Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Grotniki 2007 ogólnopolski zlot - III edycja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pablos Post: 11-05-2007, 11:51 

No wreszcie drgneła lista.... ale nadal panuje wielka cisza ... i Jezrzyk ze Sczczecina też milczy .

Czyżby... zamiar nie zawitać ... ???? 

.. bo nie wiemy jak? ilo?ć i jakie rozmiary zamówić)

Organizatorzy zlotu.

No rzeczywi?cie, ... siedzi i milczy. Rzeczywi?cie. Jest tego (milczenia) powód.

Uprzejmie chciałbym donie?ć Organizatorom Zlotu, że wynika to ze specyficznych uwarunkowań.

Jestem – niestety w firmie w małej liczebno?ci? grupie osób, w której wzajemnie wymieniamy się i/lub zastępujemy – tak samo więc i dzielimy się okresami urlopów. W okresie zlotu raczej (a nawet na pewno!) nie uda mi się ‘zerwać’ kontaktu z firm? na okres dostatecznie długi, abym mógł wstawić się – tzn., mam na my?li: przybyć na zlot.

No, ...chyba, że granatem – ale ... i wtedy skutek najprawdopodobniej byłby ten sam: również chyba nie mógłbym.

Szkoda. Żałuję szczególnie dlatego, że Ziemia Ucka spodobała mi się nawet, nawet!.

Dziękuję za pamięć.

Może do ‘następnej razy’.

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablos

43

• RobB.

26

• Profesor

9

• kolce_de

7

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jerzyku :)

My Cię w każdym razie odwiedzimy :)

Pozdrawiam

RobB. :)

Opublikowano

Sorki przeoczyłem ten link .... już poprawione.

Strona w poniedziałek będzie zaktualizowana.

Pozdrawiam

Opublikowano

Kasa przelana w cało?ci ...częsc osób od nas juz potwierdziła przyjazd reszta się jeszcze decyduje ,ale ich molestuje B)B) ...więc pewnie pojawi sie tam nas trochę ;)

Opublikowano

Dzięki Madziu za odzew B) ...

Zamie?ciłem w pierwszym po?cie szczegółowy rozkład każdego z dni zlotowych.

Oj będzie się działo ;) .

Opublikowano

Przelew zrobiony 9-ego maja ,3 nocki i wpisowe.

Mirka S,Pidzam XXXXXXL.

Opublikowano
Przelew zrobiony 9-ego maja ,3 nocki i wpisowe.

Mirka S,Pidzam XXXXXXL.

Dobra, dobra specjalnie dla Ciebie zrobimy nadruk na prze?cieradle, Panie XXXXXXL :lol::D

Pozdrawiam

RobB. !happybth

Opublikowano

Z żalem informuję, że w "Borucie" pozostały wył?cznie pokoje w budynku z umywalkami oraz w parterowych pawilonach- segmenty, łazienka na 2 pokoje.

No cóż kto pierwszy ten lepszy :P

Rezerwujcie w trybie pilnym, po za nami w tym samym czasie będ? też inni użytkownicy (słyszałem że będ? to kandydatki do wyborów Mis Ziemi Łódzkiej

miss_polonia_ziemi_lodzkiej_2006_final_0004.jpg, ale to tajemnica csiii).

Zapraszam

RobB. :P

No dobra żartuję, co prawda ładnych dziewczyn nie zabraknie i z czasem wyrosn? z nich Misski ale w Borucie nie będzie eliminacji.

Chyba, ze sami zrobimy !OK

PRAWD? NATOMIAST JEST, żE PI?TKOWEGO "PIECZONEGO DZIKA" I GOLONKE Z JABłUSZKAMI UMILI NAM ZESPół

"BLUE HAZE"

obrazek_maly_6371.jpg

Tym razem w zwiększonym do 4 osób składzie !!!

Doszła jeszcze jedna gitara, ale będzie łomot, brzmi? jeszcze pełniej niż gdy Ich słuchali?cie w 2004r. :D:)

Opublikowano

Witam

Pisze teraz dopiero i teraz dopiero przelewam kase 3 noce i 3 ?niadania koszulke XL poprosze.

Z rezerwacj? jest tak sobie nikt nic nie wiedział( jakie? zastępstwo ), zostawiłem namiar na siebie i czekam na odzew !OK .

• Klubowicze
Opublikowano

Ja równierz dzis dzwoniłem w sprawie rezerwacji do o?rodka i powiedziano mi ze oni tym sie nie zajmuj? i zeby kontaktować sie z organizatorami.

do Pablosa nie moge sie dodzwonić na jeden numer bo ma wył?czony Rob.B ma nie pełny numer a do Zło?nicy jako? nie moge też zadzwonić nie wiem co jest grane a chciałbym zarezerwować pokój na cały zlocik dla dwóch osób

proszę o wiadomo?ć

pozdrawiam

Opublikowano

A i tu masz rację Pablos zjadł jedno "0" prawidłowy nr do mnie to: ) 600 901 844.

Informację na temat rezerwacji już przekazałem do Boruty.

Siodel 3 noce - posiłki to po przyjeĽdzie będziecie zgłaszać wła?cicielowi- z kim chcesz być w pokoju ?

Jordan pok. 2 os. - z 1/2 łazienki w pawilonie parterowym.

Przepraszam za kłopoty, ale dzisiaj nie było wła?cicieli, a osoba zastępuj?ca nie była wprowadzona w temat.

Daro - sprawa Twojego i kolegi pokoju też już Zołza wyja?niła z wła?cicielem, możesz spać spokojnie :lol:

Pozdrawiam

RobB. :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

M@rkiz - 3 noce - koszulka M - 3 ?niadania.

Uwaga do postu niżej....

Dragon ... ja Ci dam za duża.... niech ja Cie dorwę.... niech ja Cię wezmę na mój warsztat....literacki.... TY... TY.... TY....

Duża Człowieka

co ci?gle ucieka

w słowa te same

na tym forum pisane....

Że Duży to "be" i nikt go nie lubi...

Że On tylko chce...ale się tu gubi....

I tak bez końca to wkółko powtarza

aż sam w to uwierzył... I tak się zdarza....

:angry:;)whist

Opublikowano
M@rkiz - 3 noce - koszulka M - 3 ?niadania.

Markizo... whist czy M-ka nie będzie za duża?? :angry:;);)

• Klubowicze
Opublikowano
A i tu masz rację Pablos zjadł jedno "0" prawidłowy nr do mnie to: ) 600 901 844.

Jordan pok. 2 os. - z 1/2 łazienki w pawilonie parterowym.

dziekuje za tak natychmiastowe zainteresowanie sie spraw?

pieni?żki przelałem teraz 22:59 na konto do Ani 120zł za mnie i za Karo-Linke

czyli 2 x 30zł opłata zlotowa i 2 x 30zł wstępne opłacenie noclegu reszte doplace na miejscu

rozumiem ze pokoik mam w parterowej czę?ci i mam się nie martwić że będę spał pod gołym niebem !piwko

dla mnie rozmiar M

dla Karo-Linki rozmiar M

bo w zeszłym roku ta numeracja była zawyżona

i dziekuje za podanie pełnego numeru już mam kompletny wpis w telefonie

pozdrawiam

Opublikowano
Witam!

Wpłata zrobiona. 

Rozmiar koszulki XL, pobyt planuje od czwartku do niedzieli (3 nocki), ilo?ć ?niadań 3.

Pozdrawiam Tomi.

Dokonałem resztę wpłaty za kwaterki 46,50 PLN

Pozdro.

Tomi

Opublikowano

Daro - sprawa Twojego i kolegi pokoju też już Zołza wyja?niła z wła?cicielem, możesz spać spokojnie  :lol:

Pozdrawiam

RobB.  :)

Dzięki za informację i do zobaczenia w Grotnikach :):):)

Gość Stryjko
Opublikowano

Hej! Czy możliwy jest przyjazd na zlot tylko na jeden dzien (bliska odległo?ć i niepelnoletnio?ć :) ) Jakie wówczas trzeba ponie?ć koszty aby dostać pami?tkow? koszulke i byc wpisanym na liste uczestników ?? Prosze o szczegóły i możliwie szybk? odp : gdzie co i do kiedy wpłacić :)

Opublikowano

W każdym z przypadków (czy na dzień czy dwa.. czy tylko na jedn? godz.) opłata zlotowa wynosi 30 zł.

PS. Dzi? uzupełnię listę wpłat gdyż nie było mnie przez dwa dni ... i odpowiem na wszystkie maile ... a jest tego troszkę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak uda mi sie zakupic zarejestrowac to podjade, moja mama mieszka niedaleko grotnik zreszta to jej rewir wiec !placz1

Opublikowano

Witam !

"Uprzejmie donoszę" <_< , że wybieram się z ekip? wrocławsk?. 3 noce - L - 3 ?niadania. 6 dych przelewam dzi? po południu na podane konto.

Pozdrawiam i do zobaczenia :lol: .

Opublikowano

Lista osob z Poznania (Cityraider)

Madzia

Mlody

Krzychu

Kasssia

Muchozi (jeszcze nie wplacil) -L

Przemo - L

Mirek

Klanger (jeszcze nie wplacil) -L

Bzyk

To narazie tyle ..reszta jeszcze sie waha ;)

Opublikowano

To narazie tyle ..reszta jeszcze sie waha :(

Hello, tu nie ma co się wahać, tylko wskakujcie na 200 i do Grotników :);) !OKK :(:(

Gość deleted1
Opublikowano

Witam!

Cieszy mnie, ze coraz więcej osób deklaruje swoj? obecno?ć na naszym zlocie.

Chciałabym poprosić jednak wszystkich aby robili przelewy w wysoko?ci kwoty, która rzeczywi?cie sie należy. Nie zapamiętam komu mam oddać po 50 gr czy 1.50 bo jest was za dużo. Po to był umieszczony cennik na samym pocz?tku a rachunki nie s? trudne. Je?li kto? ma problem to niech wpaci tylko zaliczkę za nocleg i opłatę zlotow? !sciana

Aha i jeszcze troche pomarudze... Proszę po raz który? z kolei pisać za co jest przelew np: 30 zł -zaliczka 30 zł- opłata zlotowa albo cokolwiek żebym nie musiała sie domy?lać o jaki standard pokoi chodzi.

Pozdrawiam ;) !bicz