dr.big Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Francja- Argentyna 2:1, Urugwaj- Portugalia 1:2, Hiszpania- Rosja 2:0, Chorwacja- Dania 1:0, Brazylia- Meksyk 1:0, Belgia- Japonia 1:0, Szwecja- Szwajcaria 2:0, Kolumbia- Anglia 0:3
Klubowicze DaniL Opublikowano 29 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2018 Ja już bez konkretnych wyników, ale za to do końca:
dr.big Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Nietypowo i odważnie ... Croatia- World Champion...
bobby Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Po dzisiejszym meczu mogę powiedzieć tylko jedno...
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2018 W ubiegłą niedzielę Lewandowski, wczoraj Messi i Ronaldo, a dziś cała gwiazdorska La Roja. Czy w poniedziałek pożegnamy Neymara ? Czy te Mistrzostwa to kryzys tytanów piłki czy lenistwo sytych kotów ? Od dziś trzymam kciuki za gospodarzy tego turnieju. Mam sentyment do trenera. Powodzenia Stasiu. I jeszcze na wesoło. Po prawej Dmitrij Miedwiediew, po lewej Król Hiszpanii Filip, a w środku Ryszard Ochódzki
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Lipca 2018 8 godzin temu, Piootr napisał: W ubiegłą niedzielę Lewandowski, wczoraj Messi i Ronaldo, a dziś cała gwiazdorska La Roja. Czy w poniedziałek pożegnamy Neymara ? Zapomniałeś jeszcze o Salahu i reprezentacji DE . Nic do Rosjan nie mam, ale po ostatnim meczu z Portugalią stawiam na Urugwaj
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2018 Tak, zgadza się. Niemcy wielcy przegrani. Dziś na przekór wielu kibicuję Meksykowi. Postawili się w pierwszym swoim meczu na tych mistrzostwach Argentynie, może Brazylii też poradzą. Fajnie wyglada też młody zespół Anglii z ich kapitanem Harry Kaen’em. Po składzie Belgii też możemy oczekiwać dobrej piłki.
bobby Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Niemcom nie ma się co dziwić, przeczytajcie http://radiogol.pl/felieton/liga-borciucha-mistrzowskie-fatum-ma-nowa-germanska-ofiare/
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2018 Dziś na przekór wielu kibicuję Meksykowi. Postawili się w pierwszym swoim meczu na tych mistrzostwach Argentynie Nie Argentynie, a wspomnianym wyżej Mistrzom Świata Niemcom, oczywiście.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2018 Columbia - Anglia... Chyba jeden z najładniejszych meczów tych mistrzostw... Napięcie do końca. Jestem za Kolumbią
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Lipca 2018 E tam, bez przesady - dramatyczny może i tak. ale ładny ? Chwilami przypominał wrestling zobaczymy co pokażą w dogrywce.
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2018 Columbia - Anglia... Chyba jeden z najładniejszych meczów tych mistrzostw... Napięcie do końca. Jestem za Kolumbią Trudno mówić o pięknie w tej dyscyplinie sportu, przecież to nie gimnastyka artystyczna. Mecz brzydki, pełen walki fizycznej zakończony losowaniem (karne). Jak dla mnie najlepszy dotychczas mecz to Francja - Argentyna
Klubowicze Piootr Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2018 Troszkę na wesoło o naszej reprezentacji w koszulkach Chorwacji ?. Mi najbardziej przypadł do gustu Atmosferič
Klubowicze DaniL Opublikowano 15 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2018 Nietypowo i odważnie ... Croatia- World Champion... No i niewiele zabrakło MŚ zakończone, gratulacje dla Francji, szkoda Chorwatów ale dla nich też gratulacje za wielką i piękną walkę
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Lipca 2018 Było i się skończyło Ale mecz finałowy - nawet fajny. Jak by nie było remis Mandżukić strzelił 2 bramki
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2018 Dla mnie najlepszym podsumowaniem tych Mistrzostw jest to zdjęcie. Wspaniały dzieciak. Kariera przed nim, a czapką może przykryć wielkich Ronaldo i Messiego.MBAPPE tout le meilleur ! Koleje to piękne ujęcie Prezydent Chorwacji i Prezydenta Francji. Nagroda główna „Złoty Parasol” dla W.Putina :-( Niepohamowana radość Prezydenta Francji ... Król strzelców Mistrzostw Świata z 6 golami na koncie Anglik Harry Kane I jeszcze na koniec, wielce wymowne zdjęcie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Lipca 2018 9 godzin temu, Piootr napisał: Dla mnie najlepszym podsumowaniem tych Mistrzostw jest to zdjęcie. Wspaniały dzieciak. Kariera przed nim, a czapką może przykryć wielkich Ronaldo i Messiego. MBAPPE tout le meilleur ! Pożyjemy zobaczymy. Już nie jeden taki młokos źle skończył, bu mu kasa i popularność zaszkodziła. Jak będzie dalej pracował i się rozwijał to i owszem - za parę lat coś z niego będzie, ale na razie do Ronaldo czy Messiego jednak bym go nie porównywał. Nawet do naszego Lewandowskiego trudno się odnieść. Niech pokaże to co na mistrzostwach przez 2 - 3 najbliższe sezony, wtedy pogadamy.
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2018 Nie wiem czy jesteś kibicem piłki nożnej tylko na czas wielkich imprez czy na co dzień pasjonujesz się tą dyscypliną sportu. Tak się składa, że ja od kilku lat obserwuję rozwój tego piłkarza i widzę w nim ogromny postęp. Swoją pierwszą bramkę w najwyższej klasie rozgrywkowej Francji -Ligue 1 zdobył ... 20 lutego 2016. Jeszcze niedawno grał w Mistrzowskim (Mistrz Francji 2016/17) zespole AS Monaco, przypomnę, że w jednej drużynie z naszym internacjonałem Kamilem Glikiem, by przenieść się za niebotyczną kwotę 180 mln € do Paris Saint Germain i powtórzyć ten wyczyn z nowymi kolegami. Oprócz tego Kylian MBAPPE ma na swoim koncie Puchar Ligi Francuskiej.Daleki jestem od wszelkiego rodzaju proroctw, ale jak na swój wiek -19 lat, chłopak ten ma już tak wiele tytułów, a jego gra jest dla mnie kwintesencją piękna piłki nożnej. Kibicuję mu gorąco i trzymam kciuki, aby żaden boiskowy drwal nie wyciął go równo z trawą.U nas piłkarza w takim wieku jak Kylian uważa się jeszcze za juniora, a 22-24 lata to piłkarz perspektywiczny z potencjałem. Jak widać są na świecie perełki, które w wieku 19 lat sięgają po najwyższe światowe trofea.
dr.big Opublikowano 16 Lipca 2018 Opublikowano 16 Lipca 2018 Coś mi się obiło o uszy, że Francuzi zasłużenie wygrali ...
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2018 Tak, zgadzam się, że Griezman zrobił spektakularnego „Neymara” i wynik wypaczony. Ja w takim razie stawiam pytanie. Po jaką cholerę był VAR ? EDIT: Rolling Neymar
Rekomendowane odpowiedzi