Kaktus Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Musimy znaleźć inne ciekawe miejsce na to spotkanie - 12 jest zajęta . Pani manager nie potrafi sprostać zadaniu. Może znacie jakieś fajne miejsce gdzie by nas godnie ugościli 15 lub 16 grudnia. Wpisujcie propozycje i pomysły na ten wieczór.
dziadzia Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 15 grudnia odpada nie będzie miał kto mnie przywieź. 16 grudnia ok.
Roman67 Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Tak jak mówiłem na spotkaniu mam dwie propozycję: - pierwsza choć dla większości lokalizacja raczej słaba - http://www.restauracja-gusto.pl/ - druga może już trochę lepiej - http://klubangello.pl/imprezy-firmowe-instytucje.php
Termi_N Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 A może coś bardziej w centrum miasta a i z zaparkowaniem przy tym lokalu nie ma problemów: http://urzeznikow.pl/Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Sympatycy kris02 Opublikowano 27 Października 2017 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2017 14 godzin temu, roman67 napisał: Tak jak mówiłem na spotkaniu mam dwie propozycję: - pierwsza choć dla większości lokalizacja raczej słaba - http://www.restauracja-gusto.pl/ - druga może już trochę lepiej - http://klubangello.pl/imprezy-firmowe-instytucje.php Może lokalizacja słaba. ale menu oraz atmosfera bardzo dobra. Jeśli chodzi o miejsca parkingowe - żaden problem. Można by było też pomyśleć o lokalu na Gądkach, gdzie mieliśmy imprezkę. Teraz do dyspozycji byśmy mogli mieć mniejszą, bardziej kameralną salę. Czas szybko płynie i trzeba by było się szybko zdecydować. Na takie spotkania przed świętami jest dużo chętnych i lokale mogą już mieć rezerwację.
MISIEK Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Proponuję aby to była sobota i dodatkowo mój głos na centrum Poznania.
Marek 377 Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Może Nastawnia? Tam byliśmy w zimie. Centrum, jest gdzie zaparkować i tramwaje blisko.Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
dziadzia Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 5 godzin temu, MISIEK napisał: Proponuję aby to była sobota i dodatkowo mój głos na centrum Poznania. Jestem za ! Bo w ostateczności to podjadę i odjadę baną a z tych Gądek to chyba odjadę wozem drabiniastym, hi hi
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 29 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2017 Proponuje sprostać oczekiwanią poprzedników i wskazać w centrum poznania- prawie,smacznie i kameralnie ( z giry mówię ze osobiście nie podejmę się rezerwacji-brak czasu )Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 29 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2017 Zybex nie uwierzysz ,wczoraj chciałem to zaproponować
dziadzia Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Zdaje się nagusy kulinarny Zbyszka i nie tylko, miejsce super, tylko idziemy sami ( bal samców ) czy z lepszymi połówkami???
MISIEK Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 A ja mam propozycję by tym razem każdy zamawiał sobie co chce i ile chce.
dziadzia Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Misiek cosik mi się zdaje że jak zamówisz lokal to chyba tak nie można, bo każdy może zamówić po herbacie i w lokalu się nie źle wk.rwią. Hehe
MISIEK Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 11 godzin temu, dziadzia napisał: Misiek cosik mi się zdaje że jak zamówisz lokal to chyba tak nie można, bo każdy może zamówić po herbacie... No tak, nie do końca napisałem co ma na myśli... Jakieś danie podstawowe na zasadzie platera z różnościami, a resztę każdy zamawia co chce. Trunki, herbata, kawa, desery itp. tylko na indywidualne zamówienia (czyli co kto lubi)!
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 30 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2017 No tak, nie do końca napisałem co ma na myśli... Jakieś danie podstawowe na zasadzie platera z różnościami, a resztę każdy zamawia co chce. Trunki, herbata, kawa, desery itp. tylko na indywidualne zamówienia (czyli co kto lubi)! Myślę że śmiało mozna powiedzieć że każdy pizzę zje a do tego dalej co kto woli i tu nie widzę problemu aby się nie dogadać . Wigilia to raczej nie samce uwolnione tylko jak kobiety chcą to ja nie widzę problemu ( przecież ktoś do domu odwieźć musi .) Istotne aby poznać ile osób i o takiej rezerwacji rozmawiać z wyprzedzeniem.Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Siwy Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Ja widzę jeszcze jeden problem.Nie każdy pamięta co zamawiał...Ostatnio w czwartek panie miały żal,że ktoś z nas wyszedł,nie zapłaciwszy za kawę
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 1 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2017 Ja brałem wodę więc jestem czysty
Sympatycy kris02 Opublikowano 1 Listopada 2017 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2017 Ja jak zwykle kawę - zawsze płace !!!!!!!!!!!!!!
1912michał Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 To już nie pierwszy raz jak mam mówią, że ktoś za coś nie zapłacił.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 1 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2017 Może one same są lekko zakręcone ??
PINKI Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Ja chętnie przyjadę z moimi dziewczynami - mam nadzieję że BLADY też to dziewczynki się razem pobawią.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 18 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2017 Podsumowując delikatnie dzisiejszą rozmowę na odchodne ......proszę o wstepną deklarację kto zawita na wigilii klubowej która odbedie się 16.12.2017 SOBOTA proponowana lokalizacja Bar a Boo ,chciałbym zadzwonić po weekendzie z jakąś wstępną rezerwacją i zadeklarować przybliżoną ilość osób do rezerwacji stolików. Z uwagi na wyjatkową okazję proponuję przybycie z piękniejszą połówką ( Nie wyborowa !!) ...Proszę o kopiowanie i dopisywanie się do listy.Termin ustalamy na sztywno.... 1.SzymonSeptic + Dominika 2. .......
Drek Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 Skromnie się zapytam jaki bar? Przecież decyzja była u Zybexa ta impreza ma być I Zmywarke ma
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 18 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2017 1 minutę temu, Drek napisał: I Zmywarke ma Zmywarka poszła na kijki więc dupa blada......pisz na temat i dopisuj się z Asią na listę ,bedzie okazja gardło nawilzyc
Rekomendowane odpowiedzi