Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Czerwca 2018 13 minut temu, Flash911 napisał: Mi jeszcze na razie brak słów żeby dodać wrażenia To może chociaż krótkie INFO. Wszyscy z Waszej grupy szczęśliwie wrócili do domu ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Administrator Opublikowano 6 Czerwca 2018 21 minut temu, Flash911 napisał: Mi jeszcze na razie brak słów żeby dodać wrażenia Andrzej, Twój zasób słów PL w realu wydawał się bardzo duży все в порядке ?
Flash911 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Да! Всё отлично! Wszyscy wrócili do domu. Zmęczeni, szczęśliwi. Trzykolowce zrobili ЖЖ Czyli zrobili 1609 km w 19.5 godziny. A ЖЖ to jest железная жопа. Czyli dupa żelazna))) czy są polskie odpowiedniki coś takiego? Ma zrobić mile w dobę. W tedy "zaliczone"
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2018 Brawo Moja Dupa niestety nie tak żelazna 1000 km to zrobię. Do was na zlot to najwyżej z jednym noclegiem pojadę. Będzie pretekst pokosztować Białoruskich przysmaków ( i do jedzenia i do )
Mateo28 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Uff czytam i czytam i doczytac do konca wciaz czasu malo, tak wiec skoro dotarłem tu, to rowniez skrobne cos od siebie :Kochani niesłychanie potężne dzięki za ciepłe przyjęcie, atmosferę i nieziemski ładunek pozytywnej energii. Szczególne podziekowanie dla Mariusza, stary chylę czoła bo wielki jesteś w tym co czynisz dla nas. Ogromne dzieki całej ekipie z mazowieckiego za wklad w organizacje. Jestescie niesamowici!!!! Wysłane z mojego E6633 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Aga Opublikowano 7 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2018 Było jak zwykle Pozostaje czekać na kolejny rok ...
Conan Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Było super. W niedzielę wyjechałem dość wcześnie i spokojnie bez deszczu doleciałem do domu. Dzięki "śląskim chłopom" udało się coś wygrać pozdrawiam
Klubowicze maroch75 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2018 Trochę to trwało ale się udało Rozdanie Nagród Licytacja & MMA After Party Burgmania 2018 Patronat Medialny Radia Śpioch Było trochę problemów technicznych - kilka razy polecieliśmy z serwera ale udało się to nagranie audycji jakoś sensownie poskładać w całość Zapraszamy do odsłuchu Cała audycja dostępna po pobraniu pliku. Link do nagranej w tym czasie audycji: https://www46.zippyshare.com/v/ko6WLY7l/file.html
marcyś Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Choc krótko ale zajefajnie zobaczyc Wszystkie szczesliwe "Geby" bezcenne w przyszlym roku juz napewno nie gosc lecz od czwartku i w komplecieWysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Robsson Opublikowano 11 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2018 Trochę późne moje podziękowania ale za to szczere. Chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom XIV Zlotu za wspaniałą atmosferę, razem spędzone wspólne chwile i pogaduchy. Oczywiście nie dało się ze wszystkimi pogadać ale po to będą następne Zloty aby nadrobić zaległości. Cieszę się, że mogłem być z Wami kolejny raz i mam nadzieję być z Wami za rok. Wielki szacun dla Organizatorów i wszystkich, którzy pomagali w zorganizowaniu tej Imprezy, to wielki wysiłek a Wam jeszcze się chce W podziękowaniu skrót z chwil spędzonych razem 1
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2018 Z trzech kamer ujęcia super !!! Fajna Kompilacja
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2018 Świetny film
jurczas Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Świetny filmik przez chwile poczułem sie jak bym był z wami. Szacun dla autora filmu
Marek Leśniak Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 NO NO Filmik PIERWSZA LIGA .SUPER. Kędzierzynianie i Okolice Pozdrawiają
PINKI Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Brawo Robsson świetny film i nawet widać moją skromną osobę brawo !
marcyś Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Super filmik!!!.Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Arecki Opublikowano 12 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zapraszam do obejrzenia obiecanego wcześniej filmu z tegorocznej Parady Burgmani, przy odrobinie czasu i spostrzegawczości każdy z uczestników powinien się zobaczyć choć przez chwilę, zapraszam: kliknąć tutaj. Dodatkowo w gratisie dwie i pół minuty jak bawili się Zlotowicze: tu też kliknij. ps. W obydwu przypadkach warto włączyć większą rozdzielczość .
Kamil Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Panowie Robsson, SlawoyAMD - film prima sort
Sympatycy Jaco Opublikowano 12 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2018 2 godziny temu, Kamil napisał: Panowie Robsson, SlawoyAMD - film prima sort film prima sort, to mało powiedziane Jest zajebi......y Arecki też fajne te Twoje dzieła
Sympatycy Arecki Opublikowano 12 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2018 3 godziny temu, Jaco napisał: film prima sort, to mało powiedziane Jest zajebi......y Arecki też fajne te Twoje dzieła Dzięki Jacek, zawsze to miło jak się podoba .
DYSIA Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Robsson, SlawoyAMD, Arecki....Super filmiki...
Sympatycy orzeł Opublikowano 12 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2018 dwiema " rencyma"
Rekomendowane odpowiedzi