Gość Kasssia Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Z tego co słyszałam to jest to całkiem fajna impreza, więc wszystkie gwiazdy na niebie wskazuj?, że i ja pojawię się na zlocie w Grotnikach !happybth
W?ski Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Także "W?skiej" grupy nie powinno zabrakn?ć ... !happybth ... jak zwykle zreszt? ...
Gość elysek Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam! Ja też się powinienem zjawić !happybth. Może już na nowym sprzęcie ...
djquest2 Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 I mam pytanie: czy goscie spoza Polski byliby mile widziani? Dwie maxiskuterowe kolezanki mialyby ochote na przyjazd !piwko Pozdrowionka My?le ,że niepowinno być problemu z przyjazdem osób z zewn?trz. Zlot jest dla ludzi a nie dla skuterów przedewszystkim . Czym więcej osób tym impreza się zapowiada ciekawiej !piwko .
RobB. Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 I mam pytanie: czy goscie spoza Polski byliby mile widziani? Dwie maxiskuterowe kolezanki mialyby ochote na przyjazd !piwko Pozdrowionka My?le ,że niepowinno być problemu z przyjazdem osób z zewn?trz. Zlot jest dla ludzi a nie dla skuterów przedewszystkim . Czym więcej osób tym impreza się zapowiada ciekawiej !piwko . Oczywi?cie KAŻDY jest mile widziany nie zależnie od liczby kół na jakich przyjedzie i pojemno?ci silnika. Doceniamy również pasjonatów i dla nich jakie? mniej lub bardziej wygodne miejsce jako plecaczka zawsze się znajdzie Pozdrawiam RobB. !w00t
Gość miras Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Pomny kłopotów zwi?zanych z rezerwacj? miejsc noclegowych na "Zlocie Burgmanii 2007", chciałem już teraz zarezerwować miejsce w Grotnikach i spotkała mnie niespodzianka. Osoba do której dzwoniłem na podany nr telefonu odpowiedziała, że nie słyszała nic na temat zlotu w tym roku. !piwko Czyżby organizatorzy nie mieli zamiaru skorzystać z O?rodka Wczasowego "Boruta" którego zreszt? podaj? w pierwszym po?cie?
pablos Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Opublikowano 5 Lutego 2007 Pomny kłopotów zwi?zanych z rezerwacj? miejsc noclegowych na "Zlocie Burgmanii 2007", chciałem już teraz zarezerwować miejsce w Grotnikach i spotkała mnie niespodzianka. Osoba do której dzwoniłem na podany nr telefonu odpowiedziała, że nie słyszała nic na temat zlotu w tym roku. !piwko Czyżby organizatorzy nie mieli zamiaru skorzystać z O?rodka Wczasowego "Boruta" którego zreszt? podaj? w pierwszym po?cie? Fakt jeszcze nie negocjowali?my z o?rodkiem warunków .... ale lada moment .. o?rodek już będzie o wszystkim wiedział .... czekajcie na "Newsy" uruchomimy także konto na przedpłaty, napewno dla wszystkich chętnych znajd? się miejscówki. Więc proszę o cierpliwo?ć info będzie wkrótce. Pozdrawiam
pidzam Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Pablos und Zolza pamietajta ,ze ja jade bez zawijania do domu prosto z Burgmanii. Zeby pizmak nie jezdzil po proznicy.Zrobilem sobie zbyt duzy apetyt na ten zlot.
Gość APTO Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Niestety, wszystko wskazuje na to, że w tym terminie będę na regatach i tego już nie uda się zmienić, więc zazdroszczę wszystkim, którzy będ? w Grotnikach, bawcie się Wszyscy przednio! Pozdr. APTO !piwko
pablos Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Opublikowano 5 Lutego 2007 Pablos und Zolza pamietajta ,ze ja jade bez zawijania do domu prosto z Burgmanii.Zeby pizmak nie jezdzil po proznicy.Zrobilem sobie zbyt duzy apetyt na ten zlot. Pokręcicie się po okolicy ... mazowsza rzecz jasna ....zlot prawdopodobnie będzie na tyle wyj?tkowy, że będzie trwał 4 dni od czwartku do niedzieli !OK więc na te kręcenie się po mazowszu wiele czasu nie będziecie mieli . Cieszy mnie bardzo że tak zacna ekipa z s3m zawita .... to prawie jak wspólne wakacje maxiskuterowe 10 dni na zlotach ... gdzie jeden po drugim oho ho .... nie wiem jak to Nasze w?troby wytrzymaj? !piwko . Pozdrawiam
Gość deleted1 Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 Witam! Kochani, wszystko juz załatwione. Wszyscy chętni proszeni s? o dzwonienie do wła?ciciela o?rodka i rezerwowanie miejsc noclegowych. Numer telefonu do wła?ciciela to 697 625 335 . Zapewniam ze dla kazdego znajdzie sie miejsce Pozdrawiam
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 7 Lutego 2007 Sympatycy Opublikowano 7 Lutego 2007 Proszę o potwierdzenie postu Pablosa... czy zlot faktycznie będzie trwał cztery dni? To jest od czwartku 7 czerwca do niedzieli 10 czerwca? Nie wiem na ile dni mam robić ewentualn? rezerwację ...
Gość deleted1 Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 Proszę o potwierdzenie postu Pablosa... czy zlot faktycznie będzie trwał cztery dni? To jest od czwartku 7 czerwca do niedzieli 10 czerwca? Tak, zlot odbędzie sie w dniach 7,8,9 i 10 czerwca czyli 4 dni integracji !V
Klubowicze kolce_de Opublikowano 7 Lutego 2007 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2007 Hej ho! Urlop potwierdzony, wiec i ja deklaruje swoja obecnosc !V Jak sie da to z ekipa, jak sie nie da to sama, ale ja mam twarda watrobe, to dam rade !piwko Pozdrowionka
pablos Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Opublikowano 8 Lutego 2007 Prawie jak w Hiltonie .... ceny za łóżko od 18-30 PLN.
rafałek Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Jestem juz zarezerwowany od czwartku !tut !tut !piwko !piwko !tut !tut !OK !OK
Gość kari Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 Kochani, wszystko juz załatwione. Wszyscy chętni proszeni s? o dzwonienie do wła?ciciela o?rodka i rezerwowanie miejsc noclegowych. Witam, mam jedno małe pytanko - czy rezerwacji dokonuje się na słowo honoru skuterzysty, czy też koniecznie jest niezwłoczne przelanie pieni?żków? pozdrawiam cieplutko
pablos Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Opublikowano 10 Lutego 2007 Na chwilę obecn? jest możliwo?c rezerwacji słownej ... ale już niedługo uruchomimy konto na które będzie można a nawet trzeba !OKK wpłacać opłatę zlotow? i zadatek na poczet rezerwacji ale o tym wkrótce ... nie ma dramatu z miejscami noclegowymi jak zapewnił Nas wła?ciciel o?rodka -jest dostępnych ok. 160 łóżek ... a nieopodal jest hotel więc i tam co? się znajdzie. A tak na marginesie jak się łóżka skończ? zawsze można podnaj?ć kawełek podłogi gdzie? pod zadaszeniem. Pozdrawiam
Gość elysek Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Witam! A macie może informacje ile kosztuje nocleg w tym motelu obok bazy zlotu? Ja będę wiedział czy przyjadę dopiero w maju !OKK Dlatego obawiam się, ze może już nie być wolnych miejsc w bazie zlotu (no chyba, że namiot <lol>).
Gość deleted1 Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Witam wszystkich! Bardzo prosimy aby KAŻDY po dokonaniu słownej rezerwacji noclegu w o?rodku wpłacił zaliczkę za nocleg uzależnion? od ilo?ci dni na zlocie ( 10 zł noc od osoby) oraz opłatę zlotow? w wysoko?ci 30 zł. Tak więc je?li pan X przyjeżdża w czwartek i zostaje do niedzieli przeleje kwotę 30 zł za nocleg i 30 wpisowego czyli razem 60zł. Mam nadzieje ze to do?ć jasne Dane do przelewu: 23 1140 2004 0000 3802 3858 2309 Anna Broniszewska ul. Narutowicza 141 m. 46 90-146 ŁódĽ OBOWIˇZKOWE jest podanie w tytule przelewu swojego nicku z forum. Prosimy też aby?cie podawali nam rozmiary koszulek zlotowych w swoich postach na forum . Pozdrawiam
Gość elysek Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 WitaM! Czy "Opłata Zlotowa" pobierana jest od osoby czy od skuterka?
Gość deleted1 Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zawsze opłata zlotowa pobierana jest od zlotowicza czyli od osoby. Jak podzielicie sie jedn? koszulk? ? Dzięki opłacie zlotowej każdy uczestnik imprezy dostaje okre?lone przywileje (gratisy, jedzenie, piwo) dlatego każdy płaci za siebie.
Gość elysek Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Witam! Dziękuję za szybk? odpowiedĽ i jeszcze takie drugie pytanie ... chodzi mi o pokoje ... czy będ? łazienki i prysznic? Pozdrawiam Marcin
Gość deleted1 Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 heh s? pokoje o różnym standardzie, min. z łazienk? w pokoju. Pozostałe maj? łazienkę na 2 pokoje w pawilonie lub jest 1 łazienka na piętrze.
Rekomendowane odpowiedzi