wd40 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Prosze nas dopisać do listy Merida koszulka- M wd40 koszulka -L poprosimy pokój dwuosobowy.
Rysiak Opublikowano 23 Czerwca 2018 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Dnia 19.06.2018 o 10:42, Rysiak72 napisał: Proszę o uzupełnienie: 54. Rysiak72 - war. 1 - męska L pokój 4 osobowy Proszę o zmianę na pokój 1 osobowy. Reszta bez zmian.
Leo60 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Przelew wysłany, jeśli chodzi o dopłaty jak pokój jednoosobowy to będziemy się rozliczać na miejscu?
dr.big Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 "Inspekcja gospodarcza" ... Miejsce jest po prostu super, zrobiło na mnie wrażenie za tą cenę, teren ośrodka jest zalesiony, czysty i schludny, powietrze świeże, mały ruch- jest naprawdę swietnie, mówię Wam warto przyjechać. Pozdrawiam Kilkaset mertów dalej...
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Czerwca 2018 Wygląda naprawdę zacnie, szkoda, że do września jeszcze taki kawał czasu.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Czerwca 2018 Administrator Opublikowano 26 Czerwca 2018 Super miejscówka! Jest radość
Klubowicze Piootr Opublikowano 26 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2018 Wojtku, z bólem serca proszę o definitywne wykreślenie z listy uczestników V Majówki Zachodniopomorskiej. Ubolewam nad tym bardzo. W tym roku mógłbym przyjechać nareszcie na dwóch kołach, ale niefortunny splot dat sprawił, że nie dam rady się rozdwoić. Dokładnie w ten sam weekend odbywa się w Poznaniu BIKE CHALLEGE 2018. Zapisany jestem na dystans 120 km i zamierzam naprawdę powalczyć o dobry wynik. Co prawda sam wyścig w Poznaniu jest dopiero w niedzielę 23.09, ale nie mam możliwości przyjechania do Pogorzelicy Akaczem i jednocześnie zabranie roweru. Przyjazd samochodem w pojedynkę kolejny raz nie wchodzi w rachubę ze względów ekonomicznych. Trudno, nie można mieć ciastka i zjeść ciastko. Życzę dobrej zabawy wszystkim uczestnikom. P.S. Cyfra 2300 mówi o liczbie dotychczas zarejestrowanych uczestników. Urbi szkoda, że nie pojedziesz z nami (jedzie też XMarcinX), bo wiem, że mocno trenujesz. U mnie duch sportowca jednak zwyciężył.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Czerwca 2018 Administrator Opublikowano 26 Czerwca 2018 17 minut temu, Piootr napisał: [...]Ubolewam nad tym bardzo [...] Trudno, nie można mieć ciastka i zjeść ciastko Kwestia priorytetów...
Klubowicze Piootr Opublikowano 26 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2018 Mariusz, jak zawsze. Szczególnie, że data Poznań Bike Challenge była w moim kalendarzu wcześniej ( i opłacony pakiet startowy ) niż ogłoszona data V MZ. Szkoda. Life.
dr.big Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 20 minut temu, Piootr napisał: (...) Ubolewam nad tym bardzo. (...) Po tym co tam dzisiaj widziałem, to masz nad czym .
Klubowicze Piootr Opublikowano 26 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2018 Trudno, moja strata, jakoś będę musiał sobie to zrekompensować, bo ośrodek z twoich zdjęć wygląda luksusowo. Towarzystwo też będzie zacne. C'est La Vie
Tatko Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Za pokój pojedynczy ile i dla czego tak drogo. poproszę o jedynkę muszę się wyspać.
Sympatycy kris02 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 26 Czerwca 2018 6 godzin temu, PINKI napisał: Aż trudno się już doczekać Zaczynamy się pakować
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Czerwca 2018 Dnia 19.06.2018 o 08:39, EndriuBis napisał: Proszę o wstępną rezerwacje miejsca. EndriuBis , warian 1, koszulka XXL, przyjazd w piątek. Proszę o dopisanie do listy mojej żony: Barbara , wariant 1, koszulka damska XXL, przyjazd w piątek. - jak można proszę o prze numerowanie na liście możemy być nawet na końcu.
Maruda Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Poprosimy koszulki damska - L męska -XL
Klubowicze krzytro Opublikowano 27 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2018 Dla mnie dwa razy męska LWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
dr.big Opublikowano 28 Czerwca 2018 Opublikowano 28 Czerwca 2018 4,5 kilometra dalej w Niechorzu, możemy "wskrobać się" na prawdziwą latarnię morską... Obok park miniatur z mniejszymi latarniami polskiego wybrzeża też jest ... -> http://park-miniatur-latarni.pl/pl/
dr.big Opublikowano 28 Czerwca 2018 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Jest, na tej . A na tej w Niechorzu oraz na reszcie wybrzeża to jest winda, która się nazywa schodami ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Czerwca 2018 Administrator Opublikowano 28 Czerwca 2018 Po co winda? Trzeba się ruszać Pomysł z latarnią morską super
PINKI Opublikowano 28 Czerwca 2018 Opublikowano 28 Czerwca 2018 12 minut temu, MariuszBurgi napisał: Po co winda? Trzeba się ruszać Pomysł z latarnią morską super I zadyszka na bank ale podejmę wyzwanie i postaram się wtachać swoje cztery litery
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 28 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Czerwca 2018 Bardzo fajna latarnia, zdobyliśmy ją z Endriem w tamtym roku, jako ostatnią. Co prawda ta w Świnoujściu jest trochę wyższa, ale ta też mi się podobała. Może w tym roku uda się zdobyć kolejne?
Rekomendowane odpowiedzi