Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Allegro kupa- widziałeś/oglądałeś skuter niezgodny z opisem? Ostrzeż innych...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M202169

to jest ciekawy przypadek cena przystępna nawet w miare ??

tylko czy na prawde jest taka w spaniła B)

Witam

Interesuje mnie ilo?ć przejechanych mil. Na zdejęciu kokpitu widać dokładnie

13299,6. Od 98 roku jest to bardzo mała liczba, dlatego zaiteresowałem się tym iżliczby te s? bardzo krzywe. 1 i 3 s? ewidentnie niżej niż 29, natomiast ostatnia 9 jest znowóż na wysoko?ci 13. Czy może to ?wiadczyć o kręceniu przebiegu czy może istnieje inne wytłumaczenie??

Dopiero nie dawno zwróciłem na to uwagę i za każdym razem gdy poruszam się jakim? pojazdem sprawdzam jego przebieg i ułożenie cyfr. W większo?ci pojazdów były równe. Nawet w oplu z 1991 roku wszystkie cyfry były równo wskazuj?c 179665 km.

Będe wdzięczny je?li kto? bedzie w stanie mi to wyja?nić.

Pozdrawiam Mikołaj

Gość kamyk128
Opublikowano

U mnie w samochodzie s? nie równo liczby. Nie był nigdy kręcony bo mam go od nowo?ci więc chyba nie jest to reguł?.

Opublikowano

A czytali?cie dokładnie opis :B)

Orginalny przebieg 13299 mil.
Opublikowano

Raptem ze 20k km to i tak pikus jak na 8 latka B)

Opublikowano
A czytali?cie dokładnie opis :B)
Orginalny przebieg 13299 mil.

Witam

Nie bardzo wiem o co ci chodzi. Czy oto że przebieg jest w milach, co zauwazylem ale nie zmienia faktu ze jest to skuter z 98, a przebieg 21402 kilometry to nie wiele.

Czy może chodziło ci o zwrot "orginalny przebieg"??

No raczej nie napisałby, że przebieg 13299 MIL ale kręcony. Chyba że się myle :)

Pozdrawiam Mikołaj

Gość Svempas
Opublikowano

Ja bym czasu nie tracił... To oni sprzedać chc? Majesty 125 z 2004r w starej budzie :D . Pozatym skutery z włoch... i te przebiegi !V :D

Gość Bobik X9
Opublikowano

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=103556185

Kolo ma do sprzedania "skutera " :lol: spoko

Kanapa o ile pamietam jest czarna w oryginale, a podłoga wylożona jakim? materiałem badziej chropowatym to jest gładziutko... ?mierdzi mi ta Majesty...dobrze ze nie napisał "nie jestem handlarzem" Z pleneru wynika ze chyba jest...a uczciwego handlarza nie spotkałem niestety!

Gość byczek72
Opublikowano
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M202169

to jest ciekawy przypadek cena przystępna nawet w miare ??

tylko czy na prawde jest taka w spaniła !scooter

Witam

Interesuje mnie ilo?ć przejechanych mil. Na zdejęciu kokpitu widać dokładnie

13299,6. Od 98 roku jest to bardzo mała liczba, dlatego zaiteresowałem się tym iżliczby te s? bardzo krzywe. 1 i 3 s? ewidentnie niżej niż 29, natomiast ostatnia 9 jest znowóż na wysoko?ci 13. Czy może to ?wiadczyć o kręceniu przebiegu czy może istnieje inne wytłumaczenie??

Dopiero nie dawno zwróciłem na to uwagę i za każdym razem gdy poruszam się jakim? pojazdem sprawdzam jego przebieg i ułożenie cyfr. W większo?ci pojazdów były równe. Nawet w oplu z 1991 roku wszystkie cyfry były równo wskazuj?c 179665 km.

Będe wdzięczny je?li kto? bedzie w stanie mi to wyja?nić.

Pozdrawiam Mikołaj

Witam

zerkn?łem na ten licznik i wydaje mi sie ok, to że 2i9 s? wyżej to wynik łopatek które już powoli zaczęly ci?gn?ć by przeskoczyło na kolejn? cyferke. A przebieg może mieć taki, bo jak kto? używa motorek tylko do jazdy rekreacyjnej w ładna pogode to jest możliwe. Ja kupiłem w zeszłym tygodniu BMW F650 enduro z 97 roku z przebiegiem 11450km to też miby podejżane ale kupilem go w niemczech i ma podbite przeglady, silnik pracuje super tak wiec mam czym po?migać po lesie. :D

• Administrator
Opublikowano
Kupa to może i nie, ale licznik ma cofniety o 20 000  !scooter

Skuter zostawił w Sieradzu za 650tke kolega forumowy Pawko i to tam wła?nie przebieg magicznie zmalał.

http://www.allegro.pl/item105528660_suzuki...400_warto_.html

Rudy... mała poprawka:

Skuter zostawił w rozliczeniu nasz klubowicz Pawka.

Pawko jest z okolic Poznania (brak wpisu w Klubie) a Pawka z okolic Warszawy.

Czasem jedna litera robi wielk? różnice... :)

Opublikowano

Przepraszam !scooter

• Administrator
Opublikowano

A nie za ma co !scooter

Po prostu chciałem poprawić co? co pozwoli jeszcze skrupulatniej prowadzić Twoje zapiski detektywistyczne oraz bazę danych allegrowych Qp :)

• Sympatycy
Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M212497

OŁ MAJ GAD... To "Motocykl lekko uszkodzony" to chyba pisał |LEPY... Lekkie uszkodzenie? MASAKRA. Czy to jaki? dinozaur Go zaatakował i odgrzł jego czę?ć??

Do wymiany kupe czę?ci(mówie tu w przypadku kupuj?cego pedanta :P ).

Pozdrówki, Kuba :D

P.S. DUŻY + za piękne chodaczki :P

• Administrator
Opublikowano

Kubo... może nie masakra ale na moje oko naprawa wyniesie min. 2000 PLN.

Pojazd nie jest zarejestrowany w PL, pewnie sprowadzany.

Nie wiem ale ostatnio odnoszę wrażenie, że sprzedaj?cy powariowali z cenami albo ja zbyt tanio sprzedałem swojego bezwypadkowego, wylizanego An 650, który miał 6000 tkm, salon PL i wygl?dał jakby wczoraj wyjechał z salonu... że o dodatkach za ok. 3000 PLN nie wspomne :D

• Sympatycy
Opublikowano

Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać...

Nie alegro ale zdaje się że qpa !tut

Ważna kolejno?ć:

debiut

skucha

oferta

:D !OKK

pzdr

Opublikowano
Nie wiem ale ostatnio odnoszę wrażenie, że sprzedaj?cy powariowali z cenami albo ja zbyt tanio sprzedałem swojego bezwypadkowego, wylizanego An 650, który miał 6000 tkm, salon PL i wygl?dał jakby wczoraj wyjechał z salonu... że o dodatkach za ok. 3000 PLN nie wspomne 

Fakt..

Gdybym wiedział.. !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M212495

hehe tre?c jest ZAJEBISTA--> "LEKKO USZKODZONE OWIEWKI."...

Choć w sumie owiewki akurat rzeczywi?cie s? niedużo uszkodzone :lol::lol::D

Ale go?ć zapomniał wspomnieć o reszcie !OKK . No i cena wydaje Mi się troche kosmiczna, patrz?c na potrazebne koszty do doprowadzenia do stanu iddeał...

Pozdrówki, Kuba !tut