Gość denver27 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 ...w lutowym numerze swiata motocykli znajdziemy test kymco agility125 a ponadto w dziale"technika"-naprawy skuterów -układy hamulcowe.znajduje sie również prezentacja ducati1098,wyprawa dookoła swiata na bmw r1150gs
0 jagroski Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 OK, pomaluję sobie kółka na czarno, w rowerze tyż.
0 Gość dreamoftheviper Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam kupiłem sobie ten skuter tylko mam problem nie wiem jak go dotrzeć to 125 ccm czy tak samo się dociera jak 50 cm3? czy jako? inaczej jaka prędko?ć ile kilometrów trzeba docierać proszę o odpowiedĽ Oraz proszę napisać jakie kupić lusterka do niego bo te oryginalne nie nadaj? się nic w nich nie widać może co? polecicie??? Bardzo proszę o pomoc
0 Slavequs Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam kupiłem sobie ten skuter tylko mam problem nie wiem jak go dotrzeć to 125 ccm czy tak samo się dociera jak 50 cm3? czy jako? inaczej jaka prędko?ć ile kilometrów trzeba docierać proszę o odpowiedĽOraz proszę napisać jakie kupić lusterka do niego bo te oryginalne nie nadaj? się nic w nich nie widać może co? polecicie??? Bardzo proszę o pomoc Gratuluję skutera. Co do docierania, to powiniene? znaleĽć konkretn? informację w swojej instrukcji obsługi. W Majesty docieranie wygl?da następuj?co: do 1000 km - należy unikać dłuższej pracy silnika z z manetk? gazu otwart? więcej niż na 1/3. 1000-1600 km - -||- 1/2.
0 dr.big Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Ogolna zasada -> pierwsze 100km bardzo ostroznie, nie wiecej jak 1/3 manetki, do 500km 1/2, a do 1000km 3/4 w porywach do maksa. To taki przyklad. Wazne zeby pojazd mial dobre chlodzenie, trasa nie byla zbyt monotonna tzn. jazda na roznych obrotach (ale nie w miescie, nie ciagle ruszanie), nie za duze obciazenie, wlasciwe paliwo i olej !happybth . To chyba wszystko.
0 Administrator Artix Opublikowano 3 Lutego 2007 Administrator Opublikowano 3 Lutego 2007 bo te oryginalne nie nadaj? się nic w nich nie widać może co? polecicie Hehe o tym pisal juz Jagroski i ja, pierwsze nasze spostrzezenia podczas testu. No coz fatalne sa. Konkretnych lusterek ci nie polece, na pewno ramiona lusterek musza byc dluzsze i odrobine wieksze same lustra. Trzeba by podjechac gdzies gdzie maja duzo modeli lusterek i metoda prob i bledow dobrac cos odpowiedniego. ps. gratuluje oczywiscie zakupu, ten skuter dostarczy ci naprawde wiele frajdy z jazdy, zwlaszcza w miescie.
0 Abach Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Pozwolę sobie od?wieżyć bardzo stary temat, bo okazja jest ku temu !piwko Najnowsza nowo?ć Kymco, Agility 125... City KLIK Przepraszam, że jaki? po?rednik, ale strona importera (Motor-land) z opisem skutera nie działa, a tu zdjęcie jest najładniejsze !OK I jak Wam się podoba? Kółeczka? Prawdziwy mieszczuch....
0 Gość bogdi Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 mogłem go już poogl?dać w realu - robi wrażenie za wykonanie i to przy jakiej cenie !piwko - teraz dla chętnych do kupna czego? innego na giełdzie w podobnej pojemno?ci jest wiele rozterek
Pytanie
Gość denver27
...w lutowym numerze swiata motocykli znajdziemy test kymco agility125 a ponadto w dziale"technika"-naprawy skuterów -układy hamulcowe.znajduje sie również prezentacja ducati1098,wyprawa dookoła swiata na bmw r1150gs
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi