Sympatycy siemik Opublikowano 11 Września 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Września 2018 2 godziny temu, czadzo napisał: W kwestii formalnej bo albo ślepy jestem, albo nie było do kiedy ostatecznie puszczamy przelewy za ów imprezę ??? Dopisałem.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 11 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2018 Siemiczku jeszcze 2 osoby z łódzkiego. Sławek+Irena zakwaterowanie w miarę możliwości blisko grupy. Przepraszam że nie wpisałem wszystkich w jednym poście ale napiszę jeszcze jeden kto przyjeżdża w czwartek.
Milimetr Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 Dnia 11.09.2018 o 09:32, czadzo napisał: W kwestii formalnej bo albo ślepy jestem, albo nie było do kiedy ostatecznie puszczamy przelewy za ów imprezę ??? Witaj! W pierwszej wiadomości było napisane: "Termin zgłoszenia i wpłaty zaliczki na poczet zakupu żywności przez ośrodek upływa 15go września 2018 r. " Pozdrawiam
Klubowicze PIN Opublikowano 13 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2018 Kaska poleciała za te bułki do zobaczenia w czwartek.
Klubowicze Marzena Opublikowano 13 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2018 Grzesiu kasa poleciała.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 13 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2018 Grzesiu kaska poleciała. Pazdzioch Aga Szwagier Ewa Sławek Irena od czwartku.
Abach Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Coś zamuliłem i dopiero dziś puściłem Kasa będzie u Ciebie jutro Grzesiu. Przepraszam za opóźnienie
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Września 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Września 2018 Siemka. Co jakiś czas będę uaktualniał.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 17 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2018 Grzesiu dopisz jeszcze do naszej grupy Gosia od czwartku. Kasa wyjdzie dzisiaj.
Klubowicze Ewik Opublikowano 17 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2018 Grześ, trochę przespałam temat, ale kasa już w drodze
marcyś Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 mocno opóźniona (tak to jest jak się nie czyta ze zrozumieniem ) kasa poleciała
resenok Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 Siemik przyjeżdżamy sorry ze tak późno decyzja ale praca .... praca .... praca....ResenokKamilaNatalia (12)Piotrek (10)Jasiek (3)Kasa poszła ..... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
krzysiu Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 Zaspałem.... kasa poszla Pozdrawiam
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 Grzesiu czy istnieje jeszcze możliwość przyjazdu z zakwaterowaniem?
Abach Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Jeżeli to nie problem, przyjadę w czwartek Małgosia w piątek po pracy.
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2018 Proszę dopisać do listy - zgodnie z rozmową telefoniczną.
Milimetr Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Dnia 8.08.2018 o 09:44, siemik napisał: Piątek - 1) obiad Witam serdecznie. Małe pytanko odnośnie tego obiadu. Na którą godzinę przygotowany będzie ten posiłek, bo z pewnością przyjedziemy wcześniej od pierwotnych moich zamiarów. Szkoda siedzieć w pracy, kiedy nad Zalewem tyle się będzie działo. Już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam
czadzo Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Witam Pytanie do wszystkich W związku z przepiękną prognozą pogody w całym terminie naszej imprezy, wybiera się ktoś na 2oo ??????? Wiem że to typowo wyjazd rodzinny i ja sam planuję przyjechać rodzinnie na 4oo, no ale prognoza kusi Wsadzić żonę z dziećmi do auta, a samemu (czy komuś to jeszcze chodziło po głowie ????)
Klubowicze Jack Opublikowano 9 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2018 Andrzeju, a Ciebie nie ma na liście...
Sympatycy Jaco Opublikowano 9 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2018 A czy muszę być. O i tak powinno być, masz ochotę to jedziesz i już Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Nie to żebym się tłumaczył ale do ostatniej chwili nie wiedziałem czy dadzą mi wolne i jeszcze nie wiem ale planuję być od ćwiartku.
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Października 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Października 2018 10 godzin temu, Milimetr napisał: Witam serdecznie. Małe pytanko odnośnie tego obiadu. Na którą godzinę przygotowany będzie ten posiłek, bo z pewnością przyjedziemy wcześniej od pierwotnych moich zamiarów. Szkoda siedzieć w pracy, kiedy nad Zalewem tyle się będzie działo. Już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam Obiad w piątek to może za dużo powiedziane lub napisane ale jedzenie będzie rozmawiałem już na ten temat z właścicielami. 4 godziny temu, Jack napisał: Andrzeju, a Ciebie nie ma na liście... Może i nie ma ale chętnie przyjeżdża z nienacka. Miejsce zawsze jakieś się znajdzie.
Rekomendowane odpowiedzi