Jerzyk Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 pablos Post: 11-05-2007, 11:51 No wreszcie drgneła lista.... ale nadal panuje wielka cisza ... i Jezrzyk ze Sczczecina też milczy . Czyżby... zamiar nie zawitać ... ???? .. bo nie wiemy jak? ilo?ć i jakie rozmiary zamówić) Organizatorzy zlotu. No rzeczywi?cie, ... siedzi i milczy. Rzeczywi?cie. Jest tego (milczenia) powód. Uprzejmie chciałbym donie?ć Organizatorom Zlotu, że wynika to ze specyficznych uwarunkowań. Jestem – niestety w firmie w małej liczebno?ci? grupie osób, w której wzajemnie wymieniamy się i/lub zastępujemy – tak samo więc i dzielimy się okresami urlopów. W okresie zlotu raczej (a nawet na pewno!) nie uda mi się ‘zerwać’ kontaktu z firm? na okres dostatecznie długi, abym mógł wstawić się – tzn., mam na my?li: przybyć na zlot. No, ...chyba, że granatem – ale ... i wtedy skutek najprawdopodobniej byłby ten sam: również chyba nie mógłbym. Szkoda. Żałuję szczególnie dlatego, że Ziemia Ucka spodobała mi się nawet, nawet!. Dziękuję za pamięć. Może do ‘następnej razy’.
RobB. Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 Jerzyku My Cię w każdym razie odwiedzimy Pozdrawiam RobB.
Gość Dragon Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 Aby nie za?miecać w?tku ważnymi informacjami jestem na etapie uruchamiania strony zlotowej."Bezpieczny zlot" - III Ogólnopolski Zlot Skuterów Grotniki 2007 Serdecznie zapraszam do odwiedzania .... stronka będzie się zmieniała w miarę napływu nowych informacji. Pozdrawiam Nie działa... tak ma być????
pablos Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Opublikowano 11 Maja 2007 Sorki przeoczyłem ten link .... już poprawione. Strona w poniedziałek będzie zaktualizowana. Pozdrawiam
Gość madzia Opublikowano 12 Maja 2007 Opublikowano 12 Maja 2007 Kasa przelana w cało?ci ...częsc osób od nas juz potwierdziła przyjazd reszta się jeszcze decyduje ,ale ich molestuje ...więc pewnie pojawi sie tam nas trochę
pablos Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Opublikowano 12 Maja 2007 Dzięki Madziu za odzew ... Zamie?ciłem w pierwszym po?cie szczegółowy rozkład każdego z dni zlotowych. Oj będzie się działo .
pidzam Opublikowano 12 Maja 2007 Opublikowano 12 Maja 2007 Przelew zrobiony 9-ego maja ,3 nocki i wpisowe. Mirka S,Pidzam XXXXXXL.
RobB. Opublikowano 13 Maja 2007 Opublikowano 13 Maja 2007 Przelew zrobiony 9-ego maja ,3 nocki i wpisowe.Mirka S,Pidzam XXXXXXL. Dobra, dobra specjalnie dla Ciebie zrobimy nadruk na prze?cieradle, Panie XXXXXXL Pozdrawiam RobB. !happybth
RobB. Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Z żalem informuję, że w "Borucie" pozostały wył?cznie pokoje w budynku z umywalkami oraz w parterowych pawilonach- segmenty, łazienka na 2 pokoje. No cóż kto pierwszy ten lepszy Rezerwujcie w trybie pilnym, po za nami w tym samym czasie będ? też inni użytkownicy (słyszałem że będ? to kandydatki do wyborów Mis Ziemi Łódzkiej , ale to tajemnica csiii). Zapraszam RobB. No dobra żartuję, co prawda ładnych dziewczyn nie zabraknie i z czasem wyrosn? z nich Misski ale w Borucie nie będzie eliminacji. Chyba, ze sami zrobimy !OK PRAWD? NATOMIAST JEST, żE PI?TKOWEGO "PIECZONEGO DZIKA" I GOLONKE Z JABłUSZKAMI UMILI NAM ZESPół "BLUE HAZE" Tym razem w zwiększonym do 4 osób składzie !!! Doszła jeszcze jedna gitara, ale będzie łomot, brzmi? jeszcze pełniej niż gdy Ich słuchali?cie w 2004r.
Siodel Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Witam Pisze teraz dopiero i teraz dopiero przelewam kase 3 noce i 3 ?niadania koszulke XL poprosze. Z rezerwacj? jest tak sobie nikt nic nie wiedział( jakie? zastępstwo ), zostawiłem namiar na siebie i czekam na odzew !OK .
Klubowicze Jordan Opublikowano 15 Maja 2007 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2007 Ja równierz dzis dzwoniłem w sprawie rezerwacji do o?rodka i powiedziano mi ze oni tym sie nie zajmuj? i zeby kontaktować sie z organizatorami. do Pablosa nie moge sie dodzwonić na jeden numer bo ma wył?czony Rob.B ma nie pełny numer a do Zło?nicy jako? nie moge też zadzwonić nie wiem co jest grane a chciałbym zarezerwować pokój na cały zlocik dla dwóch osób proszę o wiadomo?ć pozdrawiam
RobB. Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 A i tu masz rację Pablos zjadł jedno "0" prawidłowy nr do mnie to: ) 600 901 844. Informację na temat rezerwacji już przekazałem do Boruty. Siodel 3 noce - posiłki to po przyjeĽdzie będziecie zgłaszać wła?cicielowi- z kim chcesz być w pokoju ? Jordan pok. 2 os. - z 1/2 łazienki w pawilonie parterowym. Przepraszam za kłopoty, ale dzisiaj nie było wła?cicieli, a osoba zastępuj?ca nie była wprowadzona w temat. Daro - sprawa Twojego i kolegi pokoju też już Zołza wyja?niła z wła?cicielem, możesz spać spokojnie Pozdrawiam RobB.
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 15 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2007 M@rkiz - 3 noce - koszulka M - 3 ?niadania. Uwaga do postu niżej.... Dragon ... ja Ci dam za duża.... niech ja Cie dorwę.... niech ja Cię wezmę na mój warsztat....literacki.... TY... TY.... TY.... Duża Człowieka co ci?gle ucieka w słowa te same na tym forum pisane.... Że Duży to "be" i nikt go nie lubi... Że On tylko chce...ale się tu gubi.... I tak bez końca to wkółko powtarza aż sam w to uwierzył... I tak się zdarza....
Gość Dragon Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 M@rkiz - 3 noce - koszulka M - 3 ?niadania. Markizo... czy M-ka nie będzie za duża??
Klubowicze Jordan Opublikowano 15 Maja 2007 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2007 A i tu masz rację Pablos zjadł jedno "0" prawidłowy nr do mnie to: ) 600 901 844.Jordan pok. 2 os. - z 1/2 łazienki w pawilonie parterowym. dziekuje za tak natychmiastowe zainteresowanie sie spraw? pieni?żki przelałem teraz 22:59 na konto do Ani 120zł za mnie i za Karo-Linke czyli 2 x 30zł opłata zlotowa i 2 x 30zł wstępne opłacenie noclegu reszte doplace na miejscu rozumiem ze pokoik mam w parterowej czę?ci i mam się nie martwić że będę spał pod gołym niebem !piwko dla mnie rozmiar M dla Karo-Linki rozmiar M bo w zeszłym roku ta numeracja była zawyżona i dziekuje za podanie pełnego numeru już mam kompletny wpis w telefonie pozdrawiam
Tomi Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Witam!Wpłata zrobiona. Rozmiar koszulki XL, pobyt planuje od czwartku do niedzieli (3 nocki), ilo?ć ?niadań 3. Pozdrawiam Tomi. Dokonałem resztę wpłaty za kwaterki 46,50 PLN Pozdro. Tomi
Daro Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Daro - sprawa Twojego i kolegi pokoju też już Zołza wyja?niła z wła?cicielem, możesz spać spokojnie Pozdrawiam RobB. Dzięki za informację i do zobaczenia w Grotnikach
Gość Stryjko Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Hej! Czy możliwy jest przyjazd na zlot tylko na jeden dzien (bliska odległo?ć i niepelnoletnio?ć ) Jakie wówczas trzeba ponie?ć koszty aby dostać pami?tkow? koszulke i byc wpisanym na liste uczestników ?? Prosze o szczegóły i możliwie szybk? odp : gdzie co i do kiedy wpłacić
pablos Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Opublikowano 16 Maja 2007 W każdym z przypadków (czy na dzień czy dwa.. czy tylko na jedn? godz.) opłata zlotowa wynosi 30 zł. PS. Dzi? uzupełnię listę wpłat gdyż nie było mnie przez dwa dni ... i odpowiem na wszystkie maile ... a jest tego troszkę. Pozdrawiam
Gość ravw Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Jak uda mi sie zakupic zarejestrowac to podjade, moja mama mieszka niedaleko grotnik zreszta to jej rewir wiec !placz1
Gość Gonzo2 Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Witam ! "Uprzejmie donoszę" , że wybieram się z ekip? wrocławsk?. 3 noce - L - 3 ?niadania. 6 dych przelewam dzi? po południu na podane konto. Pozdrawiam i do zobaczenia .
Gość madzia Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Lista osob z Poznania (Cityraider) Madzia Mlody Krzychu Kasssia Muchozi (jeszcze nie wplacil) -L Przemo - L Mirek Klanger (jeszcze nie wplacil) -L Bzyk To narazie tyle ..reszta jeszcze sie waha
Daro Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 To narazie tyle ..reszta jeszcze sie waha Hello, tu nie ma co się wahać, tylko wskakujcie na 200 i do Grotników !OKK
Gość deleted1 Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Witam! Cieszy mnie, ze coraz więcej osób deklaruje swoj? obecno?ć na naszym zlocie. Chciałabym poprosić jednak wszystkich aby robili przelewy w wysoko?ci kwoty, która rzeczywi?cie sie należy. Nie zapamiętam komu mam oddać po 50 gr czy 1.50 bo jest was za dużo. Po to był umieszczony cennik na samym pocz?tku a rachunki nie s? trudne. Je?li kto? ma problem to niech wpaci tylko zaliczkę za nocleg i opłatę zlotow? !sciana Aha i jeszcze troche pomarudze... Proszę po raz który? z kolei pisać za co jest przelew np: 30 zł -zaliczka 30 zł- opłata zlotowa albo cokolwiek żebym nie musiała sie domy?lać o jaki standard pokoi chodzi. Pozdrawiam !bicz
Rekomendowane odpowiedzi