Gość ALIEN Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Czy montuje się jaka? załoga z młyna ?
Gość scottie Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Ja z Wojtkiem wyruszamy jutro rano o 8 Do zobaczenia na miejscu
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 31 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2007 Ja ruszam dopiero 20.30 (praca praca praca...) wiec dojade pewnie po 21 (jak mnie GPS nie zmyli) Czy nie bedzie problemu z dostaniem sie na teren zakładu? Dodam ze bede wyposazony w 4oo wiec przez dziure w plocie nie wjade... !YES
pablos Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 No i pierwsze fotki z miejsca zlotu ... ekipa Wawa Zone i Kubo ... pierwsze działania organizacyjne i rozmowy Polaków o niczym !YES Pozdrawiamy i zapraszamy oj będzie się działo !!!!!
gumis Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 !YES niestety ja i monia musieli?my zrezygnować z przyjazdu....a tak się super zapowiadało...
Gość Dragon Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Czy kto? pomy?lał o kurtkach zlotowych... pogoda chyba zastrajkowała...
Sympatycy szorstki Opublikowano 1 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2007 Niezłym pomysłem byłoby, przywiezienie przez którego? z wystawców, odpowiedniej ilo?ci przeciwdeszczowych kombinezonów. Ja, z góry piszę się na zakup XL po rozs?dnej cenie. pzdr
pablos Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 W Wawie dzi? piękna pogoda ... nie Wiem jak u Was więc warto przyjechać !YES
Krzyżówka Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 U nas w Krakowie zimno i chmurska wisz? na miastem. Kicia i Pilot ruszyli już w stonę Ryni. Ja i bracia( Osioł i John Bravo) wyjeżdżamy pociagiem o 16:23 i będziemy w Wawie o 21. Czy jest kto? chętny żeby nas zgarn?ć z dworca, bo brakuje nam jednego miejsca, bo Pilot i Kicia jad? na dwóch skuterach a nas jest trójka !YES ??
drogowiec Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Poci?g o 16:00 będzie w Wawie już o 18:40. Łatwiej wtedy o trzeĽwego, żeby Was zgarn?ł ze stacji. Ja wła?nie z tego poci?gu mam zgarn?ć f-ankę. Pozdrówka
tomekmajesty Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 szkoda że w Polsce nie ma poci?gów do przewożenia aut i motocykli, tak jak w Szwajcarii czy innych krajach Europy
Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ale wam kurna zazdroszcze,a tu człowiek musi kisić w pracy i w sobote tak samo !YES
Rekomendowane odpowiedzi