MISIEK Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Dnia 4.04.2018 o 11:05, Urbi napisał: Impreza oficjalnie rozpocznie się od piątku popołudniu, ale oczywiście będzie opcja przyjazdu już w czwartek. W takim razie melduję się późnym wieczorem w czwartek. Dnia 4.04.2018 o 10:45, Saper napisał: na chwilę obecną mam w planie: Muzeum Zimnej Wojny w Podborsku (dzięki MISIEK). Muzeum Oręża Polskiego w Kołobrzegu. Grzesiu.! Czy masz już zaklepany termin zwiedzania bunkrów w Podborsku.?
PINKI Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Saper napisał: Nie widzę przeszkód, lubię takie klimaty i w związku z tym na chwilę obecną mam w planie: Muzeum Zimnej Wojny w Podborsku (dzięki MISIEK). Muzeum Oręża Polskiego w Kołobrzegu. Czekam tylko na konkrety odnośnie imprezy (będzie opcja czwartek?). Aczkolwiek termin już mam wbity w kalendarz i rozpocząłem "akcję kombinację" aby wtedy móc przyjechać. Wszak przecież mam "blisko". Zwiedzanie chcesz zacząć w czwartek czy w piątek ? Muszę wiedzieć żebym wiedział kiedy przyjechać
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Kwietnia 2018 7 minut temu, MISIEK napisał: Grzesiu.! Czy masz już zaklepany termin zwiedzania bunkrów w Podborsku.? Jeszcze nie, ale podobno zwiedzanie w soboty i w niedziele. Bliżej terminu spotkania podzwonię i pogadam jakie są opcje zwiedzania, może się okazać, że Podborsko będzie w niedzielę. 6 minut temu, Grzegorz.Michalak napisał: Zwiedzanie chcesz zacząć w czwartek czy w piątek ? Muszę wiedzieć żebym wiedział kiedy przyjechać Czwartek spędzę w drodze, aby wieczorem dotrzeć na miejsce, zwiedzanie w piątek przed oficjalnym rozpoczęciem "Majówki" wrześniowej.
PINKI Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 I tej wersu się trzymamy Czekam na info od ciebie i do zobaczenia
MISIEK Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 11 minut temu, Saper napisał: Czwartek spędzę w drodze, aby wieczorem dotrzeć na miejsce, zwiedzanie w piątek przed oficjalnym rozpoczęciem "Majówki" wrześniowej. To tak jak ja - przybędę w czwartek późnym wieczorem po godz. 20-tej. Jeśli można chętnie się dołączę do Twoich piątkowych planów zwiedzania.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Kwietnia 2018 8 godzin temu, MISIEK napisał: (...)Jeśli można chętnie się dołączę do Twoich piątkowych planów zwiedzania. Nie widzę przeszkód na dołączenie, potrzebne tylko chęci.
PINKI Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 4 godziny temu, Andrzej.S napisał: Grzesiu i ja. Andrzeju dwa Grzesie i Ty Do szybkiego zobaczenia
Tatko Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Jak znam życie to jeszcze jeden Endriu doklepie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Andrzej.S napisał: Jak znam życie to jeszcze jeden Endriu doklepie. Kurcze, czyżby o mnie mowa ? No obserwuje temat, decyzja nie długo. Problem w tym że czasem w tym roku mogę przyjechać z szanowną małżonką, a wtedy pewnie obiekty militarne nie będą mnie interesować - przynajmniej wg teorii mojej lepszej połowy
PINKI Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 8 minut temu, EndriuBis napisał: Kurcze, czyżby o mnie mowa ? No obserwuje temat, decyzja nie długo. Problem w tym że czasem w tym roku mogę przyjechać z szanowną małżonką, a wtedy pewnie obiekty militarne nie będą mnie interesować - przynajmniej wg teorii mojej lepszej połowy Nie martw się na zapas. Zrobimy jej jakieś miłe gniazdko na plaży pod parasolką i full opcją
Sympatycy kris02 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2018 25 minut temu, Grzegorz.Michalak napisał: Nie martw się na zapas. Zrobimy jej jakieś miłe gniazdko na plaży pod parasolką i full opcją Przygarniecie kropka
Tatko Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Endriu mamy tylu Kolegów tak myślę że na pewno zaopiekują się Twoją Panią.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, EndriuBis napisał: w tym roku mogę przyjechać z szanowną małżonką, 1 godzinę temu, Grzegorz.Michalak napisał: Nie martw się na zapas. Zrobimy jej jakieś miłe gniazdko na plaży pod parasolką i full opcją Ale być może małżonka woli opcję Leżajsk czy Okocim a nie Full
Maruda Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Wreszcie w tym roku i my możemy się wybrać na majówkę we wrześniu proszę dopisz nas na ful opcję Basia, Janek pokój 2
czadzo Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Witam wszystkich bardzo "wiosennie" Bardzo proszę o wpisanie mnie na listę V majówki Zachodniopomorskiej 2018 Co prawda nie wiem jak długo będę musiał na kolanach błagać szefa o urlop, biorąc pod uwagę to, iż tydzień wcześniej będę na: XII Jesienne Spotkanie Bieszczadzkie w dniach 13-16.09.2018 roku Jak wiemy "nadzieja to matka głupich" więc idąc tym tropem mam szansę Brnąc dalej w nierealne, zapytuję jak nasz friend "SAPER" który jak już wszyscy wiemy że ma bliski , czy jest opcja przyjazdu w czwartek 20go września Legendarna już opinia o Waszych majówkach we wrześniu sprawia, że po prostu muszę tam być z Wami Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i do zobaczenia
DYSIA Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Dnia 4.04.2018 o 11:05, Urbi napisał: Impreza oficjalnie rozpocznie się od piątku popołudniu, ale oczywiście będzie opcja przyjazdu już w czwartek. Wojtku...szykujemy wyjazd na Rugię przed Majówka, ale jeśli nam się coś zmieni, to jesteśmy od czwartku. Pamiętasz o pokoiku dwuosobowym dla mnie i Iraska
Forestq Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Witam, proszę o dopisanie mnie do listy super Majówki - w tym roku moja obecność obowiązkowa. Pozdrawiam
Klubowicze krzytro Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2018 A tu jakaś lista będzie?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Będzie, będzie, ale jak już zostaną podane wszelkie informacje organizacyjne. Trzeba poczekać aż Organizatorzy dograją wszelkie szczegóły.
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2018 15 godzin temu, DYSIA napisał: Wojtku...szykujemy wyjazd na Rugię przed Majówka, ale jeśli nam się coś zmieni, to jesteśmy od czwartku. Pamiętasz o pokoiku dwuosobowym dla mnie i Iraska Oczywiście, że pamiętam - będę w odpowiednim czasie pytał o preferencje noclegowe uczestników. 1 godzinę temu, krzytro napisał: A tu jakaś lista będzie? Spokojnie Krzysiu, lista będzie stworzona w odpowiednim momencie, w oparciu o wcześniejsze deklaracje... Godzinę temu, Saper napisał: Będzie, będzie, ale jak już zostaną podane wszelkie informacje organizacyjne. Trzeba poczekać aż Organizatorzy dograją wszelkie szczegóły. Tak właśnie...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Administrator Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Niezależnie od szczegółów proszę o dodanie mnie do listy uczestników V Majówki Zachodnioporskiej Koszulka XL. Przewidywany przyjazd w czwartek.
Rysiak Opublikowano 1 Czerwca 2018 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Proszę również i mnie dopisać do listy.
Leo60 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Proszę również i mnie dopisać do listy. Koszulka XL
Rekomendowane odpowiedzi