Klubowicze bilety Opublikowano 8 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2019 Już drugi raz odwiedza nas Ogólnopolska Przelotowa Sztafeta Burgmanii. W dniu 11 kwietnia 2019 nasz kolega Bob ze Złocieńca przywiezie nam Hipka i my odwieziemy 13 kwietnia 2019 go do Poznania. Jak już niektórzy z nas pamiętają impreza ta ma na celu integracje regionów, wspólna zabawę i miło przejechane kilometry. Przejazd do Poznania prędkościami zgodnie z przepisami w zwartej grupie. Jako że w dwie strony mamy do zrobienia ponad 500 km. i wspólnie będziemy spędzać czas w Poznaniu musimy wyjechać dość wcześnie ze Szczecina (godzinę domówimy). Sztafeta musi trwać więc jedziemy bez względu na pogodę. Link posta ogólnego. Tabela postępów trasy. Jako że koledzy nasi z Wielkopolski będą nas przyjmować prosimy o deklarację chęci uczestnictwa. Kilka zdjęć z poprzedniej edycji
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2019 Ja dopiero określę się, kiedy będę miał grafik na kwiecień (gdzieś koło 25 marca)...
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 8 Marca 2019 Planuję udział w sztafecie. Proszę o wpisanie na listę uczestników GZ.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2019 Ja też. Choć, jak to u mnie, termin odległy i może być różnie, to mam chęć.
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2019 Artur, byliśmy razem 5 lat temu podczas pierwszej sztafety, to musimy być i w drugiej edycji.
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2019 Wojtek masz rację jest dużo czasu żeby sobie poukładać.
Sympatycy Robsson Opublikowano 9 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2019 Skuterem bez przekroku też można?
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 9 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2019 14 minut temu, Robsson napisał: Skuterem bez przekroku też można? Daj zdjęcie ocenimy ?
dziadzia Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 10 minut temu, SzymonSeptic napisał: Daj zdjęcie ocenimy ? Przepiękna Honda VFR ?
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2019 Skuterem bez przekroku też można? Robsson, nie wyobrażam sztafety bez Ciebie. Musisz być, choćbyś miał jechać SHL'ką.
dziadzia Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 14 minut temu, Urbi napisał: 58 minut temu, Robsson napisał: Skuterem bez przekroku też można? Robsson, nie wyobrażam sztafety bez Ciebie. Musisz być, choćbyś miał jechać SHL'ką. Wojtuś ja zawsze powtarzam, nie liczy się na czym, liczy się człowiek.
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2019 Wojtuś ja zawsze powtarzam, nie liczy się na czym, liczy się człowiek. Jacuś, zgadzam się z Tobą w 200%
Bob Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 To ja Cusia dowioze ,odpoczne i może gdzieś w drodze sie zobaczymy
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2019 To ja Cusia dowioze:scooter: ,odpoczne i może gdzieś w drodze sie zobaczymy Super, Boguś. Słuchajcie koledzy, ten wyjazd z CUŚ'IEM, w sobotę 13 kwietnia, może być fajną okazją do oficjalnego otwarcia sezonu maxiskuterowego GZ. Im więcej nas pojedzie, tym będzie fajniej. Spotkajmy się i pojedźmy razem dużą grupą. Jest super okazja do wspólnej, wiosennej mini-wyprawy.
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2019 Skuterem bez przekroku też można? Skutery bez przekroku zamykają grupę
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2019 Sorki... Pomyliłem tematy... Już przeniesione...
Sympatycy Robsson Opublikowano 10 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2019 Dla nas z wysp to dodatkowe 200km ale jeżeli tylko temperatura będzie na poziomie przeżywalności to ja lecę z Wami. Oczywiście na końcu peletonu żeby nie rzucać się w oczy ?
Joshua_77 Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 Robsson jak cos to bedzie nas 2 na koncu peletonu "skuterami" bez przekroku ;) Wysłane z telefonu Samsung
Kamil an400 Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 Ja też pojadę z wami i z cusiem moim skuterem Burgmanditem
romeo1971 Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 Jak się nic nie zmieni w moich planach{ na dzień dzisiejszy wolne} to też pojadę
Kamil an400 Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Jak by nie patrzył mamy najdłuższy odcinek do podwiezienia hipocusia
dziadzia Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 19 minut temu, Kamil an400 napisał: Jak by nie patrzył mamy najdłuższy odcinek do podwiezienia hipocusia Oj tam oj tam, my pare naście tylko mniej do Wrocka, ale jaka frajda ?
ADAM84 Opublikowano 20 Marca 2019 Opublikowano 20 Marca 2019 Chetnie sie wybiore jak praca pozwoli wiec prosze o dopisanie
Rekomendowane odpowiedzi