Skocz do zawartości
Forum Burgmania
  • 0

Yamaha Majesty 125 => eksploatacja

Gość NIMAGO

Pytanie

Opublikowano

Witam :)

Od wczoraj jestem szczę?liwym posiadaczem Majesty :) Kolega sprowadził mi go z francji. Tylko jest jeden mały problem, poniewaz nie mam do niego zadnych dokumentow na temat tego jaki olej lac do silnika a jaki do 2 wlotu (i ile go nalac), jaki plyn do chlodnicy??? Nie moge nigdize znalesc w neci na ten temat :P

Chciałbym tez wiedziec np. co ile kilometrow trzeba wymienic pasek?? (moj ma przejechane niecale 8 tys. ) :lol: Jak blokować kierownice...i WIELE WIELE INNYCH..rzeczy :P

Je?li ktos ma dokumenty mowi?ce o eksploatacji tego skutera ( INSTRUKCJA OBSŁUGI ) to bardzo bym prosil o podzielenie sie z nimi :) Chyba ze kto? poprostu wie co i jak... to prosze o rade :)

pozdrawiam

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

• Kacza

7

• Slavequs

3

• tomekmajesty

3

• Pavulon

2

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Witam

Dziwna rzecz dziś siadłem na skuter i chciałem się przejechać, zapalił jadę i nie ściąga (ściąga ale już mniej) przejechałem się....

zadowolony

sprawdzam koła a tu troszkę spadło powietrze z koła i mniej ściągał jak było mocniej napompowane więcej sciagał

CO TO MOZE BYĆ?

• 0
Opublikowano

Najprawdopodobniej będziesz miał ramę rozkalibrowaną-krzywą takie objawy jak opisujesz na to wskazują.