Sympatycy irasko Opublikowano 14 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2018 No dobrze, jesteśmy na miejsc. Pogoda super...dogadaliśmy się z miejscowym szamanem. Wcześniej obiad w prawdziwym PRL-owskim stylu w Nałeczowi w Starej Aptece. Kolejka do kasy i 16 zyla za zestaw...
DYSIA Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Dzisiaj Sandomierz....pełen luz przy fantastycznej pogodzie...
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Czerwca 2018 My z Putkiem na miejscu, nawet skutery zatankowane, żeby nie było.Teraz czekamy na resztę "wycieczki". Ciepełko. Dojechali i inni.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Czerwca 2018 Godzinę temu, Saper napisał: Dojechali i inni. A tego z tą bujną fryzurą to chyba już gdzieś widziałem Ale Wam wszystkim zazdroszczę no ale "życie panie to nie bajka" miłej zabawy wszystkim życzę
Klubowicze Ewik Opublikowano 15 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2018 Wrzonio już ruszył czekam na niego po drodze , mam nadzieję że zatrzyma się i zabierze
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Czerwca 2018 Wrażeń ciąg dalszy, rozmowy na statku.
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2018 Co po niektórzy preferują opalanko podczas Rejsu
Sympatycy orzeł Opublikowano 15 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2018 Jak patrzę na te trunki kolorowe. marki "Lubelskiej" i jeszcze popijane colą. To ja wam kochani tylko współczuję jutrzejszego poranka. Przy takiej ilości cukru i alkoholu to bedzie was trzymac jak w termosie ze 3 dni. P.s Bracie nie skwasniała?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Czerwca 2018 2 godziny temu, orzeł napisał: P.s Bracie nie skwasniała? Nie jestem pewny, bo bałem się sprawdzić osobiście, (czystą to tak, ale kolorowe?), poranek prawdę powie.
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2018 Ej, co wy wszyscy prawicie. My tu sportowcy, gramy w gręA śpiochy niech śpią. Good night. Ej, co wy wszyscy prawicie. My tu sportowcy, gramy w gręA śpiochy niech śpią. Good night.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2018 18 minut temu, Piootr napisał: Ej, co wy wszyscy prawicie. My tu sportowcy, gramy w grę A śpiochy niech śpią. Good night. No i git Tylko cicho mi tam bo "stara niedźwiedzica mocno śpi... Jak się zbudzi będzie źle :)" Za nami bardzo udany dzień A dziś przed nami dzień z jazdą i ze zwiedzaniem i pogodę piękną zapowiadają
Tatko Opublikowano 16 Czerwca 2018 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Pozdrowionka z Kazika o pogodzie nie piszę bo wiadomo ..Dla Tych co się odchudzają świeżutkie prosto z pieca.Smacznego.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Czerwca 2018 Administrator Opublikowano 16 Czerwca 2018 Grzeję do Was. Do zobaczenia już za moment w Puławach No i na miejscu... Jest pięknie No i jest papu Popołudniowe dyskusje przy złocistym
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgodnie z hasłem:Kontrola najwyższą formą zaufania, nadzór musi być.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Czerwca 2018 Administrator Opublikowano 16 Czerwca 2018 Wieczorne Kazimierzowskie rozmowy nt. jedynie słuszne Integra dwukufrowa Co tam panie w navi w AK550 SW-T by Karton (ex Krisso) A jak tam CVT w nowych AN650? IntegracjA Rozmowy różne... Poprzeczne i podłużne Skuter MC Gyvera
Klubowicze KasiaP Opublikowano 16 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2018 Puławy Janowiec
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Czerwca 2018 Oj tak, działo się działo, jakieś machlojki z kuframi grupa "trzymająca władzę" Jakiś wąwóz, albo dół... takie dziwne drzewa. Jakieś ruiny, albo cuś, I tak dalej, ale trzeba było być, bo tego się nie da opowiedzieć.
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2018 Na koniec jakaś taka fajna fotka mi wyszła. Dobranoc Burgmanio
Tatko Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Dzień dobry Burgmanio.Jak się nie jeżdzi to takie kwiatki rosną. Nałęczów. O. Park. Teraz na pewno będzie stał.
Klubowicze Piootr Opublikowano 17 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2018 Ja już melduję się z bazy. Bardzo dziękuje Kasi i Markowi za bardzo sprawną organizację całego spotkania, a Grupie Śląsk za „przygarnięcie” na cały weekend. Chciało by się rzec : więcej, więcej. Około 9:30 rozjechaliśmy się na dalsze zwiedzanie i do domów. Do następnego.
Rekomendowane odpowiedzi