Slavequs Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Przelew na kwotę 30 zł wykonany, czekajcie na dotarcie pieni?żków. Poproszę koszulkę rozmiar L. I jeszcze jedna uwaga. Mój nick pisze się tak: SlaveQus. Proszę o wprowadzenie poprawek. Do zobaczenia w Grotnikach. !pomidor
pablos Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Opublikowano 18 Maja 2007 Staram się na bież?co poprawiać występuj?ce błędy za co z góry przepraszam ... Została zaktualizowana lista wpłat na chwilę obecn? ... niestety kilku przelewów jeszcze nie ma .... jeżeli kto? wpłacił a przy jego nazwisku lub osoby towarzysz?cej brakuje adnotacji ... lub co? się nie zgadza proszę o kontakt. Prosimy również wszystkich którzy zwlekaj? z wpłat? o jak najszybsze dokonanie stosownej wpłaty i rezerwacji miejsca noclegowego gdyż powoli zbliżamy się do wyczerpania miejsc noclegowych. Pozdrawiam
Klubowicze Karolina Opublikowano 18 Maja 2007 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2007 Wpłaciłam za 2 noce (pi?tek do niedzieli) - koszulka S. Do zobaczenia! !happybth
RobB. Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 pablos napisał(a): Staram się na bież?co poprawiać występuj?ce błędy za co z góry przepraszam ... Została zaktualizowana lista wpłat na chwilę obecn? ... niestety kilku przelewów jeszcze nie ma .... jeżeli kto? wpłacił a przy jego nazwisku lub osoby towarzysz?cej brakuje adnotacji ... lub co? się nie zgadza proszę o kontakt. Prosimy również wszystkich którzy zwlekaj? z wpłat? o jak najszybsze dokonanie stosownej wpłaty i rezerwacji miejsca noclegowego gdyż powoli zbliżamy się do wyczerpania miejsc noclegowych. Pozdrawiam Pablosku, popraw przy Pidżamie-zamówił koszulkę 6XL i tak? dostanie, chyba będzie zakładał na cał? Rodzinę, ale mówi i ma !tut !tut Pozdrawiam RobB. !tut
Gość ravw Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 Mam pytanie czy mozan do was wpasc tak na chwile, niezaplaciwszy (jeszcze ciagle brak 2oo ale w sobote mam nadzieje miec. !happybth
pablos Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Opublikowano 21 Maja 2007 Niestety opłata zlotowa obowi?zuje wszystkich i bezwzględu na czas pobytu. Pozdrawiam
Gość Gonzo2 Opublikowano 23 Maja 2007 Opublikowano 23 Maja 2007 Wczoraj przelałem wymagan? kwotę. Przepraszam, że nie zrobiłem tego w terminie, który obiecałem, ale włóczyłem się tu i ówdzie i nie miałem możliwo?ci zrobienia przelewu
RobB. Opublikowano 23 Maja 2007 Opublikowano 23 Maja 2007 Dziękujemy i zapraszamy, jak tylko wpłynie na konto odhaczymy Cię na li?cie Pozdrawiam RobB. !holiday
Gość Gonzo2 Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Zobaczyłem na li?cie adnotocję, że brak informacji o wysoko?ci wpłaconej kwoty. Przelałem 6 dych. Je?li za mało to dopłacę !OK
pablos Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Opublikowano 24 Maja 2007 Gonzo2 napisał(a): Zobaczyłem na li?cie adnotocję, że brak informacji o wysoko?ci wpłaconej kwoty. Przelałem 6 dych. Je?li za mało to dopłacę Napewno nie za mało, wpisuję info o wpłatach czasem dostaj?c tylko lakoniczne info np. "doszła wpłata od Gonzo2,Mamu?ka+Emiksik..." dopiero z końcem tygodnia ustalamy kto i ile i jak? koszulkę zamówił !OK tak więc proszę o odrobinkę cierpliwo?ci i wyrozumiało?ci ... gdyż oprócz siedzenia przed kompem mamy spotkania ze sponsorami i prace przygotowawcze zwi?zane z samym zlotem. Przypominam, że z powodu bardzo małej ilo?ci na chwilę obecn? miejsc noclegowych proszę o niezwłoczne przekazywanie wpłat.Pozwoli Nam zabukować miejsca dla zlotowiczów i mieć pełny obraz ilo?ci osób,które zawitaj? na zlot a co za tym idzie w parze będziemy wiedzieli ile zamówić jedzonka i jak duż? ?winkę nie wspomnę już o browarku !YES . Tak więc proszę osoby które widniej? na li?cie bez adnotacji o wpłacie o przelanie wymagaj?cej kwoty lub potwierdzanie 100% obecno?ci. Pozdrawiam
Gość Dekoder Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Wpłaciłem opłatę zlotow? - 30zł na konto, rozmiar koszulki- M Na razie mamy ?wietn? pogodę w Grotnikach. Wszystkich pozdrawiam!
Gość tuxedo Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Przelew zlecony (100 PLN) - opłata za mnie + Staruszka; noclegi 3 + 1; koszulki M + L; nie mam rezerwacji bo w o?rodku powiedzieli, że miejscami dziel? organizatorzy - potwierdĽcie proszę prawdziwo?ć tej informacji, pozdrawiam, tuxedo
pablos Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Opublikowano 25 Maja 2007 Rob.B jest zorientowany w kwestii pozostałych wolnych miejsc ... więc napewno co? znajdzie dla Ciebie i Staruszka . Pozdrawiam
ciochin Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Hej, Mam pytanko czy s? jeszcze wolne miejsca w o?rodku? Je?li tak poprosiłbym o rezerwacje na dwa miejsca ciochin i Kasieńka od pi?tku do niedzieli. Czekam na info i realizuje przelew. Pozdrawiam ciochin
pablos Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Opublikowano 25 Maja 2007 |miało możesz robić przelew ... już blokuję pokoik 2 osobowy podajcie jeszcze na PM rozmiary koszulek. Pozdrawiam
Gość deleted1 Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Witam! Pokoje jeszcze s?, a w razie czego uruchomimy rezerwę wiec nei ma stresu. Staram sie wszystkim dogodzić je?li chodzi o zakwaterowanie i nie umie?cić Warszawy z Poznaniem w jednym pokoju !scooter !OKK . Mam tylko malutki problem: bardzo prosze aby Klanger, Emiksik i Mamu?ka podali rozmiary koszulek bo jako? tylko te osoby przeoczyły ze taka informacja jest wymagana... Pozdrawiam
Gość ravw Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 chce jechac !sciana czy mozna wplacic juz po przyjezdzie ?
pablos Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Opublikowano 26 Maja 2007 ravw napisał(a): chce jechac !sciana czy mozna wplacic juz po przyjezdzie ? Awaryjnie oczywi?cie istnieje taka możliwo?ć ale nie da do końca pewno?ci,że Masz wszystko zaklepane...tak więc najlepiej wpłacić dostać potwierdzenie i spać spokojnie !sciana. Pozdrawiam
Mamuśka Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Cytat Zołza napisano 25-05-2007, 21:36 Mam tylko malutki problem: bardzo prosze aby Klanger, Emiksik i Mamu?ka podali rozmiary koszulek bo jako? tylko te osoby przeoczyły ze taka informacja jest wymagana... Jako? tak droga Zołzo wyszło że te osoby nieprzeoczyły tego wymogu i przy ustalaniu co, gdzie i kieldy podali?my Pablosowi... patrz pierwsza strona w?tku... "54. Mamu?ka 2 noce L- 55. Emiksik 2 noce XL- 56. Maja Emiksikowa (opłaty niedotycz?)" Pozdrawiam Mamu?ka
Gość ravw Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 pablos napisał(a): ravw napisał(a): chce jechac !scooter czy mozna wplacic juz po przyjezdzie ? Awaryjnie oczywi?cie istnieje taka możliwo?ć ale nie da do końca pewno?ci,że Masz wszystko zaklepane...tak więc najlepiej wpłacić dostać potwierdzenie i spać spokojnie . Pozdrawiam Tak naprawde to jesli bede to wpadne tylko poto by poznac ludzi, musze trzymac diete wiecie cukrzyca, pozatym nie mam za bardzo czasu - praca, praca, praca niestety.
Gość deleted1 Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Mamu?ka2005 napisał(a): Jako? tak droga Zołzo wyszło że te osoby nieprzeoczyły tego wymogu i przy ustalaniu co, gdzie i kieldy podali?my Pablosowi... W jednym z moich pierwszych postów napisane było wyraĽnie zeby w tytule przelewu podawać rozmiary koszulek lub w po?cie napisanym zaraz po dokonaniu wpłaty na konto. W każdym razie dziękuję za zacytowanie odpowiedniego fragmentu. Pozdrawiam
RobB. Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Pokoiki dla Tuxedo+Staruszek pt-niedz. oraz dla Ciochin+Kasieńka pt-niedz. zarezerwowane. Gwoli wyja?nienia, po pewnych kłopotach z rezerwacj? pokoi przez Was, kiedy niektórzy trafiali na Wła?ciciela "Boruty" inni na osobę zastępuj?c? Go-ustalili?my, że po za wcze?niej zarezerwowanymi pokojami z łazienk? do dyspozycji dostajemy 2 pawilony i tym się rz?dzimy. Oczywi?cie istnieje pewna rezerwa, ale ta powoli sie kurczy ze względu na zgłaszanie się osób z innych grup. Na razie udaje nam się tak dzielić, aby pary były w pokojach same, jak również staramy się (może niesłusznie) przestrzegać regionalizacji pokoi W najgorszym przypadku, osoby, które przyjad? w ostatniej chwili będ? dokwaterowane do grup, które zgodz? się je przygarn?ć. Warto wiec zabrać ze sob? jakie? 1/2 ltr. w celu wkupienia sie w łaski Żartuję-staniemy na głowie, aby było Wam dobrze w Grotnikach. Co do rezerwacji rozmiarów koszulek, to już ostatnia chwila. Od wtorku to już tylko czysta statystyka będzie rz?dzić, czyli Ci którzy podali to dostana zamówione rozmiary, pozostali jak starczy. Wybaczcie, ale sitodruk i zamówienie koszulek nieco trwa i nie mogę dłużej czekać. Dlatego dociskałem Zołzę o wyklarowanie tematu ich rozmiarów !piwko Ponieważ zarówno Zołza-zajęta sesj? jak i ja sprawami organizacyjnymi 2 imprez (Grotniki i tydzień póĽniej Bolimów dla DD9) mamy mało czasu i czytamy głównie privy i bież?ce posty to i umknęły nam zamówienia Mamu?ki złożone Pablosowi na Waszym spotkaniu-przepraszamy wiec za to i już sie poprawiamy !winkiss Pozdrawiamy Was serdecznie i zapraszamy RobB.
Slavequs Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Czy koszulki będ? od tego samego producenta, co te z logo Grupy Uć? Pytam, bo rozmiarówki były trochę zawyżone.
RobB. Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Slavequs napisał(a): Czy koszulki będ? od tego samego producenta, co te z logo Grupy Uć? Pytam, bo rozmiarówki były trochę zawyżone. Koszulki będ? z tego samego Ľródła. Ponieważ na czas zlotu zapowiadane s? upały ok. 35C więc luĽn? koszulk? bym sie nie przejmował . Ale faktyczne należ? one do luĽniejszych, a wła?ciwie to s? takie jak trzeba !TAZ W miarę możliwo?ci można będzie zamienić. Pozdrawiam RobB.
Klubowicze Profesor Opublikowano 28 Maja 2007 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2007 Przelew poszedł Rozmiar koszulki XXL (chyba że rozmiary bardzo zawyżone to XL) Pozdrówko!
Rekomendowane odpowiedzi