Klubowicze Jack Opublikowano 8 Czerwca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2024 Zaplanowana wycieczka nie wystartowała z powodu znikomej frekwencji. Kolejny możliwy termin startu to 22 czerwca. Może ktoś?
RONIN Opublikowano 9 Czerwca 2024 Opublikowano 9 Czerwca 2024 A myślałem , że się gdzieś spotkamy. My pierwszy raz na strzała wczoraj o 18:30 ruszyliśmy na Sarajewo. W takim razie zjemy za Was 😉.
kordziuk Opublikowano 9 Czerwca 2024 Opublikowano 9 Czerwca 2024 Dawaj do Petrovaca będę tu do środy Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
RONIN Opublikowano 9 Czerwca 2024 Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zapowiadają piękny tydzień w Macedonii więc pewnie skoczymy najpierw do Skopje i na Ohryd. Montenegro w przyszłym tygodniu jak będziemy wracać do Sarajewa po auto. Tak się najedliśmy w Doboju, że teraz tylko ciasteczko na kolację.
Klubowicze Jack Opublikowano 16 Czerwca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2024 Ruszamy w sobotę 22.06. Zebrało się kilka osób. Możemy wziąć jeszcze jedną osobę, jak by ktoś był chętny.
spring Opublikowano 26 Czerwca 2024 Opublikowano 26 Czerwca 2024 Jacku forumowicze dopominają się o relacje. Dokąd Was poniosło ? Cisza jakaś prądu nie ma czy wycieczka taka spokojna Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2024 Cześć. Odwiedzam miejsca w większości już znane i obfotografowane. Była droga P14 i R8, potem SH20 w Albanii. A tak, to tradycyjnie plażing i łomżing. 😎🏖️😆
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2024 O, tego gościa to niektórzy z forum znają. 😀
Klubowicze Jack Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2024 W okolicach Szkodry spotkaliśmy dziś parę z Polski na szarej Integrze, jadącą w tym samym kierunku. Rejestracja SK. Rozjechaliśmy się, my na Ulcinj, oni na Szkodrę. Kierownik na Integrze zagadnął chwilę do mojego kolegi, że jadą z Grecji. Czy to ktoś od nas?
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2024 Jak niewiele trzeba, żeby było wszystko... 😉 Sudbina radi. Ale kucharz inny, obsługa inna. Nie ma tego super grzecznego kelnera. Obsługuje jakaś gruba baba z papierosem. Wewnątrz Rosjanie w koszulkach z Putinem. No i przede wszystkim jagnetina pod sačem już nie taka smaczna. Inaczej zrobiona, bardziej sucha, inaczej podana. Nie powiem, że zła, ale już nie rewelacja.
spring Opublikowano 3 Lipca 2024 Opublikowano 3 Lipca 2024 A gdzie takie tlumy plażowiczów ? Jednak lepiej przed sezonem jechać, wtedy całe plaże dla nas były.Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2024 19 godzin temu, spring napisał(a): A gdzie takie tlumy plażowiczów ? Jednak lepiej przed sezonem jechać, wtedy całe plaże dla nas były. Tłumy w Sutomore. U Zorana nie ma miejsc. Pewnie, że lepiej przed sezonem. Albo po.
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Lipca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2024 Przejście graniczne ALB - MNE w Sukobin. Zawsze motocykle przejeżdżały przejściem dla pieszych. A teraz o:
Klubowicze grzybek Opublikowano 4 Lipca 2024 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2024 Ale widzę, że gdzieś cię dogonił lekki deszczyk. Super wrażenia👍
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Lipca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2024 11 godzin temu, grzybek napisał(a): Ale widzę, że gdzieś cię dogonił lekki deszczyk. Super wrażenia👍 A nie, to ten Italiano taki wrażliwy, że w kon... w przeciwdeszczówce. My normalnie, jak zwykle przemykalismy pomiędzy kropelkami. 😆😆
RONIN Opublikowano 6 Lipca 2024 Opublikowano 6 Lipca 2024 W dniu 4.07.2024 o 08:30, Jack napisał(a): Przejście graniczne ALB - MNE w Sukobin. Zawsze motocykle przejeżdżały przejściem dla pieszych. A teraz o: Byliśmy tam dwa tygodnie temu jak jechaliśmy na Theth. W jedną stronę było otwarte a jak wracaliśmy to też był ten znak. Po tylu latach wreszcie zatrzymaliśmy się za Foca i zaliczyliśmy rafting na Tarze. Nawet zdecydowałem się chwilę popływać. Oczywiście w Kosowie nadal mnie fascynują instalacje energetyczne. 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 6 Lipca 2024 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2024 Jakim sprzętem polatałem? Transalpem?
RONIN Opublikowano 6 Lipca 2024 Opublikowano 6 Lipca 2024 @grzybek prawdziwi skuterowcy jeżdżą tylko automatami a Trampek jest tylko w manualu.
Klubowicze grzybek Opublikowano 6 Lipca 2024 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2024 Acha. A prawdziwy motocyklista to ze sprzętem w manualu. I takie od wieków krążą dogmaty. O wyższości szkoły jońskiej od ateńskiej.:)
Rekomendowane odpowiedzi