Klubowicze kolce_de Opublikowano 24 Marca 2007 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2007 Hej ho! Bardzo dziekuje - w poniedzialek robie rezerwacje Pozdrowionka
Klubowicze kolce_de Opublikowano 26 Marca 2007 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2007 Hej ho! Rezerwacja zrobiona, kapusta wyslana Pan z Boruty wolal, zebym za pokoj przeslala bezposrednio do niego co tez uczynilam, a na konto tu podane wyslalam oplate zlotowa - 10 euro - jak cos zostanie to prosze jakies cukierki kupcie czy cos Poprosze koszulke chyba M Nie wiem - kurtke mam M, a koszulki 38 Pozdrowionka P.S. Oczywiscie bede od czwartku do niedzieli
Gość |wistak Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 Witam, Jako aktualny czterokołowiec potwierdzam przelew, rozmiar koszulki oraz obecno?ć na tej WYJATKOWEJ IMPREZIE bo wiem że bedzie wyjatkowa:) Pozdrawiam
Gość Marek Gru. Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 Witam. I ja chciałbym zgłosić chęć uczestnictwa w tym dobrze zapowiadaj?cym się spotkaniu. Jako mieszkaniec miasta Łodzi również służę swoj? pomoc?. Mam nadzieję, że spotkam się z czę?ci? ekipy, któr? to poznałem jako nowiciusz na zlocie w Bolimowie 2006. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Gość Kasssia Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Witam !YES kassska poszła, proszę o dopisanie mnie na listę !scooter dla mnie koszulka SSS, pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie !scooter !YES
MISIEK Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Witam. Potwierdzam chęć przyjazdu -100% na ten zlocik Proszę o dopisanie na listę "zlotowiczów" Przelew wła?nie wysłany 60zł: 3 noce: 30zł i opłata zlotowa 30zł. Rozmiar koszulki XL
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Hej ho!Bardzo dziekuje - w poniedzialek robie rezerwacje Pozdrowionka no no z Bonn na 150-tce, pogratulować, bo chyba nie innym srodkiem lokomocji niż skuter? bo: - kolego zobacz ile lawet z harleyami jedzie - widać maj? zlot w pobliżu żeby tego kawału nie opowiadali o burgmanach
RobB. Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Hej ho!Bardzo dziekuje - w poniedzialek robie rezerwacje Pozdrowionka no no z Bonn na 150-tce, pogratulować, bo chyba nie innym srodkiem lokomocji niż skuter? bo: - kolego zobacz ile lawet z harleyami jedzie - widać maj? zlot w pobliżu żeby tego kawału nie opowiadali o burgmanach Ty tu se Tomku dowcipami sypiesz, zamiast z Majonem do Łodzi się wybrać i nas odwiedzić, a Kolce_de na bzyku o pojemno?ci 2/3 szklanki, najpierw Rynię zalicza, a póĽniej Grotniki I co Ty na to wła?cicielu półlitrówki !wchair Pozdrawiam i zapraszam RobB.
Gość majon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tomku zawsze moze zrobic tak jak robia ..... ,wsiac w exspresu pijajac kawke przyjechac do polandy.
Misiek_500V Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Hej ho!Bardzo dziekuje - w poniedzialek robie rezerwacje Pozdrowionka no no z Bonn na 150-tce, pogratulować, bo chyba nie innym srodkiem lokomocji niż skuter? bo: - kolego zobacz ile lawet z harleyami jedzie - widać maj? zlot w pobliżu żeby tego kawału nie opowiadali o burgmanach Ty tu se Tomku dowcipami sypiesz, zamiast z Majonem do Łodzi się wybrać i nas odwiedzić, a Kolce_de na bzyku o pojemno?ci 2/3 szklanki, najpierw Rynię zalicza, a póĽniej Grotniki I co Ty na to wła?cicielu półlitrówki !wchair Pozdrawiam i zapraszam RobB. odezwal sie wlasciciel prawie 3 szklanek
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Hej ho!Bardzo dziekuje - w poniedzialek robie rezerwacje Pozdrowionka no no z Bonn na 150-tce, pogratulować, bo chyba nie innym srodkiem lokomocji niż skuter? bo: - kolego zobacz ile lawet z harleyami jedzie - widać maj? zlot w pobliżu żeby tego kawału nie opowiadali o burgmanach Ty tu se Tomku dowcipami sypiesz, zamiast z Majonem do Łodzi się wybrać i nas odwiedzić, a Kolce_de na bzyku o pojemno?ci 2/3 szklanki, najpierw Rynię zalicza, a póĽniej Grotniki I co Ty na to wła?cicielu półlitrówki !wchair Pozdrawiam i zapraszam RobB. masz rację, już niedługo moja ukochana łódzka secesja zobaczy znowu moj? piekna facjatę
Gość Dragon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Wszystko wskazuje na to, że sie pojawię...
Gość majon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Dragon nie wyglupiaj sie bo nikt w Warszawki nie przyjedzie
pablos Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Rozumiem Dragon, że deklarujesz swój przyjazd i można Cię ?miało dopisać do listy uczestników. Majon napewno "kto? przyjedzie" mam nadzieję,że Ty także się pojawisz ... i będziemy mogli przy !V obgadać sprawy nie tylko pieluszkowe ... Pozdrawiam Pablos vel Pampers !TAZ Fajna ta nowa ksywka pewnie jak znam życie to się przyjmie
Administrator Artix Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 23 Kwietnia 2007 To moze i ja sie pojawie co by Kielce mialy opory z przyjazdem
Gość majon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 ze wzgledu na wspolorganizatora mnie tam nie bedzie
Gość deleted1 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 A ja was wszystkich powybijam jak się nie pojawicie!! Z każdym się lubić a do chol*ry razem nawet w jednym w?tku wytrzymać nie mog?!!
Gość Dragon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zołza, zgodnie z obietnic? Majon będzie...
Gość denver27 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 ja nie chce stawac przed organizatorem ale moim zdaniem grupa Kielce jest zawsze mile widziana w Łodzi jak i jej okolicach czyli Grotnikach,grupaUc ponad podziałami !!!!
Gość Dragon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tak Marcin... a teraz wdech i... wydech...wdech i... wydech... U|MIECHNIJ SIĘ... S? z Tob? również tacy którzy zawsze będę sob?... Pamiętaj... Ja również uważam, że pewne "sprawki" powiniene? np. z Pablosem omówić przy wodzie, coli, pifku, wódzi... A w Grotnikach będziemy... Najwyżej będę miał "zwi?zny plecak..."
pablos Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Każdy jest mile widziany ... Robert by do tego nie dopu?cił żeby kto? się poczuł niechcianym... I dlatego flaki sobie co roku wypruwa żeby było lepiej ciekawiej i jeszcze milej ... a każdy zrobi jak uważa. Tym bardziej że zlot ten jak poczytacie dokładnie nosi nazwę "Bezpieczy zlot" i jest dedykowany Naszym kolegom . Jeden z nich będzie z Nami ..... Będzie pokaz i szkolenie z ratownictwa medycznego ... jak i wiele innych atrakcji ale o tym już niedługo. Pozdrawiam
Gość denver27 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Dragonku,ciesze sie niezmiernie:)
Gość deleted1 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tak Dragon, Tak!! Poskromisz Majona, skrępujesz u siebie na burgim i będzie taki zwi?zany rozmawiał (kulturalnie) i wyja?niał spory... . To ja Wam moze wspólny pokój zaklepę??
Rekomendowane odpowiedzi