Klubowicze bilety Opublikowano 30 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2018 3 minuty temu, ArtCho napisał: Ktoś był na zakończeniu z BMW? Jak było? Warto w tym uczestniczyć? Byliśmy, zakończenie było raczy z tych słabszych, ale zawsze warto się spotkać. Zrobiliśmy przy okazji Moryń czyli były lody. O 11,45 jedziemy do Międzyzdrojów i jez. Turkusowe, na rybkę i gofra.
kantos Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 Ktoś wychodzi pojeździć?Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Robsson Opublikowano 30 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2018 Ktoś był na zakończeniu z BMW? Jak było? Warto w tym uczestniczyć? Ja byłem z Qbą i Joshuą. Pogoda dopisała, zrobiliśmy 400km. Wycieczka się udała a samo zakończenie, hmmm ... nie mam zdania, nie byłem na innych. Tak czy owak spotkać się zawsze warto. Dzięki Markowi i Maćkowi wycieczka nabrała kolorów. Dobre lody w Moryniu i fajna trasa powrotna. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 A ja takie coś dzisiaj pyknołem .Wypożyczonym skutem Sim 200cm Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
burgifan Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Super Roman, świetny pomysł! 1
Rekomendowane odpowiedzi