tylko tem nam pasuje. Później zawody...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2019 Jeśli tylko będzie pogoda to 07.04
Klubowicze ziga Opublikowano 13 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2019 Monia wszystkim jednym termin nie spasuje gdyż każdy ma jakieś i inne sprawy po to jest to głosowanie jak wyjdzie termin który Nam nie pasuje to nie będzie nas jak w zeszłym roku na zakończeniu
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 13 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2019 2 godziny temu, ziga napisał: Monia wszystkim jednym termin nie spasuje gdyż każdy ma jakieś i inne sprawy po to jest to głosowanie jak wyjdzie termin który Nam nie pasuje to nie będzie nas jak w zeszłym roku na zakończeniu Ziga Niby masz rację ale ... to nie są prywatne indywidualne wybory tylko imprezy cykliczne na forum . Nie ma się co tak spieszyć.
Klubowicze ziga Opublikowano 13 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2019 Ania jak nie ma się tak spieszyć to zróbmy w lipcu rozpoczęcie i zakończenie bo w maju np.komunie a czerwiec np. wesela itp-a co do terminów wyznaczał OPIEKUN GRUPY ŚLĄSKIEJ .Z tych co nam zaproponował wypowiedziałem się a nie krytykuję czy są dobre czy nie ,,Wszystkich dogodzić się nie da ale wszystkich wku...... to już żaden problem",to wszystko na ten temat kończę się już wypowiadać gdyż można wiecznie coś pisać
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 13 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2019 Ja też głosuję za 7 kwietnia Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze maroch75 Opublikowano 13 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2019 Na upartego w terminie 7 kwietnia da sie pogodzić dwie imprezy za jednym zamachem..Być może to tylko kwestia delikatnego przesunięcia godziny rozpoczecia ogniska.. Msza konczy się o 13:00, dojazd na miejsce ogniska zajmie mniej więcej półtorej godziny wiec hipotetycznie: gdyby ognisko rozpoczęło się w porze obiadowej o 13:00 to osoby jadace z Częstochowy z palcem w nosie zdążyły by tak dojechać aby wszystkich zastać na miejscu. Fakt, że jest jeszcze temat wycieczki po ognisku...Ale wydaje mi się, że aby wilk był syty i owca cala można by rozważyć nieco późniejszą godzine rozpoczecia ORS. To tylko taki baaaaaardzo luźny pomysł..
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 13 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2019 3 godziny temu, ziga napisał: Ania jak nie ma się tak spieszyć to zróbmy w lipcu rozpoczęcie i zakończenie bo w maju np.komunie a czerwiec np. wesela itp-a co do terminów wyznaczał OPIEKUN GRUPY ŚLĄSKIEJ .Z tych co nam zaproponował wypowiedziałem się a nie krytykuję czy są dobre czy nie ,,Wszystkich dogodzić się nie da ale wszystkich wku...... to już żaden problem",to wszystko na ten temat kończę się już wypowiadać gdyż można wiecznie coś pisać Tak wiem napisałam jeden post to za dużo. Wyraziłam tylko swoje zdanie. Są tacy co wiecznie piszą i krytykują ale im wolno .... hehe pogadamy w realu . Pozdrawiam Głos oddany na 28 kwietnia
Klubowicze karton Opublikowano 13 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2019 Ja 7 nawet jak śnieg spadnie inne terminy nie pasuje i nas nie będzie
Moni82 Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Ziga weź się uspokoj napisałam jakie jest moje zdanie, a rozpoczęcie sezonu ogniskiem jest symboliczne i może być także w maju. No chyba że nie i się mylę więc idąc tym tokiem myślenie to jak Marcin mógł przyjechać na Kongres skuterem skoro jeszcze nie było ORS. Omg ? Trochę więcej empatii życzę ?
marco Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 BRAWO. podobaja mi sie te dyskusje. Naprawde milo sie czyta. Czytam posty, obserwuje i wyciagam wnioski, a nasuwaja sie tylko takie, ze chyba jest tak dobrze, ze az nudno i koniecznie trzeba sobie wymyslic problem. Kochani, to jest bardzo proste. Chce i moge to przyjezdzam. Jak nie pasuje to nie przyjezdzam i tyle w temacie. Wybaczcie ze tak wprost napisalem.
Rekomendowane odpowiedzi