Gość Dragon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zołza napisano 23-04-2007, 23:41 To ja Wam moze wspólny pokój zaklepę?? Na ucho Ci powiem, że on nie jest w moim typie... kręcone włose... a fe....
tomekmajesty Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ja nie chce stawac przed organizatorem ale moim zdaniem grupa Kielce jest zawsze mile widziana w Łodzi jak i jej okolicach czyli Grotnikach,grupaUc ponad podziałami !!!! tak łódĽ to przecież festiwal 5(?) kultur ale co? w tym jest, i fajne dziewczyny i kolesie zdrowi Każdy jest mile widziany ... Robert by do tego nie dopu?cił żeby kto? się poczuł niechcianym... I dlatego flaki sobie co roku wypruwa żeby było lepiej ciekawiej i jeszcze milej ... a każdy zrobi jak uważa.Tym bardziej że zlot ten jak poczytacie dokładnie nosi nazwę "Bezpieczy zlot" i jest dedykowany Naszym kolegom . Jeden z nich będzie z Nami ..... Będzie pokaz i szkolenie z ratownictwa medycznego ... jak i wiele innych atrakcji ale o tym już niedługo. Pozdrawiam jak na razie to na tym forum czuję się niechciany, jak się podzieliłem moimi wrażeniami nt. excintinga to mnie jaki? dr.big wypunktował - nie wiem dlaczego żal mu, że ja mam taki scoot? a póĽniej w akcie zemsty kasował moje posty - nie przystoi to mężczyĽnie proszę używać funkcji "edytuj" po raz kolejny musze ł?czyć twoje posty Artix nie wiem czy jechać bo niektórzy s? taaaaaaaaaaaaaacy madrzy, że nie wiem czy ja dam radę ........przy moim temperamencie mogę ........ ale kocham wszystkich a jeszcze bardziej maszyny chociaż doszły mnie plotki, że niektórzy jeżdż? na zloty jak harleyowcy, na lawetach albo poci?gami boj? się spalin, albo maszyny takie
Gość majon Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Atix od tego jestescie czyli kasowac edytowac itd...
Gość Dragon Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Pablos. Na 90% będę... na 100% jestem jedynie pewny, że kiedy? umrę... Aha... Majon też będzie na 90%... Zdradził mi, że nie zrobi tego Zołzie i RobB-owi...powiedział również, że mimo tego co się dzieje potrafi rozgraniczyć dobro od zła... cokolwiek to oznacza...
Klubowicze kolce_de Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Hej ho! Quotetomekmajesty Post: 23-04-2007, 13:23 no no z Bonn na 150-tce, pogratulować, bo chyba nie innym srodkiem lokomocji niż skuter?bo: - kolego zobacz ile lawet z harleyami jedzie - widać maj? zlot w pobliżu żeby tego kawału nie opowiadali o burgmanach Jade na 125-tce gwoli scislosci I nie bede sie palic ze wstydu na lawecie chocbym miala dopchac Suzi do Grotnik Pozdrowionka
Gość majon Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Hej ho!Quotetomekmajesty Post: 23-04-2007, 13:23 no no z Bonn na 150-tce, pogratulować, bo chyba nie innym srodkiem lokomocji niż skuter?bo: - kolego zobacz ile lawet z harleyami jedzie - widać maj? zlot w pobliżu żeby tego kawału nie opowiadali o burgmanach Jade na 125-tce gwoli scislosci I nie bede sie palic ze wstydu na lawecie chocbym miala dopchac Suzi do Grotnik Pozdrowionka i widzisz tomku zuch dziewczyna i do tego members Gratuluje odwagi
RobB. Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Boże, Boże co tu się dzieje Chwilę mnie nie było i już jakie? spory i awantury, półsłówka i docinki !OK A idĽcie pod trzepak się kłócić !bicz Niniejszym informuję, że ŁódĽ jest miejscem, a politycznym, bezpiecznym i neutralnym, gdzie przestrzegana jest wolno?ć słowa (oczywi?cie parlamentranego). Gdzie można dyskutować otwarcie na wszystkie tematy, wygodne i mniej wygodne. A najchętniej bym widział, żeby te spory nie przesłaniały tego, że ł?czy nas wspólna pasja i ewentualna chęć pomocy innym. Zapraszam Was wszystkich serdecznie, niezależnie sk?d i na czym przyjedziecie. Jeżeli nie czujecie się na siłach przyjechać na 200 i przyjedziecie na lawecie to osobi?cie pomogę w rozładunku, jak przyjedziecie kolej? to po uzgodnieniu odbiorę Was z dworca. Dla mnie argument o mniej czy bardziej wygodnych sposobach dojazdu nie jest istotny, choć doceniam najbardziej Tych, którzy dojeżdżaj? na 50ccm z daleka. Po prostu jedni maja szansę na nagrodę za najdalsz? trasę, a inni nie. Grotniki pomieszcz? Was wszystkich, a pivo to nawet z nerek osady usuwa !OK . Skupcie się proszę na idei zlotu, czyli tym co spotkało naszych Kolegów Maximusa i Komara, oraz na tym żeby sprawić nieco przyjemno?ci i rozrywki dzieciakom z DD. Ja doceniam Wasz? pomoc i wsparcie zarówno z Kielc jak i Warszawy (kolejno?ć alfabetyczna). Już po tym widać ile WAS/NAS ł?czy, a jak w sumie niewiele dzieli. Cóż jeszcze: " nikt nie jest doskonały" "niech pierwszy rzuci kamieniem, kto jest bez winy" "największ? przeszkod? w przyjaĽni jest zbyt dobra pamięć" A naród, który wprowadził zasadę "oko za oko, z?b za z?b" już dawno wymarł, więc to chyba nie była dobra procedura ?! Pozdrawiam Zasmucony RobB. !scooter No ale "nadzieja umiera ostatnia"
Gość Borówka Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 RobB nie przejmuj sie, ludzie jak to ludzie pokloca sie , pogadaja se, powymieniaja slowa a i tak do Ciebie przyjad?. Przyjad? bo ten Zlot nie bedzie ani banalny ani nudny. Twoja osoba przyci?gnie ludzi a to co robisz na pewno bedzie docenione. !scooter
Gość Dragon Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 RobB nie przejmuj sie, ludzie jak to ludzie pokloca sie , pogadaja se, powymieniaja slowa a i tak do Ciebie przyjad?. Przyjad? bo ten Zlot nie bedzie ani banalny ani nudny. Twoja osoba przyci?gnie ludzi a to co robisz na pewno bedzie docenione. !scooter !OK
tomekmajesty Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 RobB nie przejmuj sie, ludzie jak to ludzie pokloca sie , pogadaja se, powymieniaja slowa a i tak do Ciebie przyjad?. Przyjad? bo ten Zlot nie bedzie ani banalny ani nudny. Twoja osoba przyci?gnie ludzi a to co robisz na pewno bedzie docenione. !starwars !OKK to prawda trzeba spojrzeć ludziom w oczy !tut wtedy możan się nawet zaprzyjaĽnić - jak jest ta sama fala
Klubowicze Profesor Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2007 RobB nie przejmuj sie, ludzie jak to ludzie pokloca sie , pogadaja se, powymieniaja slowa a i tak do Ciebie przyjad?. Przyjad? bo ten Zlot nie bedzie ani banalny ani nudny. Twoja osoba przyci?gnie ludzi a to co robisz na pewno bedzie docenione. Piękne przesłanie - super ujęte - tak trzymać. Trochę nie na temat - RobB - rozmawiałem ostatnio z Drogowcem - zazdroszczę Wam tej weekendowej wyprawy - szeroko?ci i niezapomnianych wrażeń. Pozdrówko!
RobB. Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Dzięki Wam za słowa otuchy. Powiem szczerze nie chce mi się wielu "kłótliwych" w?tków czytać, bo jako empata wyczuwam w nich tyle agresji i braku zrozumienia dla drugiej strony, ze aż zaczyna mnie boleć głowa Wolę poogl?dać na zdjęcia Jarka z podpisywania przez Dzieciaki kalendarzy Dzięki Profesorze zarówno za przelew jak i życzenia !OK. Również Tobie i innym życzę miłego i bezpiecznego spędzenia looongweekendu !tut Pozdrawiam RobB.
RobB. Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Witam ponownie po długim weekendzie, spędzonym podobnie jak ekipa Żelaznego M@rkiza w siodle - szacun, my również nawinęli?my ponad 3600 km dowoż?c nalepkę Burgmanii za "siedem gór i siedem rzek" . Pragnę przypomnieć wszystkim planuj?cym odwiedzić nas na Grotnikach 2007, że bardzo by nam ułatwiło planowanie gdyby?cie dopełnili obowi?zku rejestrowania się - PROSZĘ. Bo jak nie to może dla kogo? zabrakn?ć golonki, b?dĽ co nie daj Boże piva Żartuję, ale musimy też dopełnić zobowi?zań wobec wła?ciciela o?rodka. Pozdrawiam RobB.
pablos Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Opublikowano 8 Maja 2007 Witam serdecznie i ja zwracam się z pro?b? o info od osób chętnych na uczestnictwo w zlocie gdyż zamykamy temat ilo?ci zamówień prezentów zlotowych tj. koszulki itp. ilo?ci jedzonka zlotowego pomoże nam to na sprawne zorganizowanie zlotu i wyeliminowanie pomyłek czy ew. braków a przecierz chcemy aby wszyscy powrócili do domów z bananem (patrz. u?miechem) na twarzy.Wiem że wielu z Was zwleka do ostatniej chwili tak jak np. z PIT-ami . Proszę o przesyłanie choćby informacji z deklaracj? procentow? uczestnictwa na mój adres pablos@burgmania.pl lub PM. Proszę też o info od osób, które znajduj? się na li?cie w przypadku dostrzeżonych błędów czy sprostowań. Bardzo Nam przykro że do tej pory nie dostali?my żadnego ikonkretnego nfo od grup: z nad morza, ?więtokrzyskiego czy od wielu osób z Wawy jak również Poznań i Wrocław nieco opieszale informuje czy kto? zawita ..... więc Panie i Panowie ... do klawiatur i stukać kto przybędzie. Pozdrawiam
dr.big Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Na ostatnia chwile , przelew zrobiony - zaliczka 3 dni plus oplata, koszulka niech bedzie xxl (przyszlosciowo )... Deklaracja uczestnictwa ? Powiedzmy 90%... najwyzej ktos zje "moja golonke" ...
Daro Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Witam!Dla wszystkich zlotowiczów, którzy zapłac? cał? należno?ć za nocleg do 30 kwietnia wynegocjowali?my niższe ceny tj: (...) -cena za nocleg od osoby w pokoju 2-osobowym z łazienk? wynosi 23 zł Witka Wpłata za wysoki standard zrobiona !TAZ Uprzejmie prosimy aby KAŻDY przed wpłaceniem zaliczki lub całej kwoty, zadzwonił do osrodka i zarezerwował sobie pokój o takim standardzie jaki mu odpowiada.Pozdrawiam Rezerwacja osobista u wła?ciciela już dawno temu załatwiona rozmiar koszulki L, pobyt planuje od czwartku do niedzieli (3 nocki), ilo?ć ?niadań 3. Je?li chodzi o dane bez zmian, do zobaczenia w GROTNIKACH 2007
brzoza Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Mam w sumie żut beretem ok. 150km . I gdy by nie sprawy ,powiedzmy szpitalne ,rodzinne to bym zago?cił na 100% Akurat zbiegły się daty niiefortunnie
robix Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Mamy zamiar sie pojawic na zlocie z Pysia tylko niestety na chwile obecna nic nie mozemy zaplanowac i sie zdeklarowac na 100% wiec bedziemy sie wbijac w ostat niej chwili na spontana. Byc moze przyjedziemy wieksza grupa z Wroclawia kto wie? Robix.
ciachu Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Także na ostatni? chwilę... Pobyt od pi?tku do niedzieli, 2 nocki, 2 ?niadanka Koszulka XL. Przelew zrobiony, rezerwacja dokonana, tylko współlokatorów nie przydzielili !YES
Tomi Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 Witam! Wpłata zrobiona. !scooter Rozmiar koszulki XL, pobyt planuje od czwartku do niedzieli (3 nocki), ilo?ć ?niadań 3. Pozdrawiam Tomi.
pablos Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Opublikowano 11 Maja 2007 No wreszcie drgneła lista.... ale nadal panuje wielka cisza z Wrocłwia,Kielc,Lublina,Trójmiasta,Poznania a i Jezrzyk ze Sczczecina też milczy . Czyżby?cie Panie i Panowie mieli zamiar nie zawitać ... ???? !scooter Ponawiam apel o deklarowanie swojego przybycia wraz z rozmiarem koszulki(głównie teraz o to chodzi.. bo nie wiemy jak? ilo?ć i jakie rozmiary zamówić) Organizatorzy zlotu.
Gość Dragon Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 Postaram się "wpa?ć" aby popatrzeć na u?miechnięte buzie dzieciaków... Nie wiem czy będzie to pobyt z noclegiem czy nie. Czas pokaże.
Komar Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 Bzzzzzz Witajcie. Mówiłem to i napiszę: Komar, Komarka i Mosqitek od 07.06 do 10.06 . Trzy noclegi. Koszulki: Dla mnie XXL, dla Komarki XL, a dla Mosqitka XS lub mniejsza. Rano 3 ?niadania x 3 doby. Jutro wysyłam przelew. Pozdrawiam. Bzzzzzzz
pablos Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Opublikowano 11 Maja 2007 Komarku .. Ty byłe? dopisany zanim podj?łe? decyzję o przyjeĽdzie ... w końcu niejako jeste? honorowym uczestnikiem i inspiracj? do powstania zlotu pod hasłem "Bezpieczny zlot - Stop wypadkom". Pozdrawiam PS. Dragonku a jak sobie my?lisz wpa?ć tak bez noclegu ... a fe niegrzeczny a mieli?my razem wspólnie , i jak wtedy wrócisz????
Slavequs Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 Witam. Z góry przepraszam, że piszę dopiero teraz. Mam zamiar wybrać się do Grotnik, opłatę zlotow? przeleję na konto w poniedziałek (wcze?niej nie mam możliwo?ci). Nie okre?lam się co do noclegu, po prostu na chwilę obecn? nie wiem, ile dni (a może tylko godzin) będę. Jednak je?li chodzi o spanie, to dam sobie radę. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi