Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Czerwca 2018 A co tu taka cisza. Typy na dzisiaj: Szwecja - Korea Południowa : 2 : 0 ; Belgia - Panama : 3 : 0 ; Tunezja - Anglia : 0 : 2.
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2018 Coś mi się wydaje, że nasz temat umiera śmiercią naturalną, chyba nikt nie ma do tego głowy. Dziś przedstawiam swoje typowanie na mecze, potem przestawiam się tylko na mecze Polaków. Mam 5 minut do pierwszego gwizdka meczu Szwecja - Korea Płd. Szwecja - Korea Południowa : 2 : 1 Belgia - Panama : 4 : 0 ; Tunezja - Anglia : 1 : 2.
Klubowicze DaniL Opublikowano 18 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2018 Już po gwizdku, to na dziś zostały tylko 2: Belgia - Panama 1 : 1 Tunezja - Anglia 0 : 2 Polaków to ja chyba nie będę typował, bo do tej pory nic się mi nie sprawdziło, a przecież nie będę typował na przegraną
Klubowicze Ewik Opublikowano 18 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2018 Dopiero teraz udało mi się wygospodarować chwilkę Belgia - Panama : 2 : 1 Tunezja - Anglia : 1 : 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2018 EndrjuBis ma pierwszy punkcik. Gratki Hurra, punkcik mam też dziś ja. Tunezja - Anglia 1:2 Widzę, sam piszę posty pod swoimi, ale postanowiłem dokończyć zabawę bo dziś nareszcie nasi wchodzą do gry. Od jutra, na kolejną serię spotkań proszę o przejęcie prowadzenia tematu.Kolumbia - Japonia 2:1Polska - Senegal 1:0Rosja - Egipt 1:1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Czerwca 2018 Kolumbia - Japonia : 1 : 1 , Polska - Senegal : 3 : 1 , Rosja - Egipt 1 : 2 .
Klubowicze Ewik Opublikowano 19 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2018 moje typowanie Kolumbia - Japonia 2:0Polska - Senegal 3:0Rosja - Egipt 1:0
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Czerwca 2018 no i po meczu , idę do Żabki po coś mocniejszego, na samym piwie nie pojedzie
coca76 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 !scianano i po meczu , idę do Żabki po coś mocniejszego, na samym piwie nie pojedzie Mądre słowa, piwko nie da rady, tragedia, zrobię to samo idę do żabki. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2018 Obstawiałem w pracy 2:0 dla Senegalu i niemal się spełniło Gra reprezentacji, to po prostu tragedia!!! Zero pomysłu, zero techniki, zero zgrania, zero zera... Ja jednak piwem się upodlę... Sześć sztuk, z czego cztery powiększone
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Czerwca 2018 Administrator Opublikowano 19 Czerwca 2018 Co by nie mówić, nasi dwie bramki strzelili... 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2018 Pesymiści, malkontenci, szkoda słów. Ja jestem przekonany, że z grupy reprezentacja Polski wyjdzie. Więcej wiary Panowie. Ile to ja już razy mówiłem podczas meczy na Ł3 i się sprawdziło. Bez urazy. Przerzucie się na reprezentację RUS, bo „goli” równo z trawą ? W końcu gospodarz, więc jest po „gospodarsku” - losowanie też takie było, więc wyniki też są☹️ Cieszę się tylko, że Stasiu Czerczesow ma radość L.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2018 Najsłabszy mecz dotychczasowych mistrzostw św.(Polski)
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Czerwca 2018 Orły? Orły? To "som" nieloty!!! Panie!
Klubowicze Piootr Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2018 Tak jak wspominałem wcześniej. Odpadam z typowania wyników. Jak ktoś chce kontynuować to zapraszam do zabawy.Wyniki na dzień dzisiejszy i po pierwszej serii rozgrywek grupowych:1. Ewik - 2 pkt2.EndriuBis - 1 pkt2.Piootr - 1 pkt
dr.big Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Dnia 18.06.2018 o 14:03, DaniL napisał: (...) a przecież nie będę typował na przegraną Nie można mówić że "przegrali", trzeba używać określenia "praaawie wygrali" . To mi, jako totalnemu ignorantowi kopanej szmacianki wpadło na myśl . Prawie wygrali wynikiem 1:2. Ogólnie dopiero dzisiaj spojrzałem na grupy klasyfikacyjne... nie bardzo się na tym znam, ale czy ta grupa nie jest zastraszająco słaba w porównaniu z innymi? Chyba przy losowaniu były okrzyki szczęścia ...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Czerwca 2018 czy grupa jest słaba to się dopiero okaże. Jak Senegal zdobędzie mistrzostwo to będzie najmocniejsza
dr.big Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 O i to jest budująca odpowiedź. Przegrana z mistrzem świata. To prawie jak wygrana z innymi .
Klubowicze DaniL Opublikowano 19 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ot kibice sukcesu Wygrana czy nie, nie ma co rozpaczać tylko wspierać swoich, a nie jak zwykle malkontenctwo
dziadzia Opublikowano 20 Czerwca 2018 Opublikowano 20 Czerwca 2018 14 godzin temu, Piootr napisał: Pesymiści, Piotrze wiesz kto to jest pesymista? Pesymista to jest dobrze poinformowany optymista Ale w sumie masz racje ja również jestem wkurzony na maksa ale i tak wierze że wyjdą z grupy, nadzieja zawsze umiera ostatnia.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Czerwca 2018 28 minut temu, dziadzia napisał: Ale w sumie masz racje ja również jestem wkurzony na maksa ale i tak wierze że wyjdą z grupy, nadzieja zawsze umiera ostatnia. I tego się trzymamy. To że wczoraj byłem zły, wcale nie znaczy że nie kibicuję naszym dalej. Ale dobry futbol w wydaniu innych drużyn też lubię pooglądać., a na razie tego za wiele nie ma. Moje typy na dziś: Urugwaj - Arabia Saudyjska: 2 : 0 , Portugalia - Maroko 3 : 1 (CR7 - 2 ? ) , Iran - Hiszpania : 0 : 2 .
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2018 Aha, już szydera się zaczęła.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 24 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2018 2 minuty temu, Piootr napisał: Aha, już szydera się zaczęła. No po prostu już dłużej nie mogę patrzeć na brak pomysłu na grę, braki w podstawowych umiejętnościach rozgrywania piłki... Jeszcze dojdzie do tego brak kondycji i... Polacy nic się nie stało...
Rekomendowane odpowiedzi