Elvis Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Cóż ... nastał ostatni miesiąc Roku Pańskiego 2018 ... jakby nie patrzeć i liczyć za 31 dni zmienimy cyferki w naszych kalendarzach ... ale spoko ... mamy na to jeszcze trochę czasu ... Tymczasem nadciąga zima ... rokowania pogodowe są różne i różnie to może wyglądać ... na pewno spadły temperatury co odczuwamy na co dzień ... na pewno też przyjdzie zima kalendarzowa ... co do reszty pewności nie ma żadnej ... Cieszę się, że pomimo nawarstwienia wokół mnie różnych stresogennych i nieprzewidywalnych zdarzeń ... udało mi się otworzyć ten miesiąc ... na prawdę się cieszę ... A zatem ... życzę wszystkim by czas zimnych temperatur minął niepostrzeżenie szybko, by Mikołaj przyniósł Wam duuuuużo fajnych prezentów, dobrego samopoczucia i humoru na szare dni które dopiero przed nami ... mam też nadzieję, że zima minie szybko ... i tyle ... Miesiąc grudzień uważam za otwarty ... LwG ... :) 1
romeo1971 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Dzięki ElvisWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2018 Mirek dzięki, jesteś WIELKI.
Kamil an400 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Ja na jutro powoli się szykuję A jak u was czy jeszcze ktoś z GZ. Jedzie jutro na motomikołaje?
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2018 Godzinę temu, Kamil an400 napisał: Ja na jutro powoli się szykuję A jak u was czy jeszcze ktoś z GZ. Jedzie jutro na motomikołaje? Ja nie mogę szkoda, ponieważ to jest najfajniejszy wspólny przejazd.
romeo1971 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Ja na jutro powoli się szykuję A jak u was czy jeszcze ktoś z GZ. Jedzie jutro na motomikołaje? Gdzie kupiles brodę?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Grudnia 2018 Sympatycy Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zapuścił ;-)Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2018 Ja niestety też nie będę, bo jadę z synkiem do Polic. Bierze udział w biegu mikołajkowym na 10 km
Kamil an400 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 11 godzin temu, romeo1971 napisał: Gdzie kupiles brodę? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka W Auchan
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2018 Idę szukać w domu stroju Mikołaja, też jadę, trudno taką imprezę odpuścić.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 JedziemWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka .Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1924227384552568&id=1482616928713618Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1924227384552568&id=1482616928713618Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
melmacie Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Pozdrowionka i podziękowania. Za tydzień jedziemy jeszcze raz. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2018 brawo chłopaki! Boje się deklarować, bo ostatnio mi jakoś nie wychodzi, ale myślę o przyszłej niedzieli. PS co te dwa „tiry” (Marek nie zabijaj) tam robiły?
melmacie Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Nie tiry...to sanki tyle że duże. W dodatku biało czerwone.
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2018 Dnia 2.12.2018 o 22:58, ArtCho napisał: ................... ale myślę o przyszłej niedzieli............... Myślę że następny przejazd mikołajów to bardziej będzie sobota. 1
melmacie Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgadza się MOTOMIKOLAJE w Szczecinie zbieraja sie o 8-go Grudnia w Sobotę o godzinie 1100 na Walach. Motocyklistko, Motocyklisto startuje kolejna już III Edycja Szczecińskich MotoMikołajów na lodzie. Ozdób swój motocykl, załóż strój św.Mikołaja i przyłącz się do tak wspaniałej akcji. Przejedziemy ulicami Szczecina w wielkim korowodzie wraz z dziećmi z domów dziecka, placówek opiekuńczo-wychowawczych oraz świetlic środowiskowych. Przejazd zakończymy przed lodowiskiem Arkonka, gdzie na dzieci i motocyklistów będzie czekała moc atrakcji. W ten dzień słońce będzie się do Nas uśmiechać,....zatem działamy, wszyscy wspólnie i ruszamy, bądźcie gotowi , Wy Zachodniopomorscy MotoMikołaje. Widzimy się 8 grudnia o 11.00 (z Motofanatyka zachodniopomorskiego)
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2018 Jeśli nie będzie padało, będę. Za to jutro jeżdżę i znowu nie przyjadę na spota...
burgifan Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Ja też nie przyjadę, bo w Gorzowie siedzę
romeo1971 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgadza się MOTOMIKOLAJE w Szczecinie zbieraja sie o 8-go Grudnia w Sobotę o godzinie 1100 na Walach. Motocyklistko, Motocyklisto startuje kolejna już III Edycja Szczecińskich MotoMikołajów na lodzie. Ozdób swój motocykl, załóż strój św.Mikołaja i przyłącz się do tak wspaniałej akcji. Przejedziemy ulicami Szczecina w wielkim korowodzie wraz z dziećmi z domów dziecka, placówek opiekuńczo-wychowawczych oraz świetlic środowiskowych. Przejazd zakończymy przed lodowiskiem Arkonka, gdzie na dzieci i motocyklistów będzie czekała moc atrakcji. W ten dzień słońce będzie się do Nas uśmiechać,....zatem działamy, wszyscy wspólnie i ruszamy, bądźcie gotowi , Wy Zachodniopomorscy MotoMikołaje. Widzimy się 8 grudnia o 11.00 (z Motofanatyka zachodniopomorskiego) Niestety niebedzie mnie w Szczecinie mimo deklaracji.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2018 Dzisiaj Pleciuga, ja jestem, ktoś jeszcze będzie?
Rzelu Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Żadnych relacji z sobotnich Motomikołajów? Sromota.
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2018 Proszę, zdjęcia dzięki melmacie Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2018 Widzę, że się dobrze bawiliście. Szkoda, że nikt nic nie napisał na forum... Ale widać taki zrobił się standard.
Rekomendowane odpowiedzi