Użytkownicy Vince Opublikowano 23 Lipca 2018 Użytkownicy Opublikowano 23 Lipca 2018 Wojtku, przelew poszedł - opłata zlotowa za wariant 1 + dodatkowy nocleg + posiłki (bez obiadu w piątek). Dzięki i do zobaczenia
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2018 Lista uczestników zaktualizowana. Spotykamy się już za dwa miesiące Dnia 20.07.2018 o 23:27, DYSIA napisał: Wojtuś, przelew wysłany za DYSIA i Irasko. Potwiedzimy czwartek...oraz wpłatę za czwartek, do kiedy najpóźniej? Sylwia, jeśli chodzi o wcześniejszy przyjazd, czyli w czwartek, proszę o potwierdzenie i dopłatę maksymalnie do końca sierpnia.
DYSIA Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 Super Wojtku, taki termin nas w pełni zadowala...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 24 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2018 Wojtku, przelew poleciał... Prosimy o jakąś dwójkę z przydziału, bo chrapię 6. SlawoyAMD - war. 1 - męska 7. Gosia - war. 1 - damska
darecki2059 Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 Wojtek przelew poleciał. Proszę o dwie jedynki dla mnie i dla córki w war. 1 a koszulki męska XXL i damska M. Dziękuje.
Sympatycy Urbi Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2018 Kolejna aktualizacja zrobiona. Do naszego wrześniowego spotkania pozostały już niecałe 2 miesiące :-)
kowal Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 witam, koszulka XXL, bo widzę brak - chyba nie podałem.
BLADY Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 Witam,jeśli to możliwe proszę o zmianę rozmiaru koszulki na s Mam jeszcze pytanie czy na miejscu będzie można kupić dodatkową koszulkę czy należy zamówić ją wcześniej
burgifan Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 Witam. Przelew zrobiony. Nic nie zmieniam. Pozdrowionka i do zobaczonka Pokój 2 os. z Bartkiem.
nat Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Wojtku, kaska za mnie poszła war. 1, pok. 2 osobowy z Kamilem do zobaczenia
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2018 Zapłacone od czwartku Koszulka M Pokoik z Treborem bardzo proszę. Do zobaczyska
Klubowicze ziga Opublikowano 30 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2018 Zapłacone od czwartku koszulki ziga męska XXXL Beata damska XXL
Maruda Opublikowano 31 Lipca 2018 Opublikowano 31 Lipca 2018 Wojtku z przyczyn od nas nie zależnych z wielkim żalem musimy zrezygnować z tej wspaniałej imprezy i przepraszamy za zamieszanie. Pozdrawiamy
Klubowicze Trebor Opublikowano 31 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2018 Kasa w drodze Pobyt od czwartku
Sympatycy Jaco Opublikowano 31 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2018 To na tą chwilę jedziemy, urlop załatwioy, dzięki Wojtek.ps. ( oby telefon był dopiero po powrocie z Waszej imprezy)Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
bep Opublikowano 31 Lipca 2018 Opublikowano 31 Lipca 2018 Ktoś z mazowieckiego/Warszawy wybiera się w piątek rano/skoro świt? Samemu nie wiem czy dam radę na raz. Jeśli są jeszcze miejsca na zlocie to bym się dołączył. Wysłane za pomocą iNokia 6230
czadzo Opublikowano 31 Lipca 2018 Opublikowano 31 Lipca 2018 Dnia 26.04.2018 o 21:08, czadzo napisał: Witam wszystkich bardzo "wiosennie" Bardzo proszę o wpisanie mnie na listę V majówki Zachodniopomorskiej 2018 Co prawda nie wiem jak długo będę musiał na kolanach błagać szefa o urlop, biorąc pod uwagę to, iż tydzień wcześniej będę na: XII Jesienne Spotkanie Bieszczadzkie w dniach 13-16.09.2018 roku Jak wiemy "nadzieja to matka głupich" więc idąc tym tropem mam szansę Brnąc dalej w nierealne, zapytuję jak nasz friend "SAPER" który jak już wszyscy wiemy że ma bliski , czy jest opcja przyjazdu w czwartek 20go września Legendarna już opinia o Waszych majówkach we wrześniu sprawia, że po prostu muszę tam być z Wami Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i do zobaczenia Żebrałem o urlop i lipa, w następnym roku rozłożę inaczej plany urlopowe, tak aby w końcu choć raz trafić na Waszą majówkę Słonecznej pogody i dobrej zabawy wszystkim życzę i bezpiecznej podróży "w te i nazat"
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Lipca 2018 Niestety jesteśmy zmuszeni zrezygnować z wyjazdu na Majówkę. Może za rok się uda. Miłej zabawy wszystkim życzę.
Sympatycy Urbi Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2018 11 godzin temu, basia-janek napisał: Wojtku z przyczyn od nas nie zależnych z wielkim żalem musimy zrezygnować z tej wspaniałej imprezy i przepraszamy za zamieszanie. Pozdrawiamy 1 godzinę temu, czadzo napisał: Żebrałem o urlop i lipa, w następnym roku rozłożę inaczej plany urlopowe, tak aby w końcu choć raz trafić na Waszą majówkę Słonecznej pogody i dobrej zabawy wszystkim życzę i bezpiecznej podróży "w te i nazat" 48 minut temu, EndriuBis napisał: Niestety jesteśmy zmuszeni zrezygnować z wyjazdu na Majówkę. Może za rok się uda. Miłej zabawy wszystkim życzę. Bardzo nam przykro, ale oczywiście rozumiemy. Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia następnym razem. Dnia 27.07.2018 o 06:49, BLADY napisał: Witam,jeśli to możliwe proszę o zmianę rozmiaru koszulki na s Mam jeszcze pytanie czy na miejscu będzie można kupić dodatkową koszulkę czy należy zamówić ją wcześniej Rozmiar zmieniony zgodnie z życzeniem... BLADY, na jakiejś niezłej diecie jesteś ;-) Dodatkową koszulkę należy zamówić wcześniej, najpóźniej do 10-ego sierpnia. 48 minut temu, EndriuBis napisał: Niestety jesteśmy zmuszeni zrezygnować z wyjazdu na Majówkę. Może za rok się uda. Miłej zabawy wszystkim życzę. Andrzej, kasa zwrócona. 7 godzin temu, bep napisał: Ktoś z mazowieckiego/Warszawy wybiera się w piątek rano/skoro świt? Samemu nie wiem czy dam radę na raz. Jeśli są jeszcze miejsca na zlocie to bym się dołączył. Wysłane za pomocą iNokia 6230 bep, zostałeś dopisany do listy uczestników. Do zobaczenia we wrześniu.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Sierpnia 2018 9 godzin temu, Urbi napisał: Andrzej, kasa zwrócona. Dzięki i przepraszam za kłopot.
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Dzięki i przepraszam za kłopot. Na razie jeszcze żaden kłopot. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Rogierro Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Wojtek, podaję rozmiaru koszulek kolegów Grucha XXL, Mały L
bep Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Środki poszły, koszulka męska XL. A pokój z kimś kto nie chrapie, a jak chrapie to i tak go zagłuszę . Do zobaczenia
burgifan Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wojtek potwierdzam wpłatę Bartka, z dnia 30 lipca, pozycja nr 43 na obecnej liście, tam w tytule przelewu coś Ci nabazgrał żebyś się zorientował, że o niego chodzi.
Rekomendowane odpowiedzi