Elvis Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 Kolejny miesiąc przed nami ... wrzesień ... Na ten miesiąc mam swoje powiedzenie ... Wszystkie matoły idą do szkoły ... ot i tyle ... mam tylko nadzieję że nikt nie poczuł się urażony ... Ale ogólnie ma być jeszcze ciepło i słonecznie ... wszak to miesiąc majówki ... Pozdrawiam wszystkich, życzę szerokości i ... LwG ...
romeo1971 Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 Pozdrowienia z Dominikany Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
dr.big Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 6 godzin temu, Elvis napisał: (...)Na ten miesiąc mam swoje powiedzenie ... Wszystkie matoły idą do szkoły ... ot i tyle ...(...) A ja, żeby nie promować takich "mądrości" na forum, dodam wszystkim znane: "Nie chciało się nosić teczki, trzeba dźwigać woreczki" .
dziadzia Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 39 minut temu, romeo1971 napisał: Pozdrowienia z Dominikany Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Pięknie dziękuję za miłe spotkanko w Mirosławcu, a tu pare fotek reszta będzie w filmiku jak go posklejam. No to tak na szybko cóś posklejałem, proszę bardzo. Bo już mnie gonią że idziemy na imprezkę. 1
romeo1971 Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 Jacek szkoda że tak szybko uciekłeś objechaliśmy lotnisko ,dzięki za spotkanko i fajny filmikWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2018 Dzieki za spotkanie Jacek filmik zacny, Romek i Ewcia dzięki za gościnę. Maciej i Rysiu miło było z wami jechać. Musimy to powtórzyć. Widzę nowy opis skutera w twojej stopce, Krisso gratulacje niech ciebie wozi szczesliwie.
kunisz Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Dzięki wszystkim za miło spędzoną sobotę. Miło było na ranczu w Dominikowie za co osobne podziękowania dla Gospodarzy. Pozdrawiam.
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2018 Może ktoś ma jeszcze takie naszywki, potrzebuję 2 szt.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2018 Jakie naszywki? Jak na zdjęciuWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rogierro Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Ooooo..., KriSSo, gratki, miłego użytkowania życzę, bezawaryjnego nie trzeba bo większość Twoich sprzętów nie dożywa u Ciebie wieku potencjalnych usterek .A co z Integrą? Została w naszej grupie czy emigrowała gdzieś w Polskę?
burgifan Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 KriSSo, teraz mogę oficjalnie pogratulować, a wiesz, że gratki ode mnie akurat za to co kupiłeś są najbardziej szczere i prawdziwe! Chyba nie muszę pisać co myślę o tym sprzęcie. Tym razem wybrałeś najbardziej zacny sprzęt, i na pewno najwygodniejszy. Trochę za szybko podjąłeś tą decyzję, a dlaczego - się domyśl Cieszę się Twoim szczęściem, niech Cię wozi bezpiecznie i bezawaryjnie, no i dbaj o niego podwójnie, bo nie wiadomo do kogo wkrótce trafi Król jest tylko jeden, tak było, jest i będzie! 23 minuty temu, Rogierro napisał: większość Twoich sprzętów nie dożywa u Ciebie wieku potencjalnych usterek . Nie większość, lecz żaden
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2018 Gratki dla Krissa... Jednak się zdecydowałeś A mi się udało sklecić jeszcze jeden film z masy materiału...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2018 Szybki sponton, gdyż okazało się, że mam chwil czasu. TFUrczość przez duże TFU
dziadzia Opublikowano 3 Września 2018 Opublikowano 3 Września 2018 3 godziny temu, SlawoyAMD napisał: A mi się udało sklecić jeszcze jeden film z masy materiału... Łoooooo panie widoki aż gęsia skórka na całym ciele występuje, PIĘKNIE !!!!!
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2018 Dnia 3.09.2018 o 21:38, dziadzia napisał: Łoooooo panie widoki aż gęsia skórka na całym ciele występuje, PIĘKNIE !!!!! Dziadzia... To przed tym filmem weź coś na serce
dziadzia Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 1 godzinę temu, SlawoyAMD napisał: Dziadzia... To przed tym filmem weź coś na serce Chyba będę musiał, oglądaliśmy w pracy to inni też patrzyli aż im gały na wierzch wychodziły, he he
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2018 Jak wiadomo jutro czwartek, czy ktoś ma ochotę i czas podjechać pod Pleciugę. Przypominam 18-ta.
burgifan Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Ochotę to ja mam, lecz gorzej z czasem. Więc czas pokaże
NooSzymoN Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 A ja tak własnie kombinuję, żeby być na spocie i się z Wami zobaczyć
romeo1971 Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Jak zdążę wrócić z Dominikany to będę Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 6 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2018 Ja też spróbuję podjechać.
Rekomendowane odpowiedzi