romeo1971 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Dotarlismy o 22:00 Dziekujemy Grupie Wielkopolskiej za bardzo miłe przyjęcie jestesmy zachwyceni najedzeni napici i bardzo zadowoleni dziękujemy za wspaniale upominki. Brak mi słow żeby to opisywac kto był to wie a kto nie był niech żałuje. Pozdrawiam wszystkich.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Świetne foto z Leszkiem ? Super ,że się podobało .Bardzo się cieszymy ,że mogliście nas odwiedzić mimo kiepskiej pogody,ale pewnie niezle wymarznięci co ??
ADAM84 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Dolaczam sie do podziekowan dla Wielkopolski?
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Godzinę temu, romeo1971 napisał: Dotarlismy o 22:00 Dziekujemy Grupie Wielkopolskiej za bardzo miłe przyjęcie jestesmy zachwyceni najedzeni napici i bardzo zadowoleni dziękujemy za wspaniale upominki. Brak mi słow żeby to opisywac kto był to wie a kto nie był niech żałuje. Pozdrawiam wszystkich. Nic już nie można dodać , czuliśmy się jak w domu. Bardzo dziękujemy za nie zapomniane chwile z wami, postawiliście bardzo wysoko poprzeczkę na rewanż. Pyry z gzikiem przypomniały mi dzieciństwo, były boskie. Zimno jest przereklamowane.
Klubowicze Szuszfol Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Dzięki za przybycie Panowie i za bezpieczny transport Cusia. ? Bardzo miło było Was ugościć.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Administrator Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Brawo dla tych, którym się chciało ? Bilety ??
kowal Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Mogę tylko dołączyć się do podziękowań pozostałych motonitów, było cudownie, mieliśmy poczucie bycia oczekiwanym gośćmi. Nie wiem co będziemy mogli zrobić w rewanżu...↪?
Rekomendowane odpowiedzi