Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 7 Listopada 2017 Administrator Opublikowano 7 Listopada 2017 Nowa odsłona Xcitinga 400 o oznaczeniu "S" Nowe zegary, karoseria po mocnym retuszu, nowe światła LED, komunikacja Noodoe, regulowana szyba i... a zresztą zobaczcie sami
zygmek68 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Co to za zespół się promuje ? Nie znam go ,ale może jak poznam nazwę to odnajdę na youtube.
pawelecm Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Jak nie przegną z ceną (mało prawdopodobne), to Kymco tym modelem pozamiata rynek. Poprawili wszystko to, co nie podobało mi się w dotychczasowym xcitingu:) Dla mnie rewelacja.
coca76 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Trzeba to wyraźnie napisać że jest piękny ale mam dziwne wrażenie jakbym nie wiedział że to Kymco że to reklama Xmaxa. Nowe modele kymkaczy dosłownie skóra ściągnięta z Yamahy plus dodane pare wodotrysków. Szczerze mówiąc nie mam nic przciwko konkurencja tylko nam konsumentom dobrze robi.Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
MISIEK Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Noooo... Ładne cacko.! Hmm... Też nam takie wrażenie że projektanci z Kwang Yang Motor Co zapatrzeli się na maxi- skutery Yamahy. Ale przyznam, że to właśnie oni wyciągnęli wnioski i wizualnie pobili T-Maxa. Kymco zaczyna zaskakiwać.! Hee... Kto wie, może jeszcze doczekamy się dużego kanapowca, następcę My Roada 700
Gęsior Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Łohoho...petarda! Na to czekałem i na bank biorę to cacko.
Długi 1973 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Trzeba przyznać jest fajny. Kymco zrobiło duuuży krok do przodu. I wydaje mi się, że wyprzedziło konkurencje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Burgerman Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Po tej reklamie, to teraz czas na Suzuki i piosenkę Sydneya
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2017 Zamieszczam tabelkę z podstawowowymi specyfikacjami maxi od Kymco.
Gęsior Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Za mały ten obrazek ze specyfikacją. Nic nie widać.
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2017 Niestety innym nie dysponuję, pobrałem z sieci. Jak coś znajdę to uzupełnię.
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2017 Kolejne spojrzenie
smarciu Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Tutaj 35 zdjęć za szczegółami: http://www.bikesrepublic.com/featured/kymco-xciting-s-400-new-standard-maxi-scooters/
Corleone Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Powiem, że z wyglądu... ZAJEBISTY. Szkoda, że nie wygospodarowali jak w X-Max 400 schowka na dwa kaski. Od tej Yamahy będzie tez pewnie około 5 tys. tańszy.Wysłane z mojego FRD-L19 przy użyciu Tapatalka
Nurider Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Coś wiadomo kiedy trafi do salonów? Ja już odkładam kasę .
slavko1 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Moim zdaniem lifting Xcitinga bardzo upodobnił go do AK-cza. Oczywiście wizualnie bardzo na plus, bo np. zegary sprzed liftu no co tu dużo pisać - dobrze że je zmienili Chociaż są rzeczy których dobrze że nie ruszyli (lusterka). Wizualnie bardzo ładny
Nurider Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Może zegary przedliftowe nie grzeszą urodą, ale dały się ogarnąć szybkim rzutem oka. Przy Noodoe tak łatwo nie będzie. Ja tylko żałuję, że schowek pod kanapą praktycznie taki sam. X-max udowodnił, że da się w tej klasie zrobić większy.
slavko1 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Z tymi zegarami to rzeczywiście możesz mieć rację, ale to nowe "ładniejsiejsze". Schowek ciężko będzie powiększyć, przecież to dalej sprawdzony i bezawaryjny Xciting, który przeszedł tylko lifting. Chociaż to by było do zrobienia, gdyby przerzucić w inne miejsce akumulator, który znajduje się pod siedzeniem kierownika . Cieszy mnie również fakt że kierownik w dalszym ciągu może wyciągnąć swobodnie nogi do przodu co w przypadku Maxi wcale nie jest takie oczywiste.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Administrator Opublikowano 30 Grudnia 2017 Taka świeża prezentacja nowego XC 400 Produkcja nowego modelu rusza w maju 2018 r. Miejmy nadzieję, że zaraz po tym pojawi się w PL.
Nurider Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Ops...to mnie Prezes zmartwiłeś. Pomorskie rusza w połowie czerwca do Toskanii. Mogę przed wyjazdem nie zdążyć go przytulić . Trzeba kombinować plan awaryjny.
bep Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Czyli u nas sierpień/wrzesień, będzie czas uzupełniać dutki. Wysłane z Nokia 6210
Wiseguy Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Rozmawiałem z importerem na ten rok nie zamówili i nie zamówią nowego Xciting s "bo nie chcą sobie robić konkurencji (stary model) i poczekają jak się sprawdzi we Włoszech"
pawulon Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Tylko tak patrząc na te filmiki, to jak ktoś ma 188 cm wzrostu to może zapomnieć o oparciu nóg w pozycji wyciągniętej, żeby nie zawadzać kolanami o kierownicę i jazda tylko w pozycji "sedesowej"... Chociaż nowego Downtowna 350 trochę im się udało poprawić pod tym względem bo Downtown 300 był tragiczny.
bep Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Szkoda, wystarczy przecenić obecnego Xc i klient sam zadecyduje którego chce kupić. Nie będę czekał kolejne 2 lata. Taka dziwna polityka, klient pójdzie sobie gdzie indziej i taki finał, siedzą tam tęgie głowy i chyba wiedzą co robią. Wysłane z iNokia 6210
Geni Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Ten brak zamówień nowego modelu to lekko „januszowaniem” zalatuje.
Rekomendowane odpowiedzi