Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Lutego 2019 Administrator Opublikowano 21 Lutego 2019 Największe targi motocyklowe w Polsce już za kilka dni (KLIK). Właśnie odbywa się spotkanie prasowe. Co będzie, czego nie będzie i dlaczego warto w tym roku odwiedzić tę imprezę - szczegóły i relacja na żywo już niebawem.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 22 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2019 Wlkp również zawita na tej imprezie w sobotę 2.03 ....możemy się gdzieś umówić na krótkie pogaduchy
ik26 Opublikowano 22 Lutego 2019 Opublikowano 22 Lutego 2019 Ja również mam bilety na sobotę. Będę z kierowcą -synkiem to może jakieś piwko?
rafal11 Opublikowano 23 Lutego 2019 Opublikowano 23 Lutego 2019 Oponki jakieś będą do nabywania? Pewnie będę w sobotę.
Klubowicze Piootr Opublikowano 26 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2019 Wybieram się w piątek 1 marca. Planuję start do Nadarzyna z Kabat około 10:00. Gdyby ktoś chciał się ze mną zabrać to zapraszam. Mam 3 miejsca w samochodzie. Zbiórka w okolicach Metra Kabaty. Więcej info przez PM.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Administrator Opublikowano 1 Marca 2019 No to zaczynamy...
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2019 Ja za 15-20 minut jestem
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 1 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2019 Mam prośbę, jutro jadąc na targi do Nadarzyna, po drodze z salonu z łodzi odbieramy z kumplem nowy motocykl.Nie chciałbym aby pod targami się coś stało. Jak będziecie tam dziś moglibyście namierzyć czy jest parking strzeżony w pobliżu?? Podziękował ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Administrator Opublikowano 1 Marca 2019 Zaczynam od stoiska BMW gdzie mamy dwie mocne nowości. Panie i Panowie - C400GT BMW C400X
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2019 Działamy i testujemy. Tym razem w ruch poszła kamizelka firmy HELITE model Turtle 2 Air Nest HiVis. Cena 2.659 zł. Rabat 15% dla decydujących się na zakup bezpośrednio na targach. Potem 5% do 2 tygodni po targach. Zrobiony był krótki filmik, który postaram się załączyć później.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Administrator Opublikowano 1 Marca 2019 Schodzimy z BMW prezentacją C-Evolution z Long Range i limitowaną C650GT. Na stoisku Yamaha 4 nowości moto , R125, Tracer 700 GT, XSR 700 oraz Tenere 700... ... Oraz nowość maxi, X-max 300 edycja Iron Max
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2019 Zwiedzamy testujemy ...Ten C400 GT ma naprawdę zaskakująco wygodną pozycję za sterami.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Administrator Opublikowano 1 Marca 2019 Na stoisku Piaggio m.in poliftowe MP3 500 oraz Beverly 350
Użytkownicy Vince Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownicy Opublikowano 1 Marca 2019 .... Jak będziecie tam dziś moglibyście namierzyć czy jest parking strzeżony w pobliżu?? Podziękował Dookoła hal jest dużo miejsc parkingowych, ale nie strzeżone Jeśli jedziecie od Łodzi A2 to może któryś z parkingów przy lotnisku Okęcie. Jest parę strzeżonych całodobowych tuż przy zjeździe z A2/S2 na Aleję Krakowską. A potem Al. Krakowską na Janki i Nadarzyn i za 5-10 min jesteście na TargachWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2019 Burgi testuje elektryczne rozwiązania
dr.big Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 1 godzinę temu, MariuszBurgi napisał: (...)C-Evolution z Long Range(...) Fajowy?, zasięg do 160 km wystarczy spokojnie na jazdy w dużym mieście.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Administrator Opublikowano 1 Marca 2019 Mały przerywnik takim ciekawym youngtimerem. Ducati 906 Paso MY1985 w bardzo ładnym stanie zachowania.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Administrator Opublikowano 1 Marca 2019 Fajny Pasek - kto go wystawia? Właśnie trudno ustalić. Pojazd stoi w targowej, tzw. "strefie legend".Tu inna ciekawostka, Norton Commando 961 Sport MK2.
dr.big Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 Öhlins z przodu i z tyłu pozwala podjąć pewne przypuszczenia ? co do ceny "wskrzeszenia" tej nazwy ? .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Administrator Opublikowano 1 Marca 2019 Made in France... Bardzo zaniedbaliśmy kontakty z Peugeotem, co wspólnie z Marcinem, szefem Scooter z Katowic stwierdziliśmy (ostatni test Satelisa w 2007 roku ), a co wymaga szybkiej naprawy. Pewnie w tym roku zobaczycie maxi od Peugeota na tegorocznym 15 Zlocie Maxi Skuterów. Działamy.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 1 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2019 12 godzin temu, Vince napisał: Jeśli jedziecie od Łodzi A2 to może któryś z parkingów przy lotnisku Okęcie. Jest parę strzeżonych całodobowych tuż przy zjeździe z A2/S2 na Aleję Krakowską. A potem Al. Krakowską na Janki i Nadarzyn i za 5-10 min jesteście na Targach Dzięki za info , wyguglowalem jakiś parking 3km od Ptak Expo , będę martwił się na miejscu ? Po relacji burgiego widać że maxiskutów mnóstwo- będzie co oglądać. Jutro między 11:00-15:00 mamy zamiar być na targach , jak ktoś ma chęć.spotkania się na kawuche to dajcie znać 790 pięć 66 5 jeden 9 Będę z Zybexem, Rysiakiem i Forestem
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Administrator Opublikowano 2 Marca 2019 8 godzin temu, SzymonSeptic napisał: jak ktoś ma chęć.spotkania się na kawuche to dajcie znać Chęci są ale dziś niestety czasu brak Wczoraj spotkałem sporo naszych ale myślę, że i w sobotę będą ludzie z Mazowsze na targach. Dorzucam zaległe obrazy z 1 dnia targów do relacji, bo wczoraj zabrakło czasu. Kolejna porcja yongtimerów moto, Honda GL 1000 MY1977, CBX 1000 MY1980 oraz CBX 750 Four K0 MY1970 Kolejne obrazy maxi, moto, old, custom... Jeszcze takie egzemplarze... I takie mopliki od których wielu nas zaczynało. Romet Pony 50 MY1983... dokładnie od takiej sztuki (okrągły bak, kiera bez "szpica" i kanciate dekle) i w tym roku zaczęła się moja przygoda z jednośladami ? Wracamy do skuterów. Stoisko SYM z wyprzedażową ofertą na Maxysym 600.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2019 22 godziny temu, MariuszBurgi napisał: Zaczynam od stoiska BMW gdzie mamy dwie mocne nowości. Panie i Panowie - C400GT 2 Ale ta cena to chyba za wersję ful opcja. Bo na Youtube był ostatnio film z targów i cena 6999€.
Rekomendowane odpowiedzi