Sympatycy robert1973 Opublikowano 5 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 5 Marca 2019 Jak co roku proponuję rozpoczęcie sezonu od Zlotu Jasnogórskiego na Błoniach 7 kwietnia . Start zwyczajowo z McDonald na Roździeńskiego 8 rano
Klubowicze maroch75 Opublikowano 5 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2019 Ja jak co roku chętny
Marcin 78 Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Kusicie?, dawno nie byłem, więc jak się uda to dotrzymam towarzystwa, żeby zrobić wspólnie parę km
Damianci Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Na Zlot Gwiaździsty chętnie wybrałbym się w towarzystwie poważnych maxiskuterowców, przy okazji ich poznając. Jeśli na dodatek jadąc gierkówką wg przepisów, to nawet powinienem dotrzymać kroku jeźdzom na szybszych rumakach :DWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Conan Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Akurat w tym roku ten konkretny weekend mam wolny więc jadę też ? .
Klubowicze maroch75 Opublikowano 6 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2019 9 godzin temu, Damianci napisał: Na Zlot Gwiaździsty chętnie wybrałbym się w towarzystwie poważnych maxiskuterowców, przy okazji ich poznając. Jeśli na dodatek jadąc gierkówką wg przepisów, to nawet powinienem dotrzymać kroku jeźdzom na szybszych rumakach U nas sami poważni ?? A tak już całkiem poważnie - jadąc w grupie dostosowujemy się do najsłabszej maszyny w grupie. Poza tym to wycieczka a nie wyścig więc że nie zamierzamy się spieszyć
Conan Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Wiem że jeszcze trochę czasu zostało ale Robert jaką trasę planujesz ? "1" ?. Bo jak dla mnie przy większej ilości osób droga "908" jest bezpieczniejsza. Mniej szlifierek a co za tym idzie nikt do dupy Ci nie wjedzie, a co roku na "1" się coś dzieje.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 6 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2019 6 godzin temu, Conan napisał: Wiem że jeszcze trochę czasu zostało ale Robert jaką trasę planujesz ? "1" ?. Bo jak dla mnie przy większej ilości osób droga "908" jest bezpieczniejsza. Mniej szlifierek a co za tym idzie nikt do dupy Ci nie wjedzie, a co roku na "1" się coś dzieje. Z doświadczenia wiem że dojazd jest spokojny ale wyjazd i powrót to już ciężko ,oczy do około głowy.
GadekW Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 Dnia 6.03.2019 o 09:02, maroch75 napisał: U nas sami poważni ?? A tak już całkiem poważnie - jadąc w grupie dostosowujemy się do najsłabszej maszyny w grupie. Poza tym to wycieczka a nie wyścig więc że nie zamierzamy się spieszyć Az chce się jechać. Pożyczę skuter od Filipa i chyba jadę z Wami...
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 7 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2019 2 godziny temu, GadekW napisał: Az chce się jechać. Pożyczę skuter od Filipa i chyba jadę z Wami... Wojtek ty na rolkach i przed nami?
Damianci Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 Byłem w zeszłym roku na tym Zlocie. Ponoć było 20-30 tyś. maszyn. W tej masie procentowo niewiele maxiskuterów. Dlatego w "poważnej" grupie Burgmaniaków na pewno będzie ciekawie Jeśli chodzi o dojazd to jechałem drogą 908, a wracałem gierkówką. Czułem się bezpieczniej na gierkówce, w końcu dwa pasy. A na światłach zatrzymywało się kilkadziesiąt motocykli i to było całkiem fajne. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy robert1973 Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Marca 2019 Panie i Panowie potencjalni uczestnicy... luz-bluz i szutrem poprowadzę ? "1" ką się brzydzę a trasa niech zostanie tajemnicą ? Ps Damianci gdzie w przybliżeniu mieszkasz to może trasa biegła by bliżej Ciebie ?
Damianci Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 4 godziny temu, robert1973 napisał: Panie i Panowie potencjalni uczestnicy... luz-bluz i szutrem poprowadzę ? "1" ką się brzydzę a trasa niech zostanie tajemnicą ? Ps Damianci gdzie w przybliżeniu mieszkasz to może trasa biegła by bliżej Ciebie ? Mieszkam blisko trasy krajowej 78, konkretnie w ciągu Gliwickiej, w okolicach Kopalni Zabytkowej. Tą trasą jeżdżą na ten Zlot, motocykliści z kierunku z Gliwic, czy Rybnika, czego nie da się nie zauważyć i nie usłyszeć z mojego domku ?️?️?️?️??. Ale ja się dostosuję. Mogę podjechać w umówione miejsce o konkretnej godzinie.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownicy Opublikowano 16 Marca 2019 Robert !- chętnie zobaczę Twoją trasę, więc się piszę. Jakby co to gumioki i liny pakować? ?. Coś czuje, że rzykać bydymy już w trasie???
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 16 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2019 4 godziny temu, Nazir napisał: Robert !- chętnie zobaczę Twoją trasę, więc się piszę. Jakby co to gumioki i liny pakować? ?. Coś czuje, że rzykać bydymy już w trasie??? Rzykanie nigdy nie zawadzi ??
Sobier Opublikowano 17 Marca 2019 Opublikowano 17 Marca 2019 Dnia 6.03.2019 o 09:02, maroch75 napisał: U nas sami poważni ?? A tak już całkiem poważnie - jadąc w grupie dostosowujemy się do najsłabszej maszyny w grupie. Poza tym to wycieczka a nie wyścig więc że nie zamierzamy się spieszyć ??
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Robert! jak się ubrać? Odświętnie, czy na roboczo ( czyt.: na modły? czy ognicho? -ORS?) Jak to pogodzić - doradź! ?. Jak mówiłeś?: już tak było? Tak poważnie, to zapisałem się na zlot ( i nie rezygnuję!) ale czy śmigamy potem na ORS ( terminy się pogryzły a czas już planić- chyba, że masz to pochytane?). Dzień jest długi a ogłoszenia parafialne można odpuścić?
Conan Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Ciężko to będzie ogarnąć, trzeba by urwać się z Czestochowy wcześniej a i tak pewnie dojazd by był jak wszyscy się będą rozjeżdżać lub wybierać polatać po okolicy jak co roku ? Ewentualnie Częstochowe odwiedzić 14.04 na zjazd gwiaździsty i na spokojnie wtedy załapiemy się na poświęcenie naszych maszyn heh ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Jakby co, to Conan znalazłeś wyjście awaryjne?. Ciekawe co na to Org-anizator?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2019 9 godzin temu, Conan napisał: Ewentualnie Częstochowe odwiedzić 14.04 na zjazd gwiaździsty To dwie zupełne inne imprezy. 07.to ogólnopolska a 14 to takie Czestochowskie . Jeżeli ktoś jedzie dla poświęcona maszyny to 14 może być,jeśli dla klimatu to tylko 07.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2019 12 godzin temu, Nazir napisał: Robert! jak się ubrać? Normalnie jak na skuter ? na błonia jednak ja zabieram jeszcze polar żeby było wygodniej 12 godzin temu, Nazir napisał: ale czy śmigamy potem na ORS Jak to się mówi...łapać dwie sroki za ogon ??? tak na poważnie po doświadczeniu z poprzedniego roku odpuszczam... jeśli ktoś chętny może lecieć na ognisko.... no raczej na to co z niego zostanie, gdyby grupa zbierała się 1-1,5h później można by pomyśleć.... 12 godzin temu, Nazir napisał: Dzień jest długi a ogłoszenia parafialne można odpuścić? Ogłoszeń nie ma ? a wyjeżdżających przed końcem też jest "parę" setek.....niestety 12 godzin temu, Conan napisał: Ewentualnie Częstochowe odwiedzić 14.04 na zjazd gwiaździsty i na spokojnie wtedy załapiemy się na poświęcenie naszych maszyn heh ? Dokładnie to opisał Subaru Dodam że możemy spotkać Burgmaniaków z innych Regionów ?
Damianci Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Jestem cały czas zainteresowany Zlotem Gwiaździstym, więc śledzę ten temat ?. Niestety na ORS już nie będę mógł być, bo muszę być w domu. Tym bardziej, że kwalifikacja pozwolenia od żony, obejmuje wyjazd na mszę i święcenie maszyn w Czestochowie ?, bez dodatkowych atrakcji ?.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Damianci napisał: Niestety na ORS już nie będę mógł być, bo muszę być w domu. Tym bardziej, że kwalifikacja pozwolenia od żony, obejmuje wyjazd na mszę i święcenie maszyn w Czestochowie ?, bez dodatkowych atrakcji ? Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale rygor w domu. Aż mi cię żal.?
Damianci Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale rygor w domu. Aż mi cię żal. Spoko, spoko. Ja nie narzekam Lista wymówek jest dłuższa, ale najłatwiej zwalić na żonę. Mam nadzieję, że jeszcze będzie następne ognisko. A jeśli chodzi o Częstochowę to mam nadzieję, że ktoś się z Was wybiera i będę mógł się podłączyć do towarzystwa Wysłane przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi