Misiek_500V Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 czy jak sie okresle ze swoja decyzja co do obenosci na zlocie dopiero w okolicy poczatku czerwca, to bardzo zgrzesze??
djquest2 Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Ależ jasne wy?lemy cię do piekła od razu . Nic się nie stanie pod warunkiem ,że starczy wszystkich upominków i reszty dla wszystkich spóĽnialskich , z noclegiem wł?cznie . Pozdrawiam
pablos Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Opublikowano 11 Lutego 2007 Opłata zlotowa pobierana jest od każdej osoby uczestnicz?cej w zlocie. Dzieci do lat 3 - uczestnictwo darmowe Informacje dotycz?ce wpłat przeniosłem do 1-go postu ... wyszczególnione na niebiesko. Proszę po dokonaniu wpłaty o przesyłanie podstawowych informacji do mnie przez PM lub mailowo .... będę umieszczał w li?cie zlotowiczów w pierwszym po?cie. Przykład: ksywka-ilo?ć zadeklarowanych nocy- rozmiar koszulki - ilo?ć ?niadań do wykupienia 1. Kowal - 3 noce - rozmiar XXL - 2 ?niadania Uwaga!!! Prosimy o przemy?lane decyzje odno?nie uczestnictwa w zlocie ... wpłacona opłata zlotowa i zaliczka za nocleg nie będzie zwracana w przypadku rezygnacji.
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Lutego 2007 Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2007 Przelew zrobiony, proszę o wpisanie mnie na listę uczestników
Gość madzia Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Pytanko do organizatorów Prosze o wyja?nienie czy zlot oficjanie zaczyna sie w pi?tek???????? Czy w czwartek????????? bo muszę tę informację przekazać zainteresowanym
pablos Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Opublikowano 18 Lutego 2007 Potwierdzam ... pierwszych zlotowiczów będziemy witać już od czwartku od godz. 17.00 wieczorem wspólna biesiada.... a już od pi?tku od wczesnych godz. porannych czę?ć artystyczno - rozrywkowa .... konkursy dużo jeżdżenia na skuterach .... Pozdrawiam
Gość Marcin Z. Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 no no ... skoro mam chwile to i ja napisze, ze na 99% bede ale raczej na 1 dzien wpadne i wypadne !OKK
Gość miras Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Miras wita P.T. organizatorów i prosi o: 2 noce - L - 2 ?niadania. Kasę już wysyłam. Pozdrawiam !OKK
Gość deleted1 Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam! Dla wszystkich zlotowiczów, którzy zapłac? cał? należno?ć za nocleg do 30 kwietnia wynegocjowali?my niższe ceny tj: -cena za nocleg od osoby w pokoju 3-osobowym z łazienk? na 2 takie pokoje wynosi 19 zł -cena za nocleg od osoby w pokoju 2-osobowym z WC wynosi 21 zł -cena za nocleg od osoby w pokoju 2-osobowym z łazienk? wynosi 23 zł Wszystkich, którzy wpłac? zaliczkę, a reszte należno?ci wpłac? po przyjexdzie na zlot, będzie obowi?zywał poniższy cennik: - cena za nocleg od osoby w pokoju 3-osobowym z łazienk? na 2 pokoje wynosi 21 zł -cena za nocleg od osoby w pokoju 2-osobowym z WC wynosi 23 zł - cena za nocleg od osoby w pokoju 2-osobowym z łazienk? wynosi 25 zł. Uprzejmie prosimy aby KAŻDY przed wpłaceniem zaliczki lub całej kwoty, zadzwonił do osrodka i zarezerwował sobie pokój o takim standardzie jaki mu odpowiada. Pozdrawiam
dr.big Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Niestety pokoje 2- osobowe z lazienka sie juz dawno skonczyly .
RobB. Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Ale s? pokoje w pawilonach, gdzie łazienka i kibelek s? na 2 pokoje 3-4 osobowe. Ponieważ wła?ciciel o?rodka nie zmusza nas do wypełnienia całego pokoju i pobiera opłatę od łóżka więc możecie zaklepywać taki pokój jako 2 osobowy. My?lę, że takie rozwi?zanie zadowoli miło?ników komfortu Zreszt? praktyka wskazuje,że jak przychodzi co do czego to łazienka jest mało używana bo potencjalny jej użytkownik wraca póĽno i w takim stanie,że nie potrafiłby kranu odkręcić, no czasem to tylko sama umywalka wystarcza - co nie M-o Pozdrawiam i zapraszam RobB.
dr.big Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Jeszcze jedno pytanie : czy dwojki z "wezlem sanitarnym " maja tez taka lazienke na 2 salony? Czy tylko te bez "wezla sanitarnego "? PS. Zreszta to w sumie obojetne ...
brylant Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Może i ja sie pojawie, w koncu nie tak daleko.
Klubowicze Profesor Opublikowano 21 Lutego 2007 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2007 Jaki jest ostateczny termin zgłoszenia udziału??????? ze względu na sprawy zawodowe będę znał temat dopiero w połowie maja czy będzie jeszcze wtedy szansa się załapać??????? Pozdrówko
RobB. Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Może i ja sie pojawie, w koncu nie tak daleko. No wła?nie, my?lę że warto W końcu po to s? zloty Sz.P. Profesorze (och ta pozostało?ć ze szkoły !zeby ) Oczywi?cie, że jaki? lokal się znajdzie dla Ciebie i Innych w podobnej sytuacji. O?rodek jest do?ć rozległy. Natomiast musicie się liczyć z nieco wyższymi opłatami za nocleg i posiłki. Jedynym argumentem, po za stało?ci? imprezy była dla wła?ciciela wcze?niejsza przedpłata. Ale my?lę że wzrost stawki za nocleg o raptem 2 zł. nie będzie powodem do rezygnacji Natomiast je?li w ogóle bierzecie pod uwagę udział w Grotnikach 2007 to proszę piszcie, łatwiej będzie planować ilo?ć koszulek czy porcji żywieniowych Zapraszam RobB.
Klubowicze Profesor Opublikowano 21 Lutego 2007 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2007 Oczywi?cie, że jaki? lokal się znajdzie dla Ciebie i Innych w podobnej sytuacji. O?rodek jest do?ć rozległy. Natomiast musicie się liczyć z nieco wyższymi opłatami za nocleg i posiłki. Jedynym argumentem, po za stało?ci? imprezy była dla wła?ciciela wcze?niejsza przedpłata. Ale my?lę że wzrost stawki za nocleg o raptem 2 zł. nie będzie powodem do rezygnacji !zeby Natomiast je?li w ogóle bierzecie pod uwagę udział w Grotnikach 2007 to proszę piszcie, łatwiej będzie planować ilo?ć koszulek czy porcji żywieniowych Zapraszam RobB. dzięki za info super że lokalik jaki? tam będzie opłata nawet więcej niż przytoczone 2 zł - to piku? w porównaniu imprez? i obecno?ci? na niej (przejrzałem info z ubiegłych i uważam że było i będzie super) na dzi? w 90% będę (mam niedaleko) jeżeli koszulka to XL (przy małej rozmiarówce XXL) Pozdrówko
Gość madzia Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Rezerwacja zrobiona prosze o koszulki: Madzia i Marcin -M Krzychu - XL 3 noce od czwartku bez ?niadań i obiadów (nie chcemy byc uzaleznieni) !zeby
pablos Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Opublikowano 22 Lutego 2007 Aby nie za?miecać w?tku ważnymi informacjami jestem na etapie uruchamiania strony zlotowej. "Bezpieczny zlot" - III Ogólnopolski Zlot Skuterów Grotniki 2007 Serdecznie zapraszam do odwiedzania .... stronka będzie się zmieniała w miarę napływu nowych informacji. Pozdrawiam
Gość Serialkg Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 !tut No i napewno ja sie pojawię !tut wypadało by pojechać skoro to już 3 Zlot.. jak dla mnie pierwszy - napewno będzie sympatycznie. Oby tylko droga z kołobrzegu była dobra... !tut Pozdrawiam i do zobaczenia w Czerwcu !scooter PS. Koszulka XL
pablos Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Opublikowano 14 Marca 2007 Czekamy na wszystkich i serdecznie pozdrawiamy. Proszę i jeszcze przypominam o wpisywaniu wg. schematu ilo?ć nocy,rozmiar koszulki , ilao?ć ?niadań ..... znacznie ułatwi to Nam przygotowania. Pozdrawiam
Daro Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Witam, oczywi?cie ja również planuje udział w zlocie jednak wci?ż nie jestem pewien czy dostane urlop (choć jest szansa że dostanę) , więc wstępnie rozmiar koszulki L, pobyt planuje od czwartku do niedzieli (3 nocki), ilo?ć ?niadań 3. Witam! Dla wszystkich zlotowiczów, którzy zapłac? cał? należno?ć za nocleg do 30 kwietnia wynegocjowali?my niższe ceny tj: Wpłata zaraz jak tylko będę pewny co do urlopu lub najpóĽniej do 30 Kwietnia.
Gość deleted1 Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Witam! No co się ?miejesz Daro ?? - Zawsze to ze 3 piwka więcej Oczywi?cie zachęcam wszystkich do udziału w zlocie. Przypominam również o konieczno?ci wpłacenia zaliczki przelewem gdyż samo podanie rozmiaru koszulki bez przedwpłaty nic nie da. Pozdrawiam
Gość Serialkg Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 Hehe no tak.. 3 piwa to jak by nie patrzec 30 min wiecej humoru PS. wplate tez zrobie max do polowy kwietnia bo nie ma to jak praca dokladnie... ale mysle ze z urlopem nie bedzie zle... tak jak pisalem koszulka XL, pobyt czwartek-niedziela. ---- See yaa soon ;]
Klubowicze kolce_de Opublikowano 22 Marca 2007 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2007 Hej ho! 1. Poprosze o BIG SWIFT banku -bez tego nie jestem w stanie zrobic przelewu. 2. Czy mozna sie dowiedziec o ceny pokojow w tym hotelu obok? 3. Istnieje jakis numer stacjonarny do tego osrodka? Na zwykle telefony mam oplate w abonamencie - za komorki musze sporo placic a wole wydac na co innego Pozdrowionka
RobB. Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Bardzo Cię proszę tel. stacjonarny do "Boruty" to: 42_717 90 00, a wszelkie informacje o hotelu w pobliżu "Boruty" znajdziesz tu: Hotel "Jedliczanka" Odno?nie SWIFTA to wieczorkiem jak Zołza z zajęć wróci !vampire Podaję SWIFTA dla Mbanku: BREXPLPWMUL Pozdrawiam RobB. A jakby kto? chciał poczytać o Grotnikach to proszę: Info Grotniki i Grotniki Może wła?nie dla tego piwo tu lepiej smakuje wieczorami !scooter !guns
Rekomendowane odpowiedzi